Czy ktoś mi może wyjaśnić czemu ten wiatrak służy? Występuje on podobno tylko w wersji "S".
Szukałem tej części na Allegro, ale nie udało mi się jej znaleźć. W ASO wiatraczek kosztuje 480zł. Trochę duża jak na wiatrak

Wiatraczek jest pod spodem silnika, jest narażony na wodę błoto itd...zanim kupisz nowy spróbuj go uruchomić we własnym zakresie (to się udaje po oczyszczeniu)...maciejbrot pisze:Byłem ostatnio na diagnostyce w ASO (Smorawiński Poznań) i mistrzowie wybadali, że mam zatarty wiatrak od wspomagania i ogólnie, że wspomaganie działa ciężko.
Czy ktoś mi może wyjaśnić czemu ten wiatrak służy? Występuje on podobno tylko w wersji "S".
Szukałem tej części na Allegro, ale nie udało mi się jej znaleźć. W ASO wiatraczek kosztuje 480zł. Trochę duża jak na wiatrak
hehehe dobre, zgadzam siębartek pisze:bo teraz mechaników juz nie ma.
są tylko "wymieniacze".
I o to chodzi>>gratulacje...na podstawie doświadczenia jest tak, że w ASO na 7-10 'mechaników'...maciejbrot pisze:wiatraczek już działa. wymiana oczywiście nie była konieczna. po dokładnym oczyszczeniu śmiga aż miło, miło tym bardziej, że 440zł zostało w mojej kieszeni, a nie ASO Smorawiński