Hej,
temat był już kiedyś poruszony, ale nie było jednoznacznej konkluzji, więc pozwolę sobie do tego wrócić.
Poszukuję mechanika, który potrafiłby w Mini zrobić kilka najbardziej podstawowych rzeczy: ustawić zapłon, zmierzyć kompresję, zajrzeć do gaźnika, posprawdzać przewody, poszukać dziur w wydechu, a przede wszystkie NIE ZEPSUĆ jeszcze bardziej. Teoretycznie każdy mechanik powinien dać sobie radę, ale odholowałam swojego Miniaka do najbliższego jakiego miałam i jakoś od 3 dni nawet się za to nie zabrał, poza tym nie wzbudzał specjalnie zaufania
Także będę wdzięczna za namiar na jakiegoś godnego zaufania mechanika
Kraków - mechanik (elektryk) doraźny
Moderator: flapjck1
- maugorzata
- Klubowicz
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Kraków - mechanik (elektryk) doraźny
a czy czasem nie jest to silnik robiony i montowany przez Se7en'a ?
Zawodowy Szyderca
- maugorzata
- Klubowicz
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Tak, tak. Rozmawialiśmy z panem Piotrem przez telefon i uradziliśmy, żeby najpierw w Krakowie posprawdzać różne "pierdoły" - zapłon itp. Transport nie jeżdżącego autka do Cieszyna teraz jest trochę kłopotliwy, a może się okazać, że "zwykły" mechanik da radę coś choćby prowizorycznie naprawić. Dlatego właśnie nie szukam wirtuoza mechaniki, tylko kogoś "doraźnego", ale na miejscu. Teraz auto stoi 4 dzień u właśnie takiego "pierwszego lepszego" i jak dzisiaj zadzwoniłam to mi powiedzieli, że zabiorą się za nie jak przestanie padać
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
może po prostu tak http://www.minidoktor.com/
Numer na stronce jest nieaktualny. 724641404 pod tym mozna sie z nimi skontaktować.