Mini Cooper dla panów czy dla pań ?

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Mini Cooper - wprost stworzony dla:

Kobiet
17
16%
Mężczyzn
9
8%
Wszystkich zapaleńców
83
76%

Liczba głosów: 109

Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Konkluzja

Post autor: flapjck1 »

Babak pisze:-MINI to generalnie damskie* auto. A już na 100% w kolorze Electric Blue.

tess? czegos nie wiemy?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Rych

Re: Mini Cooper dla panów czy dla pań ?

Post autor: Rych »

Oczywiście że MINI to pedalskie auto spotykane przeze mnie głównie na parkingach galerii handlowych, zaparkowane "na skos" na dwóch miejscach parkingowych. Geje spotykają się tam z koleżankami i pomagają im w zakupie cieni do powiek. :twisted:

Żartowałem..... :wink: To bardzo męski samochód. Jeżdżą nim tacy sami fajni faceci, którzy potem spotykają się na piwie w barach http://www.youtube.com/watch?v=Ptx74lGD ... r_embedded
sundancer

Post autor: sundancer »

Moim zdaniem MINI to typowy unisex. W Polsce być może utarło się, że jest to auto bardziej dla kobiet. Jednak kto nie ma MINI i tak uważa, jest po prostu zazdrosny. Bowiem w Polsce utarło się również, że MINI to bardzo drogi i luksusowy samochód, tymczasem w normalnych krajach jest to normalne auto. Być może jak na swoje rozmiary jest drogie, ale nie o to tu chodzi. Sądzę, że lepiej mieć mniejszy samochód, a fajny, niż trochę większy za te same pieniądze, a totalnie bezpłciowy. Kupując MINI, otrzymujesz nie tylko rzecz, ale i legendę. Niektórzy podają argument, że tym samochodem nie da się dużo przewieźć. Zatem pytam ich wówczas - a czy kiedykolwiek przewoziłeś coś swoim samochodem, co nie zmieściłoby się w MINI? Pamiętajcie też, że w Polsce za macho uchodzi ten kto jeździ 15-20-letnim BMW serii 5.

A dla kogo jest to samochód pokazuje też reklama (dla zalogowanych obrazek poniżej) prekursora naszego obecnego MINI, na której promowany był on sloganem "a Mini for me, for you! - for everyone!", a na obrazku widoczna jest dojrzała kobieta, młoda kobieta, dojrzały mężczyzna i młody mężczyzna.
Załączniki
975025876.jpg
975025876.jpg (12.98 KiB) Przejrzano 1910 razy
Ostatnio zmieniony 27 mar 2010, 13:08 przez sundancer, łącznie zmieniany 1 raz.
Olo

Post autor: Olo »

Ale z tego co zauwazylem to kobiety glownie jezdza wersj One badz D nie wsiadaja do S lub tez do JCW. I zapewne nie maja sportowego zawieszenia oraz sztywnego dyfra wrzuconego :)

Faceci lubia czuc auto na drodze dlatego wybieraja powyzsza wersje co napisalem no moze nie wszyscy ja taka wybralem i jest idealna :)
Awatar użytkownika
minigjj
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: minigjj »

Olo pisze: ...nie wsiadaja do S lub tez do JCW. I zapewne nie maja sportowego zawieszenia oraz sztywnego dyfra wrzuconego :)

... ja taka wybralem i jest idealna :)

Cieszymy się razem z tobą :mrgreen:
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
german
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Post autor: german »

Babak pisze:Po kilku latach obserwacji MINI w Polsce doszedłem do następujących wniosków:

-MINI to generalnie damskie* auto. A już na 100% w kolorze Electric Blue.
-Tylko Cooper S i John Works usprawiedliwiają mężczyznę za kółkiem.
-Nie jest to ABSOLUTNIE auto dla gejów! Dlatego, że na MINI lecą laski, także geje takiego samobója by sobie nie strzelali. Wybierają Audi TT.
-Jeżeli facet kupuje MINI, to ma styl, w gaciach "dużo", bez kompleksów, w dupie stereotypy, a kolor zwykle czerwony, czarny albo srebrny.

*Wyjaśniam dlaczego damskie: użytkownicy tworzą profil auta. Jeżeli w większości jeżdżą panny to odpowiedź jest prosta. Po za tym bagażnik jest wielkości torebki i siedzenia wymiarami są dostosowane bardziej do kobiecych proporcji.

Pozdrawiam

a możesz pokazać jak wygląda to electric Blue ???
nie wiem czy MINI Cabrio ktorym sie interesuje nie ma takiego koloru ... :roll:

pozdr
sbielak

Post autor: sbielak »

brak podstawowej odpowiedzi

MTV

:mrgreen:
sbielak

Post autor: sbielak »

a tak z innej beczki ........

to kto dzis miał odwage śmigac po W-wie ?? :mrgreen:
monaw111

Post autor: monaw111 »

jeśli Cię dalej interesuje jaki to kolor electric blue, to może ci troche podpowiem, kiedyś mówiło sie chabrowy, jak polne kwiaty rosnące w zbożu, takie niebieskie chabry, albo określało się ten kolor też jako ultramaryna, no i litera "G" na stronie startowej od Google jest wlaśnie w tym kolorze, Jutro w takim kolorze odbieram mojego miniaczka i nie przypuszczałam, że był czas, gdy był on bardzo popularny.W tym roku producenci aut upodobali sobie różne odcienie brązu.Mini Clubman w brazie, to poprostu miodzio;-)
Voyth

Post autor: Voyth »

german pisze:
Babak pisze:Po kilku latach obserwacji MINI w Polsce doszedłem do następujących wniosków:

-MINI to generalnie damskie* auto. A już na 100% w kolorze Electric Blue.
-Tylko Cooper S i John Works usprawiedliwiają mężczyznę za kółkiem.
-Nie jest to ABSOLUTNIE auto dla gejów! Dlatego, że na MINI lecą laski, także geje takiego samobója by sobie nie strzelali. Wybierają Audi TT.
-Jeżeli facet kupuje MINI, to ma styl, w gaciach "dużo", bez kompleksów, w dupie stereotypy, a kolor zwykle czerwony, czarny albo srebrny.

*Wyjaśniam dlaczego damskie: użytkownicy tworzą profil auta. Jeżeli w większości jeżdżą panny to odpowiedź jest prosta. Po za tym bagażnik jest wielkości torebki i siedzenia wymiarami są dostosowane bardziej do kobiecych proporcji.

Pozdrawiam

a możesz pokazać jak wygląda to electric Blue ???
nie wiem czy MINI Cabrio ktorym sie interesuje nie ma takiego koloru ... :roll:

pozdr

Jeśli Cie interesuje jaki to kolor, to czy tak trudno wpisać w Google "MINI Cooper Electric Blue" ? :roll:

http://www.mini2.com/images/timeline/r53/P0008241.jpg

Monaw111 ładnie opisałaś ten kolor :lol: Pokaż swojego Miniaka jak odbierzesz :wink:
monaw111

Post autor: monaw111 »

no jasne, że pokażę ;-), cieszę się jak inni dziela się tu swoimi radościami, więc będzie mi miło podzielić się mą radocha z innymi, ;-)
Justyna24

Post autor: Justyna24 »

Nie wiem jak to się stało ale całkowicie przeoczyłam ten kolor - electric blue.. Jest naprawdę piękny i muszę przyznać, że jak najbardziej kobiecy! W ogóle ten typ auta kojarzy mi się głownie z damskimi odbiorcami, może wynika to z faktu że nigdy nie widziałam mężczyzny prowadzącego taki samochód :wink:
PWG

Post autor: PWG »

Justyna24 pisze:Nie wiem jak to się stało ale całkowicie przeoczyłam ten kolor - electric blue.. Jest naprawdę piękny i muszę przyznać, że jak najbardziej kobiecy! W ogóle ten typ auta kojarzy mi się głownie z damskimi odbiorcami, może wynika to z faktu że nigdy nie widziałam mężczyzny prowadzącego taki samochód :wink:

Niech no tylko zobaczy to kolega AleX... :D
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

Justyna24 pisze:Nie wiem jak to się stało ale całkowicie przeoczyłam ten kolor - electric blue.. Jest naprawdę piękny i muszę przyznać, że jak najbardziej kobiecy! W ogóle ten typ auta kojarzy mi się głownie z damskimi odbiorcami, może wynika to z faktu że nigdy nie widziałam mężczyzny prowadzącego taki samochód :wink:

a chcesz zobaczyć :D hie hie hie "Gay-Blue" wymiata ;)

PWG pisze:

Zobaczyłem i turlam się po ołpenspejsie :D
PWG

Post autor: PWG »

AleXander pisze:

a chcesz zobaczyć :D hie hie hie "Gay-Blue" wymiata ;)

PWG pisze:

Zobaczyłem i turlam się po ołpenspejsie :D

Alek niezły masz refleks :P
ODPOWIEDZ