BIESZCZADY
Moderator: flapjck1
Re: BIESZCZADY
Długo się nie odzywałem, ale się urlopowałem
Potwierdzam Iwohank x 2.
Jak ma się sprawa noclegów? Albo jestem ślepy (bardzo prawdopodobne) albo ten temat nie był precyzowany. Bierzemy namioty? Załatwiamy coś przed wyjazdem? Jedziemy na ślepo?
Co do żagli nad Soliną to patencik u nas też się znajdzie.
Potwierdzam Iwohank x 2.
Jak ma się sprawa noclegów? Albo jestem ślepy (bardzo prawdopodobne) albo ten temat nie był precyzowany. Bierzemy namioty? Załatwiamy coś przed wyjazdem? Jedziemy na ślepo?
Co do żagli nad Soliną to patencik u nas też się znajdzie.
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Super:) Ja też właśnie odebrałem patent:) Co do noclegów info soon...
Ale pogodę będziemy mieć chyba idealną, bo jak teraz popadało to nie będzie problemu z ogniskiem:)[/fade]
Ale pogodę będziemy mieć chyba idealną, bo jak teraz popadało to nie będzie problemu z ogniskiem:)[/fade]
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Mamy zaproszenie na ognisko do Bogusia - ok Komańczy
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Podzwoniłem trochę po różnych miejscach i raczej nie zamieszkamy wszyscy w jednym pensjonacie, bo zwykle jest tylko po kilka pokoi, ale myślę, że to nie problem jak zjemy śniadania osobno? W Bieszczadach znalazłem jeden hotel który nas pomieści wszystkich, ale jego komunistyczny wygląd mnie trochę odrzuca. Ogólnie znaleźć coś z tych okolic w necie: dramat.
Więc proponuję tak: przyjeżdżamy i szukamy noclegów na miejscu, tam gdzie się nam spodoba. A że co drugi dom to pensjonat, więc daleko nie będziemy. Następnie w jednym z pensjonatów robimy bazę, gdzie się spotykamy, rozpalamy ognisko, itd.. Myślę, że tak będzie najprościej. Co Wy na to?
A ognisko u Bogusia to chyba bardziej jako pitstop, bo Komańcza wypada tak w 2/3 drogi??
Każdy niech zabierze kilka euro, na Słowacji wymagane chyba jest mieć kamizelki odblaskowe w aucie, gotówkę, jak ktoś ma to patent na łódkę, ręczniki i to chyba wszystko
Kontakt do mnie pod_501_402_528.
Wyjazd w piątek proponuję o np 15:00.
Więc proponuję tak: przyjeżdżamy i szukamy noclegów na miejscu, tam gdzie się nam spodoba. A że co drugi dom to pensjonat, więc daleko nie będziemy. Następnie w jednym z pensjonatów robimy bazę, gdzie się spotykamy, rozpalamy ognisko, itd.. Myślę, że tak będzie najprościej. Co Wy na to?
A ognisko u Bogusia to chyba bardziej jako pitstop, bo Komańcza wypada tak w 2/3 drogi??
Każdy niech zabierze kilka euro, na Słowacji wymagane chyba jest mieć kamizelki odblaskowe w aucie, gotówkę, jak ktoś ma to patent na łódkę, ręczniki i to chyba wszystko
Kontakt do mnie pod_501_402_528.
Wyjazd w piątek proponuję o np 15:00.
Co do godziny wyjazdu to ja nie dam rady tak wcześnie. Pracuję do 17:00. Może uda mi się wyrwać trochę wcześniej ale jak wyjdę o 16:00 to max... Sezon urlopowy i jestem sam
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
Jest propozycja od Lupera, żeby spotkać się w okolicach Poronina w piątek i tam przenocować, w sobotę rano wszyscy razem ruszamy w kierunku Soliny.
Co do noclegów, to byłam dwa lata temu w hotelu w okolicach Rzepedzi i wyglądał naprawdę nieźle, doba ze śniadaniem 80zł./os.
Co do noclegów, to byłam dwa lata temu w hotelu w okolicach Rzepedzi i wyglądał naprawdę nieźle, doba ze śniadaniem 80zł./os.
ANKA SZKLANKA
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Cały fun w tym, żeby jednak wyjechać razem, więc pytanie czy jest ktoś kto nie da rady być gotowy(np w McD w Mogilanach przy zakopiance), nie później jak 17:30?
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
minigjj pisze:
A to czasem nie jest 25 km od Soliny
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
- minimaniak
- Klubowicz
- Kontakt:
Z racji odległości będziemy starali się dojechać na 17 w okolice Zakopca
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Tylko 25? Pewnie tak skoro tak piszesz:mrgreen: Dzień drugi myślę, że omówimy już na miejscu w zakopcu.
Jeśli planujecie być o 17, to Krk mijacie około 15:30?
Chyba najlepiej jak każdy się zdeklaruje, o której może najwcześniej wyjechać i zobaczymy co da się z tego zrobić.
Jeśli planujecie być o 17, to Krk mijacie około 15:30?
Chyba najlepiej jak każdy się zdeklaruje, o której może najwcześniej wyjechać i zobaczymy co da się z tego zrobić.
Jeśli chodzi o McDonald's w Mogilanach o 17:30 to mi pasuje.
Też uważam, że najfajniej byłoby wystartować razem
Też uważam, że najfajniej byłoby wystartować razem
- minimaniak
- Klubowicz
- Kontakt:
Jeszcze co do trasy to po drodze koło Photosession1 mamy lodową jaskinię - jakby co można się tam wbić
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
W sprawie noclegu nad Soliną: obdzwoniłam chyba wszystko co znalazłam w necie i nie ma nigdzie nawet jednego wolnego pokoju, wszystko zajęte od domków po pensjonaty aż do połowy sierpnia...
ANKA SZKLANKA