Babak pisze:-MINI to generalnie damskie* auto. A już na 100% w kolorze Electric Blue.
tess? czegos nie wiemy?
Babak pisze:-MINI to generalnie damskie* auto. A już na 100% w kolorze Electric Blue.
Olo pisze: ...nie wsiadaja do S lub tez do JCW. I zapewne nie maja sportowego zawieszenia oraz sztywnego dyfra wrzuconego
... ja taka wybralem i jest idealna
Babak pisze:Po kilku latach obserwacji MINI w Polsce doszedłem do następujących wniosków:
-MINI to generalnie damskie* auto. A już na 100% w kolorze Electric Blue.
-Tylko Cooper S i John Works usprawiedliwiają mężczyznę za kółkiem.
-Nie jest to ABSOLUTNIE auto dla gejów! Dlatego, że na MINI lecą laski, także geje takiego samobója by sobie nie strzelali. Wybierają Audi TT.
-Jeżeli facet kupuje MINI, to ma styl, w gaciach "dużo", bez kompleksów, w dupie stereotypy, a kolor zwykle czerwony, czarny albo srebrny.
*Wyjaśniam dlaczego damskie: użytkownicy tworzą profil auta. Jeżeli w większości jeżdżą panny to odpowiedź jest prosta. Po za tym bagażnik jest wielkości torebki i siedzenia wymiarami są dostosowane bardziej do kobiecych proporcji.
Pozdrawiam
german pisze:Babak pisze:Po kilku latach obserwacji MINI w Polsce doszedłem do następujących wniosków:
-MINI to generalnie damskie* auto. A już na 100% w kolorze Electric Blue.
-Tylko Cooper S i John Works usprawiedliwiają mężczyznę za kółkiem.
-Nie jest to ABSOLUTNIE auto dla gejów! Dlatego, że na MINI lecą laski, także geje takiego samobója by sobie nie strzelali. Wybierają Audi TT.
-Jeżeli facet kupuje MINI, to ma styl, w gaciach "dużo", bez kompleksów, w dupie stereotypy, a kolor zwykle czerwony, czarny albo srebrny.
*Wyjaśniam dlaczego damskie: użytkownicy tworzą profil auta. Jeżeli w większości jeżdżą panny to odpowiedź jest prosta. Po za tym bagażnik jest wielkości torebki i siedzenia wymiarami są dostosowane bardziej do kobiecych proporcji.
Pozdrawiam
a możesz pokazać jak wygląda to electric Blue ???
nie wiem czy MINI Cabrio ktorym sie interesuje nie ma takiego koloru ...
pozdr
Justyna24 pisze:Nie wiem jak to się stało ale całkowicie przeoczyłam ten kolor - electric blue.. Jest naprawdę piękny i muszę przyznać, że jak najbardziej kobiecy! W ogóle ten typ auta kojarzy mi się głownie z damskimi odbiorcami, może wynika to z faktu że nigdy nie widziałam mężczyzny prowadzącego taki samochód
Justyna24 pisze:Nie wiem jak to się stało ale całkowicie przeoczyłam ten kolor - electric blue.. Jest naprawdę piękny i muszę przyznać, że jak najbardziej kobiecy! W ogóle ten typ auta kojarzy mi się głownie z damskimi odbiorcami, może wynika to z faktu że nigdy nie widziałam mężczyzny prowadzącego taki samochód
PWG pisze:
Niech no tylko zobaczy to kolega AleX...
AleXander pisze:Justyna24 pisze:Nie wiem jak to się stało ale całkowicie przeoczyłam ten kolor - electric blue.. Jest naprawdę piękny i muszę przyznać, że jak najbardziej kobiecy! W ogóle ten typ auta kojarzy mi się głownie z damskimi odbiorcami, może wynika to z faktu że nigdy nie widziałam mężczyzny prowadzącego taki samochód
a chcesz zobaczyć hie hie hie "Gay-Blue" wymiataPWG pisze:
Niech no tylko zobaczy to kolega AleX...
Zobaczyłem i turlam się po ołpenspejsie