Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Trójmiasto - spotkania
ustalmy skąd, a później którędy 

No właśnie pytam którędy żeby ustalić skąd
Jeśli będziecie jechać z Tczewa to wjedziecie do Gdańska od strony Orunii, nie? W takim razie można by się zgrupować np. na parkingu Multikina, powinien być w miarę pusty w niedzielę rano. Bo trochę bez sensu jechać na Przymorze specjalnie a później wracać do Słowackiego/Kartuskiej 

jak dla mnie to może byc na parkingu multikina
Jak dla mnie również, jeśli komuś nie pasuje na 11tą pod mulitikinem to niech daje znać, czekamy na dalszych ochotników 

- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
proponuje spotkac sie koło KFC na matarni:) później można spokojnie pojechac obok lotniska do muzeum. Chyba każdemu będzie dobrze dojechac 
a motywuję to tym iż droga z pruszcza do gdańska jest w opłakanym stanie i jazda tamtędy to tylko katorga dla Miniaka, a obwodnicą do matarni byłoby idealnie:d (to oczywiście dla tych co jadą od tej strony:)) ale chyba wszystkim to miejsce powinno odpowiadac
tak chciałem dodac, jak oczywiście można;)

a motywuję to tym iż droga z pruszcza do gdańska jest w opłakanym stanie i jazda tamtędy to tylko katorga dla Miniaka, a obwodnicą do matarni byłoby idealnie:d (to oczywiście dla tych co jadą od tej strony:)) ale chyba wszystkim to miejsce powinno odpowiadac

tak chciałem dodac, jak oczywiście można;)
Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 01:15 przez masta, łącznie zmieniany 2 razy.
Mayon.. niedziele bedę miał raczej wolną więc postaram się dotrzeć do Was chociaż tak patrzę, że chyba będę miał najdalej z całej tej ekipy 

masta a Ty jedziesz ?? zmieniłeś plany ?
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
raczej nie będę miał kierowcy po andrzejkach:p a w sobotę szykuje się niezła biba:)
ale w sumie nigdy nic nie wiadomo i wszystko może sie wydarzyc.
a chwaliłeś się Mayonku że byłeś z ekipą Vesp w muzeum motoryzacji w gdyni?:) i że bardzo Ci się podobało jak śmigaliśmi mędzy autami:)
ale w sumie nigdy nic nie wiadomo i wszystko może sie wydarzyc.
a chwaliłeś się Mayonku że byłeś z ekipą Vesp w muzeum motoryzacji w gdyni?:) i że bardzo Ci się podobało jak śmigaliśmi mędzy autami:)
Hej,
polecam jedzonko w zaprzyjaźnionej Stacji de Luxe http://www.stacjadeluxe.pl/ lub u tego samego właściciela w Vespie de Luxe http://vespadeluxe.pl/ i wtedy możecie zaparkować na Targu Weglowym w Gdańsku.
Najprawdopodobniej nie będę mogła wybrać się swoim czerwonym, dlatego chętnie zabiorę się z kimś, kto będzie wracał do Gdańska. W niedzielę do ok. godziny 14 jestem na kursie w hali niedaleko Multikina i tam mogę Was łapać bądź podjechać na Starówkę. Byłoby super, gdyby udałoby mi się zgrać i wybrać się z Wami.
Mam nadzieję do zobaczenia : )
polecam jedzonko w zaprzyjaźnionej Stacji de Luxe http://www.stacjadeluxe.pl/ lub u tego samego właściciela w Vespie de Luxe http://vespadeluxe.pl/ i wtedy możecie zaparkować na Targu Weglowym w Gdańsku.
Najprawdopodobniej nie będę mogła wybrać się swoim czerwonym, dlatego chętnie zabiorę się z kimś, kto będzie wracał do Gdańska. W niedzielę do ok. godziny 14 jestem na kursie w hali niedaleko Multikina i tam mogę Was łapać bądź podjechać na Starówkę. Byłoby super, gdyby udałoby mi się zgrać i wybrać się z Wami.
* IMM TRÓJMIASTO *
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
Vespa faktycznie ma lepsze "możliwości parkingowe", ale jeśli umówimy się na 14 to już chyba wszyscy będą po obiedzierona pisze:Hej,

Dzięki Wojtuś : )mazak234 pisze:Vespa faktycznie ma lepsze "możliwości parkingowe", ale jeśli umówimy się na 14 to już chyba wszyscy będą po obiedziew każdym razie ja będę wracał do Gdańska także chętnie udostępnię miejsce w miniaku
Gdyby pasowała Tobie taka godzina wyjazdu, byłabym w miniakowym niebie : ) choć widzę, że większość, włącznie z Tobą, proponuje wyjazd przed południem, więc jakby co zaklepuję miejsce z Pępowa do Gdańska a tam jakimś sposobem się dostanę...
* IMM TRÓJMIASTO *
Trzeba znaleźć taką godzinę, która będzie pasowała wszystkim zainteresowanym. Ja osobiście na tą niedziele nie mam żadnych innych planów, więc mi to obojętne. Sugerowałem wyjazd rano żeby skorzystać z dnia. Ale jeśli przez to ktoś miałby nie jechać, to odwołuję pomysł i jestem otwarty na inne sugestierona pisze:Gdyby pasowała Tobie taka godzina wyjazdu, byłabym w miniakowym niebie : ) choć widzę, że większość, włącznie z Tobą, proponuje wyjazd przed południem, więc jakby co zaklepuję miejsce z Pępowa do Gdańska a tam jakimś sposobem się dostanę...

To można zrobić tak, że widzimy się rano w matarni ? Około 11, jedziemy do pępowa, a z powrotem obiad w jednej z restauracji ? Czy może widzimy się póżniej około 13
Na obiedzie, a następnie pępowo ? Ja myślę, że chyba lepiej na początek VWmuseum? 

szczerze to wolał bym rano rano jechać i potem coś zjeść bo godziny koło 13 to trochę lipa bo albo mysleć o obiedzie albo o wyjeździe ni tak ni tak 

ALE WAM ZAZDROSZCZĘ !!!! (życzliwie oczywiście
))
Pomyślcie o tych, którzy nie mogą dojechać (bo będą siedzieć w szkolnej ławie) i bawcie się dobrze !!!!
Pozdrawiam

Pomyślcie o tych, którzy nie mogą dojechać (bo będą siedzieć w szkolnej ławie) i bawcie się dobrze !!!!
Pozdrawiam