Łoo ten samRych pisze:Chodziło Ci o projekt nr 2? Ten z napisem Mini Klub Polska....

Moderator: flapjck1
Łoo ten samRych pisze:Chodziło Ci o projekt nr 2? Ten z napisem Mini Klub Polska....
Jesteś już dopisany na poprzedniej stronie do druku koszulek projektu 3, natomiast w moim prywatnym, czarnym notesie jako 7 chętny na czwórkę.gadzio pisze:Nie wiem czy sie nie spózniłemjak nie to poprosiłbym projekt 3 i 4 rozmiar M po 1 sztuce
Jakbyś podał rozmiar to byłoby mi łatwiej zamówićTomSky pisze:ja bym sie pisał na projekt 3
Nie wiesz czy możesz zapłacić?Maciusiowy pisze:to dla 1 x M...nie wiem tylko jak z wpłatą...
dla mnie obie w rozmiarze M ("psychofans" i "rozmiar")Rych pisze:Nie wiesz czy możesz zapłacić?Maciusiowy pisze:to dla 1 x M...nie wiem tylko jak z wpłatą...Dopisuje Cię. Tylko powiedz jeszcze, który projekt.
![]()
A tak serio - jutro będę miał dokładną kalkulację kosztów (zależy ona od ilości zgłoszeń) i wtedy "wywieszę" ja na forum. Wszystkim zainteresowanym wyślę na priv nr konta i po spłynięciu przelewów drukujemy, poproszę Was też wtedy o adresy do wysyłki.
Na chwile obecną nadal nie dali rozmiarów - Kwiatek, Saint i TomSky, do których wysłałem ponaglający priv. Jeśli nie dadzą ich do jutra nie podejmę ryzyka drukowania w "ciemno".