dywaniki

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Marci-n

dywaniki

Post autor: Marci-n »

Mam spory problem potrzebuję dopasować jakieś gumowe dywaniki na zimę do mianiaka, bo woda w wykładzinie nie służy żadnej blasze. Teraz mam półśrodek, bo wziałem od starego auta gumy, ale chciałbym coś dopasować najlepiej z wyższym rantem, żeby przyjęły trochę wody, a nie od razu wszystko spływało w tapicerkę. Byłem na giełdzie i niestety nie udało mi się nic dopasować. Był jeden praktycznie idealny, ale tylko na stronę pasazera, bo na kierowcy był już zupełnie inaczej wyprofilowany :(
mazak234

Re: dywaniki

Post autor: mazak234 »

Polecam zestaw POLGUM 510c do kupienia np. w Norauto. Jeśli dobrze pamiętam kosztują jakies 30zł. Trzeba tylko wyciąć kawałek na kolumnę kierownicy.
Marci-n

Stary poczciwy maluch:) Jak ktoś ma jeszcze jakieś inne sugestię, to chętnie rozważe, a jak nie to w środę pojadę obejrzeć te polgumy
kupis666

Post autor: kupis666 »

pozwole sobie wrócić d otematu. potrzeba mi wycieraczek gumowych których nie trzeba będzie za bardzo "modyfikować". Najlepiej zeby to były gumowe wycieraczki, ale lekko czerwone. Cena nie gra roli :)
Marci-n

Obawiam się, że dopasowanie czarnych gum jest już problemem, a co dopiero kolorowych.
Niestety się nie wyrobiłem i dopiero po świętach pojadę się zorientować w tych polgumach.
kupis666

Post autor: kupis666 »

No to trzeba będzie poczekać aż skonczą sie świeta : ) wolałbym żeby udało się cos dopasować a jak nie to kupie uniwersalne ala-aluminiowe.
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

kupuliśmy te polgumy - napisze tak - źle nie jest - wysoki rant mają, ale szału z dopasowaniem to nie ma ;)

na deszczowo-śnieżne dni sa OK, przynajkmniej wykładzina nie "łyka" wody

cena chyba z 35zł na norauto
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
kamini

Post autor: kamini »

ja mam Polgum 1710

http://www.polgum.com.pl/index.php?syst ... produkt=87

chyba najlepiej pasuja, sprwdzane empirycznie :grin:, pasażerski prawie jak ulał

a kierowcy trzeba podwinać te dolna częśc ale daje rade
ODPOWIEDZ