PS czas podjąć decyzję bo nas sobotni wieczór zastanie i się nie dogadamy

Moderator: flapjck1
ja jestem zaDejwid pisze:Ponieważ mi również nie stanowi o której wyjedziemy to powiem tylko że szkoda by było Rone pozbawić tej frajdy, może jednak skorygujmy godzine wyjazdu?
jak miło : ) dziękuję chłopcy miniakowcy : )mazak234 pisze:ja jestem zaDejwid pisze:Ponieważ mi również nie stanowi o której wyjedziemy to powiem tylko że szkoda by było Rone pozbawić tej frajdy, może jednak skorygujmy godzine wyjazdu?
Nie bardzo kumam, nie lepiej umówić się w jednym miejscu?g00dMan pisze:Pasuje![]()
Po drodze jeszcze zahaczymy o KFC na matarni aby dołączyć do pozostałych i wyruszymy do pępowa.
No ale jeśli i tak będziemy jechać przez Słowackiego i koło lotniska, to od razu możemy umówić się na matarni, żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania z dwoma zbiórkamig00dMan pisze:Ja zrozumiałem to tak że mamy do pępowa jechać zwartą grupą (fajnie by bylo zobaczyć większą ilość miniaków na ulicy) a plan zbiórki pod multikinem a później na matarni był dlatego ponieważ nie wszystkim pasuje przebijać się przez centrum gdańska jak mogą szybciej i wygodniej zajechać na matarnie