Szukam atrapy śruby...

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Szukam atrapy śruby...

Post autor: pididi »

Cześć,

Od kilku dni nie działa jedyne źródło atrap śrub do felg jakie znam, czyli sklep techride.pl.
Kończę renowację felg i stanąłem w martwym punkcie - potrzebuję 135 takich atrap - sześciokątnych torx'ów z kołnierzem, jak na foto poniżej. Najlepiej chromowanych (srebrna anoda też przypasuje).

Koleś z techride.pl importował je z Niemiec, niestety nie znam niemieckiego na tyle, żeby je samemu znaleźć :neutral:

Pomoże ktoś?
:razz:
Załączniki
product_thumb.jpg
product_thumb.jpg (27.84 KiB) Przejrzano 782 razy
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Re: Szukam atrapy śruby...

Post autor: pididi »

O, teraz już wiem jakie jest hasło przewodnie dla wyszukiwarki -"zierschrauben" :lol:

Znalazłem dokładnie takie, o jakie mi chodzi - http://www.shop-chrom-store.de/pi1/pi86/pd488.html
Niestety, cena trochę boli, bo z przesyłką wychodzi 620 zł - w techride dokładnie takie same, tylko anodowane, były po 1,29/szt, chromowane koło 2zł.

Translator poszedł w ruch i posłałem maila do 4 sklepów, zobaczymy czy ktoś odpisze. O producencie nic nie wiem... Ogólnie bieda, bo już chciałem przekładać opony i sprzedawać swoje felgi, a tu koleś *chyba* zwinął interes :smile:
ODPOWIEDZ