Do klubu zapisałam się w maju 2009 r.
Nie otrzymałam żadnego potwierdzenia przelewu ani żadnego maila od MKP.
Do dziś nie otrzymałam nawet Karty Klubowej, nie wspomnę już o podkładce pod tablicę rejestracyjną i jakiś tam gadżetach.
Nie mam dostępu do strony klubowej ani czerwonego paska klubowicza, choć poinformowałam o tym moderatora.
Mam jeszcze 2 dni na zapłacenie składki na 2010 r., ale nie sądzę abym dołączyła jeszcze raz do MKP.
Pozdrawiam,
Meg
Meg przykro mi, że zaistniał taki problem, ze strony naszego klubu. Masz jak najbardziej rację, że tak nie powinno być. Przepraszam Cię i wszystkich Innych których dotknęła taka sama sytuacja. Niestety nie wychodzi nam dystrybucja gadżetów dla nowych członków, i jest to problem, który staramy się rozwiązać od początku istnienia klubu, jak widać z miernym skutkiem. Mam nadzieje że w końcu uda nam się zwalczyć ten problem [znajdziemy, wśród nas sumiennego człowieka, który zajmie się wysyłkami, i uda się nam to odpowiednio skoordynować] i nowi członkowie będą dostawać gadżety w rozsądnym czasie. Jeśli możesz, to wybacz nam to potknięcie, nie zniechęcaj się, i nie rezygnuj z klubu. Wpadnij na walne zebranie i w miarę możliwości i chęci dołącz się do naszej czasami "mało udolnej" pracy nad lepszym działaniem naszego klubu.
Pozdrawiam serdecznie
Wojtek