No więc tak, żeby wszystko było jasne: NADAL AKTYWNY JEST PROJEKT NR1 czyli czarne polo z szachownicą i flagą ciągnącą się z przodu na tył. Projekty RYCHA są genialne(może rzeczywiście bardziej t-shirtowe), tylko jeśli teraz każdy powie, że chce taką, a inny taką, a jeszcze ktoś inny taką, - to soryy ale ja wymiękam...
Uważam, że jeśli cokolwiek ma dojść do skutku to powinniśmy zrobić jeden projekt, a potem zabrać się za kolejny itd...
Wracając do czarnej polówki, to sprawa wygląda tak. Wysłałem zapytanie chyba do wszystkich firm w Krk, u niektórych byłem osobiście i nie jest to takie proste jak myślałem.
Jest jedna firma, która podejmie się tego zadania "dla fanu", bo nakład nie jest dochodowy i dość skomplikowany. Jest to znajomy, znajomego Lupera
Świat jest mały
Ale do rzeczy, żeby to wyglądało tak jak pewnie wszyscy chcemy żeby wyglądało, trzeba to nadrukować na wykrojach przed uszyciem. Tylko wtedy mamy pewność, że linie będą się schodzić równo i pozwoli to też zrobić szeroki nadruk na rękawach. Niestety to kosztuje więcej niż zakładałem. Wstępna wycena (prawie po kosztach dzięki kontaktowi od Lupera) to 95zł.
Rozmawiałem z tym producentem dziś osobiście i jestem pewien, że zrobi nam to dobrze i będzie to naprawdę full wypas "hand made"
Pytanie tylko czy wszyscy akceptują cenę?