piekarz pisze:Odpadam, można powiedzieć że wymieniam się z dziesiem bo będę w wawie
"..a co by było jakby tak każdy przywoził do kraju kilka kilogramów obywatela mniej...?"
szkoda piekarz szkoda.. choć w tygodniu to raczje nie poszalejemy ale będzie okazja coś o kolejnym 3miejskim zlocie pogadać i może ktoś będzie chciał się zaangażować w organizację
17-ta jest git, ustawmy się może gdzieś przy fontannach na skwerku... ;]..kurcze dziesio, albo ktokolwiek kto ma do Niego numer mógłby mi podesłać na priv, gdyż gdzieś mi zniknął...
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Ja do 17:30 pracuję także dojadę do Was, g00dMan prawdopodobnie tak samo. Błażej zadzwonię do Ciebie jak już będziemy w drodze żeby wiedzieć gdzie się kierować, ok?
zwinąłem dziesia z pola namiotowego openera i pognaliśmy sułtanem do Gdyni gdzie chwilę pogaworzyliśmy
widać opener się budzi powoli
czekając na dziesia przy wejściu na festiwal zostałem spisany za stanie na polnej trawie przez na szczęście dość sympatyczne panie ze Straży Miejskiej
panie były z deka kokieteryjne i nie obyło się bez pytań który rocznik i ile pali hehehehe