Spotkanie/zlot w łódzkim???
Moderator: flapjck1
Re: Spotkanie/zlot w łódzkim???
No już się robi ciepło w sumie, można by zorganizować takie małe spotkanie gdzieś w Łodzi. Ile w ogóle osób na pewno by było? Macie jakieś propozycje gdzie można by się spotkać? Pozdrawiam
mój malutki;)
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
ja to smigam wiec mowcie kiedy
No to co pierwsza propozycja w tym sezonie 3 lub 4.04.2010 ?
Ja mojego nie zmontuje do tego czasu ale zawsze mogę podjechać czymś innym, chyba że Bochen byś mnie zabrał z Retkini .
Maciek.
Ja mojego nie zmontuje do tego czasu ale zawsze mogę podjechać czymś innym, chyba że Bochen byś mnie zabrał z Retkini .
Maciek.
Będę na 100%, ale niestety moim zimowym autem, mini stoi w garażu z wyruch... skrzynią biegów i czeka na swoją kolej. Pewnie wyjedzie o własnych siłach późniejszą wiosną. Tak czy inaczej będę:-)
- Bochen
- Swój Człowiek
spoko, moge zabrac!
Bochen, ale co chcesz zabierać?:) Ja się sama zabiorę i dojadę! Zabrać możesz pyszną czekoladę na dzień dobry:-)
To gdzie i kiedy mini się zbierają?
To gdzie i kiedy mini się zbierają?
- Bochen
- Swój Człowiek
Maciej pisze:
Maciek.
Aaa, widzę widzę:-)
Ja tez mogę kogoś zabrać z trasy Bełchatów-Łódź.
Ja tez mogę kogoś zabrać z trasy Bełchatów-Łódź.
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
jest może na forum właściciel ślicznego British Open z ul. Mencla (teofilów c)?
Cześć, wszystkim. To jak z naszym spotkaniem, proponowałem jeden z dwóch dni najbliższa sobota lub niedziela. Z okazji że niedziela to święta to proponuje sobote.
Teraz tylko godzina z mojej storny wchodzą w gre godziny ranne 10 lub wieczorne 19
Co wy na to?
Maciek.
P.S.
Czyjego czarnego Miniaka z białym dachem widziałem dziś niedaleko Lublinka koło salonu forda ?
Teraz tylko godzina z mojej storny wchodzą w gre godziny ranne 10 lub wieczorne 19
Co wy na to?
Maciek.
P.S.
Czyjego czarnego Miniaka z białym dachem widziałem dziś niedaleko Lublinka koło salonu forda ?
Coś nam nie wyszła ustawka , nowa propozycja sobota 17.04.2010 ?
Maciek.
Maciek.
No coś w tym jest .
Kogo widziałem wczoraj przed 20 skrzyżowanie Kilińskiego a Narutowicza? Zielone Mini EL ...EE
Pozdro,
Maciek.
Kogo widziałem wczoraj przed 20 skrzyżowanie Kilińskiego a Narutowicza? Zielone Mini EL ...EE
Pozdro,
Maciek.
Ludzie! Ludzie!
Co robicie w najbliższy weekend?
Może wyciągniecie Miniaki i spotkamy się gdzieś na mieście?
Ja tradycyjnie nie Miniakiem, ale mimo że ciągle z kulami chodzę to jestem już mobilny i chętnie bym sobie pooglądał wasze autka - żeby nabrać nowej motywacji do prac nad swoim Łobuzem.
Co robicie w najbliższy weekend?
Może wyciągniecie Miniaki i spotkamy się gdzieś na mieście?
Ja tradycyjnie nie Miniakiem, ale mimo że ciągle z kulami chodzę to jestem już mobilny i chętnie bym sobie pooglądał wasze autka - żeby nabrać nowej motywacji do prac nad swoim Łobuzem.
Ja się edukuję...
Ale jestem wolna 29-30, może jak się wcześniej na konkretny termin umówiony, to w końcu ludzie jakoś dadzą radę dotrzeć?
Ale jestem wolna 29-30, może jak się wcześniej na konkretny termin umówiony, to w końcu ludzie jakoś dadzą radę dotrzeć?