Kto poleci dobra myjnie w Warszawie?

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Cuba

Kto poleci dobra myjnie w Warszawie?

Post autor: Cuba »

Od dluzszego czasu jezdze od myjni do myjni i za kazdym razem wyjezdzam rozczarowany.Czy w Warszawie nie ma dobrej myjni recznej?Zauwazylem ze rzadkoscia jest nawet sprężone powietrze... Dokładność specjalistów od "gąbki" też pozostawia wiele do życzenia... Moj Miniak prosi was o pomoc :mrgreen:
DZAKO

Re: Kto poleci dobra myjnie w Warszawie?

Post autor: DZAKO »

niestety w zielonej górze jest ten sam problem :mrgreen:
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

WPADAJ TUTAJ! to odgruzujemy Ci miniaka ;p

a jeśli chodzi o "oddaj brudne, odbierz czyste" to ja oddwałem na Wilanowskiej (przy galerii mokotów...tam jest taki żółty długi budynek "Myjnia24"...
137jastr
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R56

Post autor: 137jastr »

Cuba pisze:Od dluzszego czasu jezdze od myjni do myjni i za kazdym razem wyjezdzam rozczarowany.Czy w Warszawie nie ma dobrej myjni recznej?Zauwazylem ze rzadkoscia jest nawet sprężone powietrze... Dokładność specjalistów od "gąbki" też pozostawia wiele do życzenia... Moj Miniak prosi was o pomoc :mrgreen:
Warszawa-Bielany, ul. Rudnickiego 3 (obok Opel Auto Żoliborz) myjnia ręczna i mech...solidne 'chłopaki'
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
pepe_b

Post autor: pepe_b »

Myłem niedawno na Burakowskiej 58, moim zdaniem całkiem dobrze. Akurat był Pudzian czarnym Hummerem - komicznie miniak przy nim wyglądał :mrgreen: Najprzyjemniej jednak samemu wypucować, czasem jeżdżę na Ciszewskiego (przy Dereniowej) na Auqua - zazwyczaj w nocy, jak nie ma kolejek i mogę swoją myjką podziałać, bo mycie samym "karcherem" nie daje rady.
barthezz

Post autor: barthezz »

dorzucę coś do tematu....
Jeśli ktoś ma ten problem w Gdańsku to polecam myjnie na Morenie "Fabryka piany" na ul. 3 Lipy (obok komisu sam. Variant). Pełna rewelka. Full wypas :smile:
noj

Post autor: noj »

Zdecydowanie "HERY BIS" na Wrocławskiej. Za ASO Mitsubishi AUTO GT. Nie bedziesz rozczarowany.
Voyth

Post autor: Voyth »

Sorry za OT, ale akurat o AUTO GT było wczoraj głośno w programie Turbo Kamera na TVN Turbo, raczej na niekorzyść tego salonu :razz:
noj

Post autor: noj »

AUTO GT podałem jako łatwo zauwazalny z ulicy "punkt orientacyjny". Sama myjnia, jak sądzę, nie ma kompletnie nic wspolnego z owym salonem.
Voyth

Post autor: Voyth »

Domyślam się o co chodziło - że podałeś jako punkt charakterystyczny. Mój post nie miał nic wspólnego z myjnią. Tak tylko napisałem, bo rzuciło mi się w oczy AUTO GT :wink:
mazak234

Post autor: mazak234 »

barthezz pisze:dorzucę coś do tematu....
Jeśli ktoś ma ten problem w Gdańsku to polecam myjnie na Morenie "Fabryka piany" na ul. 3 Lipy (obok komisu sam. Variant). Pełna rewelka. Full wypas :smile:
Ile biorą za mycie?
Cuba

Post autor: Cuba »

W ochronie lakieru na Gimnazjalnej całkiem niezle myja.Uzywaja dobrych srodkow,auto wyjezdza od nich naprawde suche ale wg mnie mozna umyć lepiej i na pewno taniej(30zl. zwykle mycie mini,mycie z konserwerem 50zl, mycie i sprzatanie 100zl. a mycie i sprzatanie+ pielegnacja wnetrza 130zl. -cena zalezy od wielkosci auta).
Jako ciekawostka : Mycie i odkurzanie aut typu Chrysler Voyager albo Jeep Cherokee jedyne 200zl. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
barthezz

Post autor: barthezz »

mazak234 pisze:
barthezz pisze:dorzucę coś do tematu....
Ile biorą za mycie?
za komplet wew. i zew. 60 zł
borek11
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: borek11 »

Parking w Carrefour Wileńska - najlepsza myjnia. Każde auto, które tam oddałem
wyjeżdzało jak nowe. W 100% polecam
macra

Post autor: macra »

Myjnia na ul. Hery na Bemowie (mniej więcej na tyłach Aplauzu). Chłopaki myją auta naprawdę na wysokim poziomie.

a najbardziej polecam opcję - 'samemu' :wink:
ODPOWIEDZ