Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
Trójmiasto - spotkania
Dziś na paradzie wiele osób wyraziło chęć spotkania się w najbliższym czasie raz jeszcze i zwiedzenia Galerii VW w Pępowie http://www.vwmuseum.pl/ .
Niestety w żaden sposób nie udało się umówić na konkretną datę i godzinę?
Tak więc kiedy komu pasuje a kiedy nie??
Niestety w żaden sposób nie udało się umówić na konkretną datę i godzinę?
Tak więc kiedy komu pasuje a kiedy nie??
Ostatnio zmieniony 15 cze 2011, 15:50 przez TRIP, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Trójmiasto - spotkania
Ja jestem wolny w najbliższy weekend (14-15/11), w następny będę na uczelni (21-22/11) i kolejny znowu wolny (28-29/11). Natomiast w tygodniu jestem wolny od 17:30, także masakra
Jeśli chodzi o mnie to w tygodniu też raczej odpada, u mnie wolna każda niedziela (jeśli oczywiscie niedziela wchodzi w grę) soboty niestety w 90% mam zajęte, w każdym razie jeśli padło by na niedzielę to bardzo chętnie się pisze
Dowolny weekend pasuje
Dejwid pisze:Jeśli chodzi o mnie to w tygodniu też raczej odpada, u mnie wolna każda niedziela (jeśli oczywiscie niedziela wchodzi w grę) soboty niestety w 90% mam zajęte, w każdym razie jeśli padło by na niedzielę to bardzo chętnie się pisze
Trzeba by się dowiedzieć czy to muzeum jest czynne w niedziele. Jeśli tak, to imho jest to dobry termin.
u mnie weekendy to uczelnia chociaż jakbym wiedział konkretniej kiedy się wybieracie to może akurat było by okienko
mazak234 pisze:Dejwid pisze:Jeśli chodzi o mnie to w tygodniu też raczej odpada, u mnie wolna każda niedziela (jeśli oczywiscie niedziela wchodzi w grę) soboty niestety w 90% mam zajęte, w każdym razie jeśli padło by na niedzielę to bardzo chętnie się pisze
Trzeba by się dowiedzieć czy to muzeum jest czynne w niedziele. Jeśli tak, to imho jest to dobry termin.
Byłem tam dzisiaj z Julkiem, niestety właściciela nie było ale od jego żony zdołaliśmy się dowiedzieć, że w niedziele też czynne wystarczy zadzwonić.
Bardzo wstępnie zaproponowaliśmy 29-11-09
jest możliwość zorganizowania tam poczęstunku i wypicia herbatki (niestety na grilla jest już za zimno )
jakiej ilości osób taki termin by pasował, a jeśli komuś nie pasuje to jaki termin pasowałby bardziej??
Niedziela dobry pomysł 29.11 pasuje jak najbardziej.
- skywalker
- Nowy
- Posiadane auto:
29.11 bardzo pasuje
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ja raczej odpadam, miniaczek juz pod opieka i w garazu czeka na zime
Dziś byłem w Galerii VW w Pępowie. Wstępnie zarezerwowałem dla nas datę 29-11-09. Właściciel, któy był bardzo zadowolony z inicjatywy takiego spotkania zaproponował na cały dzień salkę dla minimaniaków. Zmieści się tam spokojnie 15 osób i wzwyż. Cena jaką udało mi się wynegocjować to 10zł za wstęp, kawę lub herbatę oraz ciasto Właściciel zapowiedział, że osobiście oprowadzi nas po obiekcie, będzie projekcja filmu, wspulne zdjęcie i jeśli będzie dobra pogoda oraz chęci z naszej strony to możemy zrobić krótki rajd miniakami po okolicy Zachęcam wszystkich do spotkania i integracji
ps.Dla osób z poza województwa, ale nie tylko Możliwy jest noclek w hotelu. Pokój dwu osobowy ze śniadaniem 120 zł.
ps.Dla osób z poza województwa, ale nie tylko Możliwy jest noclek w hotelu. Pokój dwu osobowy ze śniadaniem 120 zł.
Mi osobiście 29.11.09 bardzo pasuje i będę na pewno, i oby było nas jak nawiecej
a co do grila - to kilka lat temu robiliśmy spotkanie zimowe z ogniskiem
a co do grila - to kilka lat temu robiliśmy spotkanie zimowe z ogniskiem
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
mi wstępnie też pasuję także powinienem się zjawić
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
mi niestety nie bardzo pasuje z powodu szkoły zobacze co da się zrobić, ale nie obiecuje