serwis - Łódź, Kalisz, Częstochowa, Wrocław
serwis - Łódź, Kalisz, Częstochowa, Wrocław
Gdzie w Łodzi, Kaliszu, Częstochowie lub Wrocławiu są godne polecenia nieautoryzowane punkty serwisowe? Chciałabym uwolnić się od ASO, bo zdzierają, w dodatku wprost nieproporcjonalnie do jakości usług.
Re: serwis - Łódź, Kalisz, Częstochowa, Wrocław
Czesc
Duzo dobrego slyszalem o Stando Service w Psarach pod Wroclawiem (http://www.stando.pl). Zajmuja sie BMW i nowymi miniakami. Nie mialem jeszcze okazji korzystac z serwisu - na razie po ostatniej wizycie w ASO wiem, ze nastepnym razem pojade do Stando
Polecal mi znajomy, ktory jezdzi BMKa - twierdzi, ze duzo taniej, tez na orginalnych czesciach no i fachowo.
Duzo dobrego slyszalem o Stando Service w Psarach pod Wroclawiem (http://www.stando.pl). Zajmuja sie BMW i nowymi miniakami. Nie mialem jeszcze okazji korzystac z serwisu - na razie po ostatniej wizycie w ASO wiem, ze nastepnym razem pojade do Stando

- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Mogę też potwierdzić, paru moich klientów tam serwisuje swoje samochody. Owego czasu jak pracowałem w BMW to korzystaliśmy z ich pomocyT0m3k pisze:Czesc
Duzo dobrego slyszalem o Stando Service w Psarach pod Wroclawiem (http://www.stando.pl). Zajmuja sie BMW i nowymi miniakami. Nie mialem jeszcze okazji korzystac z serwisu - na razie po ostatniej wizycie w ASO wiem, ze nastepnym razem pojade do StandoPolecal mi znajomy, ktory jezdzi BMKa - twierdzi, ze duzo taniej, tez na orginalnych czesciach no i fachowo.

Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.morris-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.morris-land.pl
Prawda jest taka, ze jak sie konczy gwarancja, to trzeba spadac do tych, ktorzy naprawde sie znaja. Takie mam doswiadczenia z Saabem i to samo jest z Mini.
Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
stando to cwaniaczki,wymienialem ostatnio filtry przy zmianie oleju i zadzwonilem ile koosztuja w STANDO ,pozniej zadzwonilem do ASO na Karkonoskiej we Wrocławiu i mieli tańszą kazdą rzecz
Potwierdza, Sando oszukuja klientów, naciągaja na naprawy. Ciężko potem dochodzić jakiś swoich spraw, poniewaz nie ma z kim porozmawiać. W ASO, możesz się zawsze dobrze czyć. Dbaja, aby Twoja satysfakcja była jak największa, a jak coś Ci się nie podoba to zawsze można napisac pismo, na które bezwzględnie odpowiadają i przewąznie pomagają w rozwiązaniu prblemu. Ceny są w Stanado takie same jak w ASO, a w ASO masz jeszcze na wszystko 2 lata gwarancji.
Chciali autoryzację, ale brakło im pieniędzy na inwestycje i teraz jadą na pirackim oprogramowaniu.
W ASO ostatnio tez doświadczyłem takiego zdarzenia. Miąłem samochód po gwarancji i pomimo tego pokryli mi koszt wszystkich części, a ja zapłaciłem tylko za robociznę.
Co do ceny cześci to jak Stndo może miec taniej od ASO, skoro u nich kupuje te częśći i sprzedaje dalej! zastanówcie sie nad tym.

Chciali autoryzację, ale brakło im pieniędzy na inwestycje i teraz jadą na pirackim oprogramowaniu.
W ASO ostatnio tez doświadczyłem takiego zdarzenia. Miąłem samochód po gwarancji i pomimo tego pokryli mi koszt wszystkich części, a ja zapłaciłem tylko za robociznę.
Co do ceny cześci to jak Stndo może miec taniej od ASO, skoro u nich kupuje te częśći i sprzedaje dalej! zastanówcie sie nad tym.
heyka!
kiedyś znalazlem na forum link do strony chyba z anglii, albo niemiec, na której mozna bylo podejrzeć schematy poszczególnych czesci mini coopera. kazda czesc samochodu rozebrana do najmniejszczej czesci.
Reinstalke systemu mialem na kompie i wszystkie dane poszly w piach....
Szukam od samego rana go na forum i nie moge sie na niego ponownie natknac.
Ma ktoś może z Was w ulubionych, a moze pamieta linka do tej stronki?
kiedyś znalazlem na forum link do strony chyba z anglii, albo niemiec, na której mozna bylo podejrzeć schematy poszczególnych czesci mini coopera. kazda czesc samochodu rozebrana do najmniejszczej czesci.
Reinstalke systemu mialem na kompie i wszystkie dane poszly w piach....
Szukam od samego rana go na forum i nie moge sie na niego ponownie natknac.
Ma ktoś może z Was w ulubionych, a moze pamieta linka do tej stronki?
Wrocław ul:Przedmiejska , Auto czip ,robia tylko bmw i mini .
U DEALERA Inchcaep Wrocław tez naprawiają MINI, cały czas. To chyba na Karkonoskiej jest.
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
może ktoś polecić dobrego mechanika od BMW MINI z Łodzi lub woj. łódzkiego? nie ma tu niestety ASO a mam parę drobnych nietypowych problemów
a serwis BMW na Teresy ?hello pisze:może ktoś polecić dobrego mechanika od BMW MINI z Łodzi lub woj. łódzkiego? nie ma tu niestety ASO a mam parę drobnych nietypowych problemów
Mechanik Łódź
W Łodzi a własciwie w Zgierzu polecam warsztat na kasprowicza 37, dwóch młodych i miłych faccetów, którzy zajmują się BMW i MINI, przede wszystkim bardzo rozsadne ceny!!! UWAGA na serwis PYSKLAK, koleś jak widzi mini downi do ASO BMW i wali takie ceny jak u nich, masakra jakas, za wymiane sprzegła zarządał więcej niż biorą w INCHAPE we Wrocławiu
mechanik częstochowa Katowice
Witam a orientujecie się czy jest jakis dobry mechanik od mini w okolicach czestochowy lub katowic ?
Nie wiem czy wolno mi to napisać (nie zdążyłem się jeszcze wczytać w zasady dotyczące przedstawicieli firm i komercji na forum), ale 4Turbo.pl (Katowice) prowadzi development pod kątem Coopera i jesteśmy w stanie serwisować już takie samochody (z resztą auto R&D wisi ciągle na podnośniku od paru tygodni i są zgłębiane różne rozwiązania problemów). Oferta modyfikacji za chwilę, ale jeżeli chodzi o serwis to zapraszamy, oryginalny komputer BMW, części OEM, bazy danych itp.
zaczyna sie