Modyfikacja 1,6 116KM Szukam pomocy :))
Modyfikacja 1,6 116KM Szukam pomocy :))
Witam wszytskich uzytkownikow forum jestem tu nowy i pragnalbym, abyscie pomogli mi w pewnym temacie.
Jestem swierzym urzytkownikiem Mini Coopera 116KM z 2002 roku i chcialbym sie dowiedziec jakie sa mozliwosci aby zwiekszyc moc w tym silniku?? Totalnie nie mam doswiadczenia i prosze Was o wsparcie
Pozdrawiam serdecznie
Jestem swierzym urzytkownikiem Mini Coopera 116KM z 2002 roku i chcialbym sie dowiedziec jakie sa mozliwosci aby zwiekszyc moc w tym silniku?? Totalnie nie mam doswiadczenia i prosze Was o wsparcie
Pozdrawiam serdecznie
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Modyfikacja 1,6 116KM Szukam pomocy :))
po pierwsze proponuje uzywac firefoksa i wlaczyc funkcje sprawdzania pisowni
sorry ale taka ilosc bledow razi
co do mocy to najprosciej ( najlepszy stosunek cena/efekt ) kupic cooper e-s-a
sorry ale taka ilosc bledow razi
co do mocy to najprosciej ( najlepszy stosunek cena/efekt ) kupic cooper e-s-a
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
jedynie chyba zmienic wydech, choc nie wiem czy bedzie az tak duza roznica... przeprogramowanie silnika zle sie konczy... wiem po sobie i uszczelkach, turbinie za ktore musialem zaplacic... nigdy wiecej nie przeprogramuje auta!!!
moj jest podciagniety do 130KM, jak to zrobili?Nie wiem bo takiego go kupilem napewno zamontowany jest stozkowy filtr powietrza.
marcinbikeer pisze: przeprogramowanie silnika zle sie konczy... wiem po sobie i uszczelkach, turbinie za ktore musialem zaplacic... nigdy wiecej nie przeprogramuje auta!!!
A moglbys sie podzielic kto Ci tą mapę robił i z jakim doładowaniem?
looki87 pisze:moj jest podciagniety do 130KM, jak to zrobili?Nie wiem bo takiego go kupilem napewno zamontowany jest stozkowy filtr powietrza.
Dostałeś wykres z hamowni czy jedynie zapewnienie sprzedawcy o posiadanej mocy?
ojciec pisze:looki87 pisze:moj jest podciagniety do 130KM, jak to zrobili?Nie wiem bo takiego go kupilem napewno zamontowany jest stozkowy filtr powietrza.
Dostałeś wykres z hamowni czy jedynie zapewnienie sprzedawcy o posiadanej mocy?
jakby nie bylo myslisz, zebym sie chwalil?
oj moża spokojnie przerobić R50 116KM na te ok 130.
W moim R50 mam 94kW * 1.36 = ~128KM Jeśli kogoś interesuje mogę pokazać wykres.
W moim R50 mam 94kW * 1.36 = ~128KM Jeśli kogoś interesuje mogę pokazać wykres.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
speedfight pisze:W moim R50 mam 94kW * 1.36 = ~128KM Jeśli kogoś interesuje mogę pokazać wykres.
To nas nie specjalnie interesuje...
Ale możesz w "Galerii" końcu pokazać eS-kę... o ile ją masz a nie tylko wklejasz zdjęcia z aukcji
pozdro
AleXander pisze:speedfight pisze:W moim R50 mam 94kW * 1.36 = ~128KM Jeśli kogoś interesuje mogę pokazać wykres.
To nas nie specjalnie interesuje...
Ale możesz w "Galerii" końcu pokazać eS-kę... o ile ją masz a nie tylko wklejasz zdjęcia z aukcji
pozdro
Dobrze gada Wódki mu dać !!!!!
Ktoś nie chce uwierzyć w słowa które pisał przede mną użytkownik ze ma r50 przerobionego na 130km a tu nagle oczekuje dowodów od niego wykresów.... ja tam nie potrzebuje nikogo żadnych dowodów czegokolwiek.... tak czy siak moj ma zwiekszona moc dlatego wiem ze jest to osiagalne bez wiekszych kosztów.
P.S
co do tych zdjęć.... Ja mogę też twierdzić ze 1/4 osób(twierdzących że maja to auto) będących tutaj i wypowiadajacych się na forum nie ma MINI nowego czy starego... to może teraz wszyscy dla uwierzytelnienia powinni powklejać zdjęcia swojego auta??? bo jesli nie wkleja to oznacza ze go wcale nie mają?????
Sorry ale za przeproszeniem sram na to czy mi ktoś w to wierzy czy nie, nie kupuje auta dla was, dla forum, żeby wklejać co chwile jakieś zdjęcia...
heh.... ale zazdrościcie (i nie mówcie mi ze to nie zazdrość..)... żalllllll..... spooooko wkleję wam może jutro jak się wyrobie z czasem
...........Bo wkoncu troche mi to zajmie szukanie po internecie.... bleeeeeeeeeeeeeeee
P.S
co do tych zdjęć.... Ja mogę też twierdzić ze 1/4 osób(twierdzących że maja to auto) będących tutaj i wypowiadajacych się na forum nie ma MINI nowego czy starego... to może teraz wszyscy dla uwierzytelnienia powinni powklejać zdjęcia swojego auta??? bo jesli nie wkleja to oznacza ze go wcale nie mają?????
Sorry ale za przeproszeniem sram na to czy mi ktoś w to wierzy czy nie, nie kupuje auta dla was, dla forum, żeby wklejać co chwile jakieś zdjęcia...
heh.... ale zazdrościcie (i nie mówcie mi ze to nie zazdrość..)... żalllllll..... spooooko wkleję wam może jutro jak się wyrobie z czasem
...........Bo wkoncu troche mi to zajmie szukanie po internecie.... bleeeeeeeeeeeeeeee
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
nono wklejaj, podobno po stolycy poszla fama ze ten r56 to tylko jakies fotexy z netu
hehe
ale glupi ci rzymianie
hehe
ale glupi ci rzymianie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
speedfight pisze:tak czy siak moj ma zwiekszona moc dlatego wiem ze jest to osiagalne bez wiekszych kosztów.
Naklejka Pioneer na tylnej szybie, z każdej strony napis Tuning, neony i diodeksy, Małysz przez całe auto, pakiet spoilerów, ławka z parku na klapie bagażnika i przycięte sprężyny, obowiązkowo stożek i wydech z Makro. Sport i tuning pełną gębą.
Jeżeli by to było osiągalne bez większych kosztów, to każdy by sobie tak modyfikował