zaczne od tego, ze niestety nie mam jeszcze Mini. Mam za to ten samochodzik na oku od kilku lat - w sumie "mam na oku" to za malo powiedziane - zakochalem sie

Moderator: flapjck1
POTWIERDZAM: 14 lat jeżdziłem MC Morris Minor (1967 - 81)...'meta' zawsze osiągnięta o 'własnych siłach'...WI-7778...Żoliborz Wawakamal1 pisze:Witaj!!! Jeśli jesteś jak piszesz bardzo zakochany to nawet nie zauważysz wad.
A poza tym ponad 40-ci lat jeździłem Mini codziennie i szczycę się tym że zawsze wracałem
do domu o własnych siłach a nie na sznurku. Wszystko ma "zady i walety" ale jak się kocha..... Pozdrawiam.
...przed pieprzonym 'stanem wojennym' sprzedałem Mini (chętnych było ponad 80-ciu)...nie pamiętam człowieka, który go kupił i co z NIM się stalo...pojechałem do Algerii, gdzie pracowałem 5 lat (praca w Afryce nawet w kamieniołomach...jest tylko pięknymi wakacjami) i po powrocie...'tułam' się tylko mini (Clasic i MCS BMW)macko pisze:baaardzo klimatyczne zdjęcie. Zazdroszczę takiej wyprawy mini. Masz może jeszcze jakieś zdjęcia ze szlaku? Wiesz co się stało z tym samochodem?
pozdrawiam
macko
Też pozdrawiam...to był taki mały 'Tour de Europe' załatwienie wiz to był horror...DDR (oby wyjechać poza ten teren, a wszystko będzie OK!) RFN, Holandia, Belgia, Francja, Anglia,macko pisze:baaardzo klimatyczne zdjęcie. Zazdroszczę takiej wyprawy mini. Masz może jeszcze jakieś zdjęcia ze szlaku? Wiesz co się stało z tym samochodem?
pozdrawiam
macko