Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Trójmiasto - spotkania
szkoła nie zając - nie ucieknie -
Hej ! dziś bardzo dokładnie zapoznałem się z planem zajęć na weekend 28 i 29, stwierdzając, że majac do wyboru zabawę z wami i siedzenie na uczelni wybrałem naukę żartowałem JADĘ Z WAMI !!!!!
no nie mogło być inaczej !!!
Ja mam kawałek do Was ale... postaram się wpisać na listę obecności:))
Jestem świeżakiem więc fajnie byłoby nawiązać nowe kontakty:))
Jestem świeżakiem więc fajnie byłoby nawiązać nowe kontakty:))
Julian o której i gdzie się spotykamy w niedziele?
Myślę, że razem możemy wybać odpowiednią godzinę Mi by pasowało tak około godziny 15:00 , po obiedzie
Mi jest obojętnie o której, więc ustalajcie godzine i dawać znać Marcin jesli masz wolną niedzielę to wpadaj z checią poznamy nowego minimaniaka
Julian pisze:Myślę, że razem możemy wybać odpowiednią godzinę Mi by pasowało tak około godziny 15:00 , po obiedzie
Myślę, że lepiej byłoby wcześniej, bo zanim zajedziemy na miejsce to już się zacznie robić ciemno może przed obiadem? ;]
mazak dobrze prawi, proponuje 10 lub 11
na obiad możemy przecież pojechać sobie wszyscy, tylko trzeba wiedzieć co jest otwarte
jak dla mnie bez różnicy o której, ale przed południem napewno będzie lepiej, o godz 16tej zaczyna się robić się już ciemno, więc popieram mazaka, myślę że 11ta to odpowiednia godzina, co do obiadu możemy gdzieś zjeść wszyscy, ale niech sie wypowie ktoś kto jest bardziej na bieżąco z lokalami w trójmieście gdzie można dobrze zjeść za rozsądne pieniądze, czekamy na propozycje, no i jeszcze kwesta skąd ruszamy? parking przed molo na przymorzu?
to ja może zaproponuję jeszcze że skoro jest niedziela można by się było zebrać na parkingu przed jakimś kościołem po mszy??