Puchar Youngtimer Party 23-25 X

Amatorski Puchar Mini Classic oraz inne imprezy sportowe z udziałem Mini i MINI

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Puchar Youngtimer Party 23-25 X

Post autor: flapjck1 »

pamietajcie ze pajak to stary drifter stad taki tor jazdy :P
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

humin pisze:pierwsze foty gościa z klubu fiesty ale mini Piotra się także załapało na sesję http://picasaweb.google.pl/piter.piotrk ... n24102009#

piotr ma chody na fiestaklubie ;)

znany tam jest jako marcos bodajze ;)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Post autor: se7ven »

flapjck1 pisze:piotr ma chody na fiestaklubie ;)
znany tam jest jako marcos bodajze ;)

Owszem mam bo od początku XXI wieku posiadam MkII XR2 w "nieskundlonym" stanie, która to ma tzw. dożywocie. :razz:
Co do nicka to mam zupełnie inny :mrgreen:
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

1

2

3
Awatar użytkownika
monsterk
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: monsterk »

Andrews_poz pisze:Nie zebym sie madrowal, ale szalu to on nie robi z ta linia przejazdu.... :shock:

Szału nie robi bo odbijał moje ataki :lol: , dwa okrążenia go cisnąłem
Andrews_poz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Andrews_poz »

Nie wiem czym mozna jakikolwiek atak odbic korygujac nerwowo tor jazdy po luku z czestotliwoscia 1/ms i zabierajac sie za zakret jakies pol kilometra za wczesnie :D Taki tor to do driftu sie moze i nadaje, nie znam sie na tym, choc z fizyki wynika,ze cos w tym moze byc :D ale do sportu to chyba nie bardzo. Absolutnie nie chce byc ofensywny, taka tylko uwaga, bo bledy sa typowe i charakterystyczne dla kogos, kto nie wie czym sie je tor :)
Most sports only need one ball. Mine takes both.
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

Andrews_poz pisze:Nie wiem czym mozna jakikolwiek atak odbic korygujac nerwowo tor jazdy po luku z czestotliwoscia 1/ms i zabierajac sie za zakret jakies pol kilometra za wczesnie :D Taki tor to do driftu sie moze i nadaje, nie znam sie na tym, choc z fizyki wynika,ze cos w tym moze byc :D ale do sportu to chyba nie bardzo. Absolutnie nie chce byc ofensywny, taka tylko uwaga, bo bledy sa typowe i charakterystyczne dla kogos, kto nie wie czym sie je tor :)

no to słaby poziom całej imprezy w takim wypadku
Awatar użytkownika
monsterk
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: monsterk »

Andrews_poz pisze:Nie wiem czym mozna jakikolwiek atak odbic korygujac nerwowo tor jazdy po luku z czestotliwoscia 1/ms i zabierajac sie za zakret jakies pol kilometra za wczesnie :D Taki tor to do driftu sie moze i nadaje, nie znam sie na tym, choc z fizyki wynika,ze cos w tym moze byc :D ale do sportu to chyba nie bardzo. Absolutnie nie chce byc ofensywny, taka tylko uwaga, bo bledy sa typowe i charakterystyczne dla kogos, kto nie wie czym sie je tor :)

Proponuje Tobie zaprezentowanie swoich umiejętności na torze , a póżniej branie się za ocenianie innych.
A może pod ukryciem byłeś na youngtimerze?
Albo poczekamy i pokażesz się w swoim miniaku na torze a nie jak go robisz do lansowania się po mieście!
Andrews_poz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Hmm...no offence, taka uwaga tylko.Nie kminie zdenerwowania. Nie mowie,ze niski poziom imprezy - niby skad ten wniosek ? Mocnym autem (relastywnie) nadrabia sie takei bledy jak mowilem i nie dziwie sie monster ze go nie mogles wyprzedzic - nie wiem skad ta agresja :)

Natomiast na torze chetnie sie pokaze, choc definicje lansu to ja chyba mam inna.
Awatar użytkownika
Michal
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto:

Post autor: Michal »

Są już dokładne wyniki :grin: http://www.youngtimerparty.pl/

Wygląda to całkiem nieźle :cool:

A tak nawiązując do waszej dyskusji to popieram monsterka, bo jak by na APMC lub na YTP pojawiło się tylu zawodników co komentujących „tory jazdy” to frekwencja była by rewelacyjna a tak to tylko jest bicie piany na forum – wielka szkoda :roll: .
Michał Pyyy
3x CLUBMAN :roll: ;)
Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Post autor: se7ven »

Co tu dużo gadać - wyniki zrobione :mrgreen:
Pająk

Post autor: Pająk »

Ale się porobiło :)

Śpieszę z wyjaśnieniem, to że Toyota jeździ w barwach spider garage to nie znaczy że jest moja, otóż nie jest i nigdy nią nie startowałem to był pierwszy raz.

Po drugie nie ma opcji zredukowania z 4 na 3 bez między gazu, synchronizator jest do śmietnika, i to spowodowało ogólną walkę z autem, hamowanie dużo dużo za wcześnie, do tego lecący przód który starałem się utrzymać na granicy przyczepności lub po prostu szukając przyczepności podczas całego zakrętu, no i nie oszukujmy się nie jestem kierowcą wyścigowym, nie mam żadnej licencji to dlaczego mam nie popełniać błędów??
Może jechałem słabym torem ale jechałem i w sumie się nieźle bawiłem.
Na prostej nie było szans z Michałem i jego miniakiem, jest szybszy i tyle.

Acha i rok produkcji toyoty to 1980, z tym silnikiem już w 1972r jeździły więc nie ma co porównywać do crxów :D

pozdrawiam
i do następnych zawodów.
Andrews_poz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

:)
Nie popelnia bledow ten kto nic nie robi. Przepraszam kazdego kto poczul sie w jakikolwiek sposob urazony moja wypowiedzia. Nie chcialem siac fermentu, po prostu zwrocilem na cos uwage i podzielilem sie ta informacja na forum. Z mojej strony to koniec dyskusji, nie przypuszczalem,ze wszystko powiedziane jest odbierane tak bardzo do siebie i musi sie spotkac z piana na ustach. W tym wszystkim najbardziej zainteresowany jest zdaje sie najlepiej usposobiony :) Pozdrawiam, pamietajcie jednak chlopaki,ze nie trzeba sie pojawiac "w przebraniu" na YTP zeby jezdzic po torze...Peace.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ