Modyfikacja 1,6 116KM Szukam pomocy :))
Re: Modyfikacja 1,6 116KM Szukam pomocy :))
zależy od osoby ... czy dla ciebie np 5 tyś to dużo czy mało... Bo nie mówię ze to kosztuje 500 czy 1000zł
Voyth pisze:speedfight pisze:tak czy siak moj ma zwiekszona moc dlatego wiem ze jest to osiagalne bez wiekszych kosztów.
ławka z parku na klapie bagażnika i przycięte sprężyny, obowiązkowo stożek i wydech z Makro. Sport i tuning pełną gębą.
hehe z tą ławką było dobre
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
o ja biedny burzę off-topic wywołałem buehehheeee
flapjck1 pisze:nono wklejaj, podobno po stolycy poszla fama ze ten r56 to tylko jakies fotexy z netu
hehe
ale glupi ci rzymianie
Nie wiem o co ci z tym chodzi i co za durnotę piszesz ...ale pisz sobie co chcesz w końcu jesteś w wolnym kraju...
A ja słyszałem, zresztą w całej Polsce mówią że warszawiaki (wielcy miastowcy) noszą słomę w butach...
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
a tu się mylisz chłoptasiu - nie w butach tylko sandałach ,bo w tym roku taka moda
next to sex i love my MINI best
Jasiek pisze:a tu się mylisz chłoptasiu - nie w butach tylko sandałach ,bo w tym roku taka moda
no może i tak właśnie:)
Voyth pisze:Naklejka Pioneer na tylnej szybie, z każdej strony napis Tuning, neony i diodeksy, Małysz przez całe auto, pakiet spoilerów, ławka z parku na klapie bagażnika i przycięte sprężyny, obowiązkowo stożek i wydech z Makro. Sport i tuning pełną gębą.
Jeżeli by to było osiągalne bez większych kosztów, to każdy by sobie tak modyfikował
Widać, ze jestes amator. Zapomniales o chlapaczach w szachownice i pasku antystatycznym
looki87 pisze:ojciec pisze:looki87 pisze:moj jest podciagniety do 130KM, jak to zrobili?Nie wiem bo takiego go kupilem napewno zamontowany jest stozkowy filtr powietrza.
Dostałeś wykres z hamowni czy jedynie zapewnienie sprzedawcy o posiadanej mocy?
jakby nie bylo myslisz, zebym sie chwalil?
Jestem nieufny do takich postów i deklaracji. Na niejednym forum siedziałem i znam takich pseudo tunerów którzy deklarowali ile to oni mocy nie mają w swoich furach bo im poprzedni właściciel wcisnął kit o modyfikacjach a później wychodzi na jaw efekt placebo kiedy samochód okazuje się kompletną serią. Dlatego też od razu zapytałem o wykres z hamowni bo uzyskanie z takiego silnika wolnossącego 14KM nie jest kwestią wsadzenia stożka.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
speedfight pisze:Sorry ale za przeproszeniem sram na to czy mi ktoś w to wierzy czy nie, nie kupuje auta dla was, dla forum, żeby wklejać co chwile jakieś zdjęcia...
spooooko wkleję wam może jutro jak się wyrobie z czasem
...........Bo wkoncu troche mi to zajmie szukanie po internecie.... bleeeeeeeeeeeeeeee
no cóż...biedny 23 letnie człowiek (w końcu posiada 2 New MINI) nawet sekundy nie znajdzie czasu wolnego aby "co chwile" plebs uszczęśliwić wklejając dwa (no góra trzy) zdjęcia swojego (swojego?) cacka
AleXander pisze:speedfight pisze:Sorry ale za przeproszeniem sram na to czy mi ktoś w to wierzy czy nie, nie kupuje auta dla was, dla forum, żeby wklejać co chwile jakieś zdjęcia...
spooooko wkleję wam może jutro jak się wyrobie z czasem
...........Bo wkoncu troche mi to zajmie szukanie po internecie.... bleeeeeeeeeeeeeeee
no cóż...biedny 23 letnie człowiek (w końcu posiada 2 New MINI) nawet sekundy nie znajdzie czasu wolnego aby "co chwile" plebs uszczęśliwić wklejając dwa (no góra trzy) zdjęcia swojego (swojego?) cacka
rusz głową.... skoro mam dwa MINI to muszę coś robić żeby je mieć.... z nieba nie spadły albo mamusia z tatusiem nie dali jak w wielu innych przypadkach...
Sorry ale nie lubię jak ktoś ingeruje sie w moje prywatne sprawy i wykorzystywanie mojego wolnego czasu....
wkleje...wkleje....
a za to ty moze pościgaj innych którzy PODOBNO maja MINI nie ważne jakie a nie zamieścili nawet jednego zdjęcia.... hmmm???
ojj Panowie Panowie czasami mam wrażenie że jestem na bravo girl forum