jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu
Re: jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu
i przyznaj sie ze w tym "worksie" nie masz sprawnej nawigacji. Jesteś w Warszawie a pokazuje ci ze jesteś w Bydgoszczy. A naklejkę worksa mechanicy przykleili nie na tą stronę co potrzeba(kupili ostatnią z allegro:P) Napis na silniku to zwykła szajska naklejka a w dowodzie ma wpisane 120kW zgadza sie??? oj zgadza zgadza:)
P.S nawigacja ci nie działa bo masz auto po dzwonie w tył a tam znajdują się wszystkie bebechy albo ich większość od nawigacji... Dlatego tez klapa od Coopera lub One zmienione lampy i zderzak od S.
Aha tylne szyby masz nie oryginalne.
Stwierdzam to wszystko bo znam dobrze to auto:)
Jak rozmawiałem z bratem właścicielki to właśnie mówił mi ze jedzie oglądać auto jakiś napalony koleś:D
P.S nawigacja ci nie działa bo masz auto po dzwonie w tył a tam znajdują się wszystkie bebechy albo ich większość od nawigacji... Dlatego tez klapa od Coopera lub One zmienione lampy i zderzak od S.
Aha tylne szyby masz nie oryginalne.
Stwierdzam to wszystko bo znam dobrze to auto:)
Jak rozmawiałem z bratem właścicielki to właśnie mówił mi ze jedzie oglądać auto jakiś napalony koleś:D
PS skoro jedzie ci "works" 115 na 2-gim biegu tzn ze masz coś nie halo. Bo popytaj kolegów co mają zwykłe 116km i ci powiedzą.
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
Gucio, byś swój nowy wóz pokazał a nie tu dołujesz gościa który się pewnie cieszy jak dziecko z auta...
zrobię fotki niedługo:) bo narazie auto brudne bo pogoda taka ze nie ma co go myć.... a pecha mam takiego ze zazwyczaj kiedy umyje to po kilku godzinach pada;p
Ale autko jak dla mnie boskie:)
Wersja S 2007r kolor srebrno-oliwkowy:) prawdopodobnie bezwypadek:) Choć wiadomo teraz nie można nikomu wierzyć ani być 100% pewnym.
Ale autko jak dla mnie boskie:)
Wersja S 2007r kolor srebrno-oliwkowy:) prawdopodobnie bezwypadek:) Choć wiadomo teraz nie można nikomu wierzyć ani być 100% pewnym.
znalazłem jedno które strzeliłem telefonem:)
Ale obiecuję będą następne.
- Załączniki
-
- nowy nabytek
- nowy nabytek.JPG (35.33 KiB) Przejrzano 934 razy
u mnie jakieś 80-85km/h na drugim biegu... nie żyłowałem (a może żyłowałem tylko nie wiedziałem, że żyłuje ), zwykle tyle mi wyciąga przy normalnej jeździe...ale chyba bez rewelacji...
speedfight pisze:znalazłem jedno które strzeliłem telefonem:)
Masz opcję edytuj post, a nie piszesz post pod postem po paru minutach
apropo biegów 3 miesiące temu biegi wchodziły mi "ciężej" tzn. czułem że ten bieg wchodził a teraz to tak że czasami tego nie czuć - szczerze mówiąc wolałem jak czułem te biegi i nie wiem czym to jest spowodowane?
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
może krzepy nabrałeś ;]
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
drszajba pisze:może krzepy nabrałeś ;]
....
ress pisze:sadzac po fotce to jestes od kilku dni maximum http://www.allegro.pl/item829279241_min ... works.html
Stał przy Works_ie...to jest możliwe, chociaż prawdopodobnie niemożliwe.
matthew90 pisze:drszajba pisze:może krzepy nabrałeś ;]
....
to zdanie ma w sobie wiecej prawdy niz ironi jak pierwszy raz wsiadalem do mojego Miniaka mialem problem z wrzuceniem piatki, skrzynia w starszych modelach napewno nie jest szczytem doskonalosci i troche krzepy do niej potrzeba. Teraz juz sie przyzwyczailem i jest git...
Ps. jak chodzi o temat to ja rzadko kiedy przekraczam 20 km\h ponad to co na znaku a po co mam mandat zaplacic ze glowa mnie rozboli, kartonik stracic, czy do wieznia isc, sie nie oplaci
...stać to stał na pewno ale osiągi ma jak works.
Stał przy Works_ie...to jest możliwe, chociaż prawdopodobnie niemożliwe.
...od niedawna jestem właścicielem Miniaka i jeszcze tak dobrze sie nie znam ale nadrabiam zaległości sledząć forum codziennie i z tego co wyczytałem osiągi ma jak works predkość max. 226km/h i 147 kW/6950obr, a jak według ciebie powinien wyglądac Works?
...od niedawna jestem właścicielem Miniaka i jeszcze tak dobrze sie nie znam ale nadrabiam zaległości sledząć forum codziennie i z tego co wyczytałem osiągi ma jak works predkość max. 226km/h i 147 kW/6950obr, a jak według ciebie powinien wyglądac Works?
226km/h to każda nie zajeżdżona eska pojedzie:) wiec się nie podniecaj;p bo mój wujek przy tej prędkości w swoim aucie zmienia z 5 na 6 bieg:D
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
speedfight pisze:226km/h to każda nie zajeżdżona eska pojedzie:) wiec się nie podniecaj;p bo mój wujek przy tej prędkości w swoim aucie zmienia z 5 na 6 bieg:D
super, mój wujek też jeździ autem które ma 4sek do setki, tylko kogo to na litość obchodzi?