Puchar Youngtimer Party 23-25 X
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Puchar Youngtimer Party 23-25 X
pamietajcie ze pajak to stary drifter stad taki tor jazdy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
humin pisze:pierwsze foty gościa z klubu fiesty ale mini Piotra się także załapało na sesję http://picasaweb.google.pl/piter.piotrk ... n24102009#
piotr ma chody na fiestaklubie
znany tam jest jako marcos bodajze
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
flapjck1 pisze:piotr ma chody na fiestaklubie
znany tam jest jako marcos bodajze
Owszem mam bo od początku XXI wieku posiadam MkII XR2 w "nieskundlonym" stanie, która to ma tzw. dożywocie.
Co do nicka to mam zupełnie inny
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Andrews_poz pisze:Nie zebym sie madrowal, ale szalu to on nie robi z ta linia przejazdu....
Szału nie robi bo odbijał moje ataki , dwa okrążenia go cisnąłem
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nie wiem czym mozna jakikolwiek atak odbic korygujac nerwowo tor jazdy po luku z czestotliwoscia 1/ms i zabierajac sie za zakret jakies pol kilometra za wczesnie Taki tor to do driftu sie moze i nadaje, nie znam sie na tym, choc z fizyki wynika,ze cos w tym moze byc ale do sportu to chyba nie bardzo. Absolutnie nie chce byc ofensywny, taka tylko uwaga, bo bledy sa typowe i charakterystyczne dla kogos, kto nie wie czym sie je tor
Most sports only need one ball. Mine takes both.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Andrews_poz pisze:Nie wiem czym mozna jakikolwiek atak odbic korygujac nerwowo tor jazdy po luku z czestotliwoscia 1/ms i zabierajac sie za zakret jakies pol kilometra za wczesnie Taki tor to do driftu sie moze i nadaje, nie znam sie na tym, choc z fizyki wynika,ze cos w tym moze byc ale do sportu to chyba nie bardzo. Absolutnie nie chce byc ofensywny, taka tylko uwaga, bo bledy sa typowe i charakterystyczne dla kogos, kto nie wie czym sie je tor
no to słaby poziom całej imprezy w takim wypadku
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Andrews_poz pisze:Nie wiem czym mozna jakikolwiek atak odbic korygujac nerwowo tor jazdy po luku z czestotliwoscia 1/ms i zabierajac sie za zakret jakies pol kilometra za wczesnie Taki tor to do driftu sie moze i nadaje, nie znam sie na tym, choc z fizyki wynika,ze cos w tym moze byc ale do sportu to chyba nie bardzo. Absolutnie nie chce byc ofensywny, taka tylko uwaga, bo bledy sa typowe i charakterystyczne dla kogos, kto nie wie czym sie je tor
Proponuje Tobie zaprezentowanie swoich umiejętności na torze , a póżniej branie się za ocenianie innych.
A może pod ukryciem byłeś na youngtimerze?
Albo poczekamy i pokażesz się w swoim miniaku na torze a nie jak go robisz do lansowania się po mieście!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Hmm...no offence, taka uwaga tylko.Nie kminie zdenerwowania. Nie mowie,ze niski poziom imprezy - niby skad ten wniosek ? Mocnym autem (relastywnie) nadrabia sie takei bledy jak mowilem i nie dziwie sie monster ze go nie mogles wyprzedzic - nie wiem skad ta agresja
Natomiast na torze chetnie sie pokaze, choc definicje lansu to ja chyba mam inna.
Natomiast na torze chetnie sie pokaze, choc definicje lansu to ja chyba mam inna.
Są już dokładne wyniki http://www.youngtimerparty.pl/
Wygląda to całkiem nieźle
A tak nawiązując do waszej dyskusji to popieram monsterka, bo jak by na APMC lub na YTP pojawiło się tylu zawodników co komentujących „tory jazdy” to frekwencja była by rewelacyjna a tak to tylko jest bicie piany na forum – wielka szkoda .
Wygląda to całkiem nieźle
A tak nawiązując do waszej dyskusji to popieram monsterka, bo jak by na APMC lub na YTP pojawiło się tylu zawodników co komentujących „tory jazdy” to frekwencja była by rewelacyjna a tak to tylko jest bicie piany na forum – wielka szkoda .
Michał Pyyy
3x CLUBMAN
3x CLUBMAN
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Co tu dużo gadać - wyniki zrobione
Ale się porobiło
Śpieszę z wyjaśnieniem, to że Toyota jeździ w barwach spider garage to nie znaczy że jest moja, otóż nie jest i nigdy nią nie startowałem to był pierwszy raz.
Po drugie nie ma opcji zredukowania z 4 na 3 bez między gazu, synchronizator jest do śmietnika, i to spowodowało ogólną walkę z autem, hamowanie dużo dużo za wcześnie, do tego lecący przód który starałem się utrzymać na granicy przyczepności lub po prostu szukając przyczepności podczas całego zakrętu, no i nie oszukujmy się nie jestem kierowcą wyścigowym, nie mam żadnej licencji to dlaczego mam nie popełniać błędów??
Może jechałem słabym torem ale jechałem i w sumie się nieźle bawiłem.
Na prostej nie było szans z Michałem i jego miniakiem, jest szybszy i tyle.
Acha i rok produkcji toyoty to 1980, z tym silnikiem już w 1972r jeździły więc nie ma co porównywać do crxów
pozdrawiam
i do następnych zawodów.
Śpieszę z wyjaśnieniem, to że Toyota jeździ w barwach spider garage to nie znaczy że jest moja, otóż nie jest i nigdy nią nie startowałem to był pierwszy raz.
Po drugie nie ma opcji zredukowania z 4 na 3 bez między gazu, synchronizator jest do śmietnika, i to spowodowało ogólną walkę z autem, hamowanie dużo dużo za wcześnie, do tego lecący przód który starałem się utrzymać na granicy przyczepności lub po prostu szukając przyczepności podczas całego zakrętu, no i nie oszukujmy się nie jestem kierowcą wyścigowym, nie mam żadnej licencji to dlaczego mam nie popełniać błędów??
Może jechałem słabym torem ale jechałem i w sumie się nieźle bawiłem.
Na prostej nie było szans z Michałem i jego miniakiem, jest szybszy i tyle.
Acha i rok produkcji toyoty to 1980, z tym silnikiem już w 1972r jeździły więc nie ma co porównywać do crxów
pozdrawiam
i do następnych zawodów.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nie popelnia bledow ten kto nic nie robi. Przepraszam kazdego kto poczul sie w jakikolwiek sposob urazony moja wypowiedzia. Nie chcialem siac fermentu, po prostu zwrocilem na cos uwage i podzielilem sie ta informacja na forum. Z mojej strony to koniec dyskusji, nie przypuszczalem,ze wszystko powiedziane jest odbierane tak bardzo do siebie i musi sie spotkac z piana na ustach. W tym wszystkim najbardziej zainteresowany jest zdaje sie najlepiej usposobiony Pozdrawiam, pamietajcie jednak chlopaki,ze nie trzeba sie pojawiac "w przebraniu" na YTP zeby jezdzic po torze...Peace.
Pozdrawiam.