namawialem namawialem i sie nie udalo

ale samo auto mi sie podoba tak czy siak - brawa za odwage z kolorem, wreszcie cos innego niz brg czy inne tahiti blue

Moderator: flapjck1
przewody poskręcane by nie tarły o drążki reakcyjne - wydaje mi się że ktoś mi tak zalecałmonsterk pisze:tak przejrzałem poprzednią stronę i wydaje mi się że coś humin złe poskręcałeś przewody hamulcowe - są poskręcane.
Dość dawno już sam miałem z tym problem. Kręciłem na wszystkie strony szukajac najlepszej pozycji by nic nie ocierało ani przy skręcie kół ani przy skokach zawieszenia góra dół.humin pisze:przewody poskręcane by nie tarły o drążki reakcyjne...
była kwestia założenia krótkich części ze strony przegubu co przy skręcie powodowałoby kontakt przewodu z osłoną przegubuSadam pisze:z tymi przewodami coś było, ale z tego co pamiętam na wcześniejszych zdjęciach miałeś tak założone, że prawie na osłonie przegubu leżały, poszperaj we wcześniejszych foto na forum i zobacz jak było wcześniej
W sumie to nie wiem jakie masz sprzęgło ale skoro piszesz o płaskich cienkich podkładkach to pewno Verto.humin pisze:...Czy to możliwe że śruby docisku ponownie mogły się tak szybko poluzować?
Też o tym myślałem, bo ile razy składam kolejny silnik to zawsze muszę bardzo uważać by tych kołków nie wepchnąć.humin pisze:...może lepiej by było dorobić dłuższe by weszły odpowiednio i jeszcze odpowiednio wystawały
oczywiście - bedę pisał o rozwoju tematumarkfive pisze:Obadaj temat jak wyciągniesz kołki. Ewentualnie gdy bedziesz dorabiał zachowaj "w pamięci" długość nowych kołków.