brak klamek
Moderator: flapjck1
brak klamek
ma ktos moze niniaka bez klamek?prosze o jakies info jak to zrobil.....dzieki...
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: brak klamek
http://www.markfive.republika.pl/
w dziale ogłoszeń sprawdź, dokładnie ogłoszenie S175
Tam właśnie znajdziesz miniaczka z wygładzonymi drzwiami i kontakt do właściciela.
Pozdrawiam
Adam
w dziale ogłoszeń sprawdź, dokładnie ogłoszenie S175
Tam właśnie znajdziesz miniaczka z wygładzonymi drzwiami i kontakt do właściciela.
Pozdrawiam
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
A wiesz że za niemanie klamek jest mandacik ?? Pomyśl poza tym o własnym bezpieczeństwie.
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wg polskiego prawa o ile dobrze pamiętam , samochód dopuszczony do ruchu po drogach publicznych MUSI mieć możliwość normalnego (mechanicznego) otwierania drzwi kierowcy od zewnątrz, co do drzwi pasażera to jest tu już pełna dowolność, łącznie chyba z zaspawanie drzwi w ogóle (tak mi sie wydaje).
Mandacik jest jeszcze za wiele innych "tuningowych" bajerów: dodatkowe światł nieprzewidziane w kodeksie, podświetlane podwozie - w czasie jezdy po drogach publicznych itd...
Pozdrawiam, Saint
Mandacik jest jeszcze za wiele innych "tuningowych" bajerów: dodatkowe światł nieprzewidziane w kodeksie, podświetlane podwozie - w czasie jezdy po drogach publicznych itd...
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
Witam!!!
A ja się zastanawiam po co psuć tak Miniaczka
Klamki w tym autku są przecież przepiękne
A ja się zastanawiam po co psuć tak Miniaczka
Klamki w tym autku są przecież przepiękne
- Jerzy
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Oprócz mandatu nastąpi zabór dowodu rejestracyjnego, a w skrajnej sytuacji policyjant może zarządzić koniec jazdy i holowanie
Jerzy
MGF 1,8i, Mini 1380 GTI, Fiat 125p
MGF 1,8i, Mini 1380 GTI, Fiat 125p
Hej!
Nie wiem czy ktoś (poza Sadamem) zauważył, ale pytanie brzmiało jak to zrobić a nie co grozi za posiadanie takiego rozwiązanie. Stracić dowód można praktycznie za wszystko. Na jednym z lokalnych zlotów tuningowych gliniarze zabierali dowody nawet za stożkowe filtry powietrza.
Pzdr
Radek K.
Nie wiem czy ktoś (poza Sadamem) zauważył, ale pytanie brzmiało jak to zrobić a nie co grozi za posiadanie takiego rozwiązanie. Stracić dowód można praktycznie za wszystko. Na jednym z lokalnych zlotów tuningowych gliniarze zabierali dowody nawet za stożkowe filtry powietrza.
Pzdr
Radek K.