Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
Re: Spotkane na trasie....
hmm no tak widziałem ale nie każdy wpisuje sobie "Samochód: elżbieta "
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
;p elżbieta to mój samochód czyli Mitsubishi L200, miniaka mamy czarnego i głównie żona nim jeździ ale łądnie to wykombinowaliście....
wczoraj ok. placu wolności ok godz. 00 to białe MINI.. zresztą widziane wcześniej również na parkingu w starym browarze
no i na parkingu pod placem wolności w Poznaniu ciemno-granatowa "eska" z flagą brytyjską na dachu
no i na parkingu pod placem wolności w Poznaniu ciemno-granatowa "eska" z flagą brytyjską na dachu
- Załączniki
-
- zdjęcie(2).jpg (163.03 KiB) Przejrzano 977 razy
Dziś około 14:00 W Skawinie klasyczne mini kolor zielony na blachach z Myślenic KMYxxxx Kierowca na pewno z długimi włosami (lecz płci nie rozpoznałem gdyż mijaliśmy sie na zakręcie ja niestety jechałem srebrną corsa więc nie machałem) Ktoś z forum?
Dzisiaj w Poznaniu, na Naramowickiej, widziałam stare Mini, które było "L"-ką. Po prostu niesamowite. Nie wiem, czy to jednorazowa akcja (nagroda dla najlepszych) ale gratuluję pomysłu
porzeczka pisze:Dzisiaj w Poznaniu, na Naramowickiej, widziałam stare Mini, które było "L"-ką. Po prostu niesamowite. Nie wiem, czy to jednorazowa akcja (nagroda dla najlepszych) ale gratuluję pomysłu
może chłop miał zarejestrowane na B1
porzeczka pisze:Dzisiaj w Poznaniu, na Naramowickiej, widziałam stare Mini, które było "L"-ką. Po prostu niesamowite. Nie wiem, czy to jednorazowa akcja (nagroda dla najlepszych) ale gratuluję pomysłu
też widziałem to autko jakiś czas temu ale na śródce
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
To chyba kolejne z tych mini które waży mniej niż waży
Ciekawe czy wyjmują silniki ? - 150 kg mniej, czy co tam z tym robią.
Może to hybryda albo na baterie
A może ktoś odkrył nowe prawo fizyki - prawo miniaka od lat 16-tu
PS można by użyć prawa Archimedesa, że ciało zanurzone w wodzie waży mniej o tyle ile waży woda wyparta...
Ale to jedzie ...nie pływa
Ostatnio zmieniony 08 lut 2010, 13:51 przez markfive, łącznie zmieniany 1 raz.
Pół biedy jeśli waga w dowodzie jest zaniżona o 150 kg, lepsze są te miniaki których masa własna wg dowodu to 0 kg
mazak234 pisze:Pół biedy jeśli waga w dowodzie jest zaniżona o 150 kg, lepsze są te miniaki których masa własna wg dowodu to 0 kg
właśnie chciałem to przytoczyć ale na zlocie nad morzem widziałem u kogoś w dowodzie masę przekraczającą 1200kg ;P
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
heheheheh, aż sprawdziłem dowód, ja mam masę własną 0 kg ;]
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
TRIP pisze:...widziałem u kogoś w dowodzie masę przekraczającą 1200kg ;P
Bo to metro / allegro / maestro w poprzednim wcieleniu było.
Nie słyszałeś o reinkarnacji To nie ginie to się przeistacza i trwa i trwa i trwać będzie.
Mini 1000 zwykle ma 620 kg. Więc wystarczy 70 ! Zresztą wszystko zależy od roku produkcji, wersji, silnika itp.
A tak swoją drogą to jeśli się zna odpowiednie osoby i ma odpowiednią sumę pieniędzy
to żaden problem nabić poniżej wymaganych 550kg w papierach...
A trzeba też wziąść pod uwagę, że co piąte mini ma w dowodzię wpisaną masę 0 Sprawdzone przy okazji jednego z TRÓJspotów
A tak swoją drogą to jeśli się zna odpowiednie osoby i ma odpowiednią sumę pieniędzy
to żaden problem nabić poniżej wymaganych 550kg w papierach...
A trzeba też wziąść pod uwagę, że co piąte mini ma w dowodzię wpisaną masę 0 Sprawdzone przy okazji jednego z TRÓJspotów
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
TRIP pisze:mazak234 pisze:Pół biedy jeśli waga w dowodzie jest zaniżona o 150 kg, lepsze są te miniaki których masa własna wg dowodu to 0 kg
właśnie chciałem to przytoczyć ale na zlocie nad morzem widziałem u kogoś w dowodzie masę przekraczającą 1200kg ;P
a to byl morris marina - zupelnie inny temat
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
W spisie rzeczoznawców jest jeden Mini z bodaj 60tegoktóregoś który oficjalnie może być zarejestrowany jako auto na kategorię B1...nie mogę znaleźć dokumentu potwierdzającego moje słowa ale widziałem na własne oczy... nie wiem czemu akurat ten model z tego roku ale najprawdziwsza prawda