flapjck1 pisze:ja go ogladalem ze 3 - 4 lata temu, bardziej 4 wtedy stal na podworku przy tartaku i wyceniony byl na 1200 co bylo chorym pomyslem
Kurcze . to przepłaciłem chyba bo dałem mniej
Moderator: flapjck1
flapjck1 pisze:ja go ogladalem ze 3 - 4 lata temu, bardziej 4 wtedy stal na podworku przy tartaku i wyceniony byl na 1200 co bylo chorym pomyslem
rogal pisze:Spoko to jeszcze nie przepłaciłeś. Odzyskasz jeszcze trochę na blacharce.
Gibki Staruszek pisze:Ale jak masz blachy w dobrym stanie i nie wymieniasz połowy auta to kasa w kieszeni zostaje ...
krzysiekass pisze:Witam . Moi Drodzy , remont nie ruszony , nie ma czasu , ale już niedługo się to zmieni. Pozdrawiam wszystkich .
markfive pisze:krzysiekass pisze:Witam . Moi Drodzy , remont nie ruszony , nie ma czasu , ale już niedługo się to zmieni. Pozdrawiam wszystkich .
Przeczytałem i obejrzałem od początku. Życzę wiele cierpliwości i wytrwałości. Czeka Cię jeszcze bardzo, bardzo wiele pracy. Ale nie ma się co zrażać problemami. Atutem jest to, że możesz ten remont wykonać samodzielnie. W przeciwnym wypadku przedsięwzięcie to byłoby mało realne. A i jeszcze jedno. To co na razie tam odkryłeś jeżeli chodzi o stan blach to prawdopodobnie dopiero "wierzchołek góry lodowej". No niestety, aby dobrze zrobić blacharkę trzeba całe auto rozebrać, przewrócić gołą karoserię na bok na stare opony ...no i dopiero wtedy się zacznie !!!
Pozdrawiam i przychylnie kibicuję.
sebek81 pisze:DAWNO temu dawałem typowi za to 900 pln strasznie się obraził A tą bajkę że wrócił tym z uk i mi wciskał.Zdradzisz za ile kupiłeś ???