Jestem swierzym urzytkownikiem Mini Coopera 116KM z 2002 roku i chcialbym sie dowiedziec jakie sa mozliwosci aby zwiekszyc moc w tym silniku?? Totalnie nie mam doswiadczenia i prosze Was o wsparcie

Pozdrawiam serdecznie

A moglbys sie podzielic kto Ci tą mapę robił i z jakim doładowaniem?marcinbikeer pisze: przeprogramowanie silnika zle sie konczy... wiem po sobie i uszczelkach, turbinie za ktore musialem zaplacic... nigdy wiecej nie przeprogramuje auta!!!
Dostałeś wykres z hamowni czy jedynie zapewnienie sprzedawcy o posiadanej mocy?looki87 pisze:moj jest podciagniety do 130KM, jak to zrobili?Nie wiem bo takiego go kupilemnapewno zamontowany jest stozkowy filtr powietrza.
jakby nie bylo myslisz, zebym sie chwalil?ojciec pisze:Dostałeś wykres z hamowni czy jedynie zapewnienie sprzedawcy o posiadanej mocy?looki87 pisze:moj jest podciagniety do 130KM, jak to zrobili?Nie wiem bo takiego go kupilemnapewno zamontowany jest stozkowy filtr powietrza.
To nas nie specjalnie interesuje...speedfight pisze:W moim R50 mam 94kW * 1.36 = ~128KM Jeśli kogoś interesuje mogę pokazać wykres.
Dobrze gadaAleXander pisze:To nas nie specjalnie interesuje...speedfight pisze:W moim R50 mam 94kW * 1.36 = ~128KM Jeśli kogoś interesuje mogę pokazać wykres.
Ale możesz w "Galerii" końcu pokazać eS-kę... o ile ją masz a nie tylko wklejasz zdjęcia z aukcji
pozdro
Naklejka Pioneer na tylnej szybie, z każdej strony napis Tuning, neony i diodeksy, Małysz przez całe auto, pakiet spoilerów, ławka z parku na klapie bagażnika i przycięte sprężyny, obowiązkowo stożek i wydech z Makro. Sport i tuning pełną gębą.speedfight pisze:tak czy siak moj ma zwiekszona moc dlatego wiem ze jest to osiagalne bez wiekszych kosztów.