niestety kontuzja, która męczyła mnie w poznaniu okazała się powazna i nie jestem w stanie wziąć udziału w rajdzie ,
ale postaram się przyjechać popołudniu pod salon
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
ja co prawda się nie wpisałem na zlot (ograniczony dostęp do neta i brak czasu na studiowanie forum) ale jak jest możliwość to się przytoczę jutro swoja pierdołą
Beny pisze:niestety kontuzja, która męczyła mnie w poznaniu okazała się powazna i nie jestem w stanie wziąć udziału w rajdzie , ale postaram się przyjechać popołudniu pod salon
No to widać nie jestem sam... ja przed chwilą wróciłem ze szpitala z szycia, ale mam nadzieje, że jutro się pojawię z rana
Potwierdzam było super ludzie jak zwykle odkręceni pozytywnie jak przystało na MINI fanów.
Pozdro dla Mariusza oraz Radka " W imię ojca i syna.... amen"
toldi pisze:impreza zajebista etap II rajdu chyba najlepszy był tutaj trochę fotek http://picasaweb.google.pl/krajdocha/IK ... INI150510# bez szału bo na predce i bez polara Dzięki za zabawę i do zobaczenia na drodze
Bardzo dziekuje wszystkim za przybycie na zlot, myślę że było warto.
Miło też że na zlot przybyło więcej samochodów niż było zgłoszone.
Od siebie dodam że skończyłem składanie mini żony w sobotę rano i bez zmrużenia oka przybyliśmy na zlot, co prawda jazda nim była trochę utrudniona bo najprawdopodobniej rozszczelniło się połączenie pompy hamulcowej z serwem i hamulec się zapowietrzał i silnik nam co jakiś czas gasł i nie pracował tak jak powinien a startował z powrotem dopiero po kilku dziesięciu sekundach, jutro będę usuwał tą usterkę.
Pozdrawiam Marcin
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate