miniak reaktywacja

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
monsterk
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: miniak reaktywacja

Post autor: monsterk »

sbielak pisze:Generalnie czas mnie nie goni , zmiana silnika jest ostatnią rzecza która będę przy tym bzyku robił . Na obecna chwilę została sama skorupa , którą może uda się wypiaskować koło soboty. Potem kompletna blacharka i elektryka , a gdzies tam w planach pomotanie silnika . Nawet nie jestem jeszcze zdecydowany co za motor tam wrzucić .

To zanim zaczniesz piaskować i robić blacharkę zastanów sie jak ma wyglądać skończony projekt, bo takie podejście jes bez sensu.
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

monsterk pisze:To zanim zaczniesz piaskować i robić blacharkę zastanów sie jak ma wyglądać skończony projekt, bo takie podejście jes bez sensu.

cięzko przechodzi przez gardło , [fade]ale zgadzam sie[/fade]
sbielak

Post autor: sbielak »

progów raczej nie zamierzam zmieniac , więc zostaną w oryginale :wink: blacharka w tylniej cześci tez raczej nie ulegnie zmianie to się ją zrobi , a co do przodu... zobaczymy co zostanie po piaskowaniu :mrgreen:
goora

Post autor: goora »

Ja życze powodzenia w całym projekcie. Swapy na forum traktuje się nieco po macoszemu z tego co zauwazylem, a uwazam ze kazda tego typu przeróbka w Mini jest naprawde godna uwagi :)
sbielak

Na ten moment klapa bagażnika jest juz na śmietniku , progow po stronie pasażera stwierdzono sztuk dwie , obydwa w stanie agonalnym , po stronie kierowcy jest tylko jeden ale w stanie tez nie najlepszym . podszybie zdrowe , pas przedni i tylni zdrowy . Tak wiec potrzene reparaturki progu pasażera od zawiasów drzwi do końca i jeszcze troszkę dalej , reperaturka progu lewego już taka duża nie musi byc , a klapa bagaznika najlepiej z laminatu :mrgreen:
sbielak

wczoraj przymierzyłem się do piaskowania, okazało się że dziur jest roszkę wiecej, szpachli też ktos nie załował.
Załączniki
456.JPG
456.JPG (72.35 KiB) Przejrzano 1076 razy
123.JPG
123.JPG (86.14 KiB) Przejrzano 1076 razy
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

wozki mam nadzieje demontujesz zanim poplyniesz dalej z piachem?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
sbielak

hehhe już są zdemontowane :mrgreen:
to była tylko przymiarka przed warsztatem , teraz buda wisi w powietrzu nad kanałem
ODPOWIEDZ