Rover Mini

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

Marci-n

Re: Rover Mini

Post autor: Marci-n »

Na koniec jeszcze widok dziurek od przodu. Wszystko było ładnie ukryte pod barankiem. Nie będę się wypowiadał na temat osoby, która robiła konserwację tego maleństwa.
Z rzeczy które muszę jeszcze zrobić, to są pęknięte drzwi kierowcy między zawiasami trzeba zespawać. Dalej autko było trochę mocniej puknięte z tyłu, bo jest jeszcze przymięta podłoga za akumulatorem. Narazie odskrobuje starą konserwację potem oddam w ręce znajomego do załatania podłogi, zrobienia progów, bo też były już łatane i trzeba wyciąć ten koszmar, który jest zrobiony + konserwacja całego podwozia i zalanie profili, żeby się nic już nie działo a i jeszcze trzeba tą podłogę wyprostować, bo ktoś tak go podnosił, że jest cała wgięta, co widać po fotkach.
Życzcie mi wytrwałości:)
Pozdro
Marcin
Załączniki
mini podłoga 023.JPG
mini podłoga 023.JPG (170.55 KiB) Przejrzano 844 razy
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

życzę Ci powodzenia :)

do zalewania profilów masz dłuuugą drogę i nie idz na skróty
lepiej dłużej i porządnie niż po łebkach i za chwilę powrót problemów
Ostatnio zmieniony 09 lis 2009, 10:27 przez humin, łącznie zmieniany 1 raz.
Marci-n

Spokojnie:) Sam nie chce mieć sprawe z głowy raz na pewien czas ;) Teraz odczyszczam całe podwozie potem w tygodniu po 15 jestem umówiony ze znajomym i wtedy zostanie reszta zrobiona. On robi wszystko, ale wiem, że po nim auta po dachu to spokojnie są "bezwypadkowe" (czyt. bardzo dobrze robi).
Marci-n

Zimowa obsada brudasów ;)
Załączniki
white roof collection :p
white roof collection :p
IMAG0019.jpg (193.63 KiB) Przejrzano 721 razy
ODPOWIEDZ