TERMINARZ ZLOTÓW W AUTOMOBILIŚCIE
Moderator: flapjck1
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
TERMINARZ ZLOTÓW W AUTOMOBILIŚCIE
W najnowszym numerze Automobilisty, z którym mam do czynienia dzięki mężowi, ukazała się druga już lista w tym roku z datami zlotów samochodów zabytkowych i nie tylko. Czy nie Uważacie,że brakuje tam informacji o IMM ? Może to zwiększyć frekwencję uczestników, a już na pewno odwiedzających.
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Re: TERMINARZ ZLOTÓW W AUTOMOBILIŚCIE
Zwiedzających nie będzie, jest to zamknięta impreza, jedynie można zwiększyć frekwencję. O to już powinien się zatroszczyć Mini Klub. Może ktoś do nich zadzwoni?????
Hej!
Ostatnio sprzedawałem swojego miniaczka (buuu) i dzwoniło do mnie parę osób, które chciało go na części. ?aden z nich nie wiedział o IMM więc może warto rozreklamowaś imprezkę także poza internetem?
Pzdr
Radek K.
Ostatnio sprzedawałem swojego miniaczka (buuu) i dzwoniło do mnie parę osób, które chciało go na części. ?aden z nich nie wiedział o IMM więc może warto rozreklamowaś imprezkę także poza internetem?
Pzdr
Radek K.
[scroll] to bardzo żle ,że jest to impreza szczelnie zamknięta . W tym roku chciałbym kupić Mini"ka , i zamierzałem odwiedzić zlot IMM , pogadać z zakręcomymi ludżmi , pooglądać fajne samochody , a może nawet kupić autko , gdyby ktoś miał do sprzedania , no ale w tej sytuacji
[/scroll]
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Ja nie widzę problemu. rejestrujesz sie wpłacasz wpisowe i jesteś już na imprezie, jesteś traktowany jak posiadacz Mini i nikogo nie interesuje ze przyjechaleś......choćby rowerem.
Nie wszyscy pzyjeżdżają tylko Mini. Zawsze jakaś część ludzi zjawia się autami zastępczymi.
Nie wszyscy pzyjeżdżają tylko Mini. Zawsze jakaś część ludzi zjawia się autami zastępczymi.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
ja bym ta dyskusję skomentował tak: jeśli chce ktoś przyjechać pooglądać samochody to najlepszym momentem jest niedziela, będzie parada i będzie sobie mozna popatrzeć,
natomiast co do zamkniętości zlotu to .... zlot jest spotkaniem ludzi chcących razem spędzić czas wpłacajacych wpisowe aby bawić się w określonych warunkach,
chcąc byc na zlocie i nie wpłacać wpisowego to tak jakby ktoś chciał wejśc na koncert znanej kapeli i tłumaczył że chce wejść bez biletu bo lubi tylko 3 kawalki i po ich wysłuchaniu wyjdzie z koncertu .... niemożliwe, prawda?
natomiast co do zamkniętości zlotu to .... zlot jest spotkaniem ludzi chcących razem spędzić czas wpłacajacych wpisowe aby bawić się w określonych warunkach,
chcąc byc na zlocie i nie wpłacać wpisowego to tak jakby ktoś chciał wejśc na koncert znanej kapeli i tłumaczył że chce wejść bez biletu bo lubi tylko 3 kawalki i po ich wysłuchaniu wyjdzie z koncertu .... niemożliwe, prawda?
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Beny, wszystko zależy kogo sie zna na bramkach - tak samo tutaj - flaszku tu, flaszka tam, dolarowy uscisk dłoni i ogląda się tylko ulubione " kawałk"i - MK1 , MiniCustom, trochę sie pogada i się wychodzi .
Ale Jeżeli chcecie poczuć klimat itd, to myśle że warto wpłacić marne 50 Eurosów i być pełnoprawnym uczestnikiem zlotu, a nie kimś z nalepką "gość" (chociaż teraz to jedynie mój wymysł).
Pozdrawiam, i do zobaczenia na IMM-ie
Ale Jeżeli chcecie poczuć klimat itd, to myśle że warto wpłacić marne 50 Eurosów i być pełnoprawnym uczestnikiem zlotu, a nie kimś z nalepką "gość" (chociaż teraz to jedynie mój wymysł).
Pozdrawiam, i do zobaczenia na IMM-ie
Zawodowy Szyderca
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
nie ma opcji "gość" jest tylko "uczestnik". Wszystkich zwiedzających witamy i żegnamy przed bramą, a będzie ona daleko przed imprezą więc nawet za wiele się nie zobaczy.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Soróweczka kochani, ale wygląda na to że przy kazdym tekście pisanym z przymróżeniem oka, będę musiał pisać <żart> . O co chodzi? przcież wiadomo od początku że impreza jest impreza zamkniętą, więc jest tylko jedna grupa osób na zlocie- uczestnik, żadnego wpuszczania bokami czy po niższych cenach (oprócz wymienionych w opłatach) . Bądź co bądź trzeba się pokazac z jak najlepszej strony .
Anyway, jest to Hyde-Park a nie Sprawy Organizacyjne, więc nie bardzo rozumiem o co zapinacie focha .
Jeżeli coś nie tak, to piszcie na priv - lubie jasne sytuacje.
Aha - przynajmniej dowiedziałem się że kilku rzeczy - sa jeszcze nieprzekupni ludzie w Polsce <fakt><żart>, będzie wypasiona bramka wjazdowa <żart> i będzie możliwość wejścia jedynie po dokonaniu wpłaty <fakt>
W miarę możliwości i wolnego czasu chętnie pomoge w organizacji ,na pewno już nie na bramkach <żart> , ale coś typu- "przynieś,zanieś ,pozamiataj"
Ufff... koniec wypocin.
Pozdrawiam, bądź co bądx serdecznie,
Roman
Anyway, jest to Hyde-Park a nie Sprawy Organizacyjne, więc nie bardzo rozumiem o co zapinacie focha .
Jeżeli coś nie tak, to piszcie na priv - lubie jasne sytuacje.
Aha - przynajmniej dowiedziałem się że kilku rzeczy - sa jeszcze nieprzekupni ludzie w Polsce <fakt><żart>, będzie wypasiona bramka wjazdowa <żart> i będzie możliwość wejścia jedynie po dokonaniu wpłaty <fakt>
W miarę możliwości i wolnego czasu chętnie pomoge w organizacji ,na pewno już nie na bramkach <żart> , ale coś typu- "przynieś,zanieś ,pozamiataj"
Ufff... koniec wypocin.
Pozdrawiam, bądź co bądx serdecznie,
Roman
Zawodowy Szyderca
A może w zupełności wystarczy napisać : że wstęp na imprezę kosztuje 50 Euro /os. , bez względu na to czy przyjeżdża się MINI , czy samochodem "zastępczym".
Tak czy inaczej dziękuję za b. wyczerpujące informację i "przyjazne" rozwinięcie tematu .
Tak czy inaczej dziękuję za b. wyczerpujące informację i "przyjazne" rozwinięcie tematu .