Trójmiasto - spotkania

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Dejwid
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Trójmiasto - spotkania

Post autor: Dejwid »

Ponieważ mi również nie stanowi o której wyjedziemy to powiem tylko że szkoda by było Rone pozbawić tej frajdy, może jednak skorygujmy godzine wyjazdu? Jeśli jednak pojedziemy przed południem to sie zobowiązuję do odebrania Jagody o 14tej i dostarczenie do Pępowa żeby choć troche czasu mogła z nami spędzić.

PS czas podjąć decyzję bo nas sobotni wieczór zastanie i się nie dogadamy ;)
mazak234

Post autor: mazak234 »

Dejwid pisze:Ponieważ mi również nie stanowi o której wyjedziemy to powiem tylko że szkoda by było Rone pozbawić tej frajdy, może jednak skorygujmy godzine wyjazdu?

ja jestem za
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

:)

Post autor: rona »

mazak234 pisze:
Dejwid pisze:Ponieważ mi również nie stanowi o której wyjedziemy to powiem tylko że szkoda by było Rone pozbawić tej frajdy, może jednak skorygujmy godzine wyjazdu?

ja jestem za

jak miło : ) dziękuję chłopcy miniakowcy : )
* IMM TRÓJMIASTO *
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
Awatar użytkownika
Dejwid
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

W takim razie proponuję zjeść poźne sniadanie w domu, spotkanie w południe na parkingu multikina, kawdrans dla spoźnialskich, wyjazd 12:15, a koło 16tej (?) pomyślimy o jakimś obiedzie, czy taki plan będzie wszystkim pasował? Wytrzymacie tyle bez jedzenia? :mrgreen: ? czekam na opinie gdyż czas nam ucieka
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

Pasuje :)
Po drodze jeszcze zahaczymy o KFC na matarni aby dołączyć do pozostałych i wyruszymy do pępowa.
mazak234

g00dMan pisze:Pasuje :)
Po drodze jeszcze zahaczymy o KFC na matarni aby dołączyć do pozostałych i wyruszymy do pępowa.

Nie bardzo kumam, nie lepiej umówić się w jednym miejscu? :P Więc może 12:00 na matarnii pod KFC? Proponuję zrobienie listy obecności, żeby było wiadomo czy mamy jeszcze na kogoś czekac w razie czego
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Ja zrozumiałem to tak że mamy do pępowa jechać zwartą grupą (fajnie by bylo zobaczyć większą ilość miniaków na ulicy ;) ) a plan zbiórki pod multikinem a później na matarni był dlatego ponieważ nie wszystkim pasuje przebijać się przez centrum gdańska jak mogą szybciej i wygodniej zajechać na matarnie ;)
mazak234

g00dMan pisze:Ja zrozumiałem to tak że mamy do pępowa jechać zwartą grupą (fajnie by bylo zobaczyć większą ilość miniaków na ulicy ;) ) a plan zbiórki pod multikinem a później na matarni był dlatego ponieważ nie wszystkim pasuje przebijać się przez centrum gdańska jak mogą szybciej i wygodniej zajechać na matarnie ;)

No ale jeśli i tak będziemy jechać przez Słowackiego i koło lotniska, to od razu możemy umówić się na matarni, żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania z dwoma zbiórkami
Julian

Post autor: Julian »

Panowie i panie :mrgreen: Mam nadzieje, że uda nam się dojść do porozumienia :wink: Najpóźniej w piątek muszę wiedzieć ilu nas będzie i mniej więcej, o której będziemy w Pępowie.
ps. Ja się dostosuję, mieszkam blisko więc spotkam się z wami na miejscu
Awatar użytkownika
Dejwid
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Mazak możemy się spotkać na matarni, ale tak jak zauważył Goodman właśnie o to idzie by jechać większą grupą, jeśli komuś wygodniej jest podjechać na matarnie to niech tam na nas czeka(-ją) Osobiście nie widzę problemu by zajechać na matarnie i zgarnąć jeszcze kogoś.
Pomysł Maratni rzucił Masta, który de facto pewnie się nie zjawi, z tego co zrozumiałem na Matarnie chcieli jeszcze zajechać Julek i Trip, i jeśli tak im wygodniej to niech tam na nas czekają.

O ile dobrze liczę to cheć niedzielnego wyjzdu zgłaszali:

JULIAN, TRIP, GOODMAN, MAZAK, SKYWALKER, DrSZAJBA, MAYON, MARCIN i Ja

+ oczywiście RONA (jeśli kogoś pominąłem to sorry - niech się dopisze)

Proszę wszystkich o potwierdzenie swojej obecności w niedzielę oraz o podanie miejsca w którym najlepiej będzie wam wystartować.

Ja osobiście potwierdzam obecność i z chętnymi spotkam sie na parkingu Multikina, razem ze mną pewnie się zjawią swoimi Miniakami MAYON, i być może MARCIN.

Julek a ty notuj ile będzie osób ;)
Ostatnio zmieniony 26 lis 2009, 18:49 przez Dejwid, łącznie zmieniany 1 raz.
mazak234

Hm no dobra, to ja będę pod multikinem o 12.
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

ja tak samo jw
Julian

Post autor: Julian »

Ok narazie zanotowałem 12 samochodów, rozumiem, że jedni jadą solo inni z kimś więc osób może być nawet 20 :?: :mrgreen:
Z wlaścicielem muzeum umawiam nas w okolicach godziny 12,13, pasuje :?:
Awatar użytkownika
Dejwid
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Myślę że do 13tej spokojnie tam zlądujemy całą ekipą
Awatar użytkownika
TRIP
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: TRIP »

Ja będę na 100% ale zastanawiam się żeby cofnąć się do Gda na przejazd korowodem z Multikina ;)
Zablokowany