noj pisze:OK. Przyznam Ci rację w jednej kwestii – róznimy się bardzo, nie tylko w kwestii podejscia do samochodu.
Nie będę z Tobą polemizował dłużej bo nie mam w zwyczaju szczekać jeżeli nie mogę zagryźć a w Twoim przypadku po prostu szkoda mi na to czasu i zębów a bez użycia tychże mam wrazenie, ze będziesz jeszcze chwilę pyszczył jak pseudo anonimowe dziecko neostrady.
Nie wyłapujesz podstawowych intencji współrozmówcy /i tu drugie przyznanie racji – faktycznie piszesz i kumasz tylko „prostymi słowami”, ale nie będę się starał tego zmieniać bo jak to napisałeś (cytat:) ja nie „rozumuję”
Twojego myślenia./
PS. Co Ty miewasz w dupie i na co lejesz zostaw dla siebie – mnie Twoje preferencje nie interesują. Każdy bawi się jak lubi.
PS2. Zwracam Ci tylko delikatnie uwagę, że jeżeli chcesz mnie obrażać to musisz się trochę wysilić umysłowo /o ile to możliwe/ i zachować jako taki poziom tych swoich uszczypliwości. Postaraj się - dasz rade - a może nie dasz......
Poki mnie to nie zaboli - postaram się nie reagować.
PS3. Wracając do tematu - ja jezdze na MOTULU 8100 X-clean 5W40 i nie założyłbym kółka 17% bez diagnostyki i na 90% korekty mapy.
Po pierwsze... nie mam potrzeby rozumowania sensu twojej wypowiedzi...
widzę że w końcu zmądrzałeś..."każdy bawi się jak lubi" tylko szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałeś zanim pisałeś na temat MOJEGO remontu auta i MOICH modyfikacji.
Aleeeee... żyjemy w wolnym kraju.. pisz sobie co chcesz.. mnie to nie rusza... bo gówno masz do mojego samochodu...do mojej modyfikacji...i do moich decyzji... nie masz już kim dyrygować ,rządzić i psuć nerw to wchodzisz na forum i taki syf jak ty zaśmiecasz to forum swoimi wypocinami które i tak nikogo nie ruszają i mało interesują.
A tak na przyszłość... z reszta tobie to i tak juz chyba nic nie pomorze... Nikt cie nie obraża to i ty nie obrażaj nikogo...nikt tobie w żadnej kwestii nie przygryza to zachowaj się tak samo... chyba że masz napady nerwicy to cie zrozumiem.
I nie mam zamiaru sie wysilać cokolwiek do Ciebie pisząc...Mam ważniejsze sprawy na głowie niż użerać się z Tobą
noj pisze:Nie będę z Tobą polemizował dłużej bo nie mam w zwyczaju szczekać jeżeli nie mogę zagryźć a w Twoim przypadku po prostu szkoda mi na to czasu i zębów a bez użycia tychże mam wrazenie, ze będziesz jeszcze chwilę pyszczył jak pseudo anonimowe dziecko neostrady.
Przykro mi z Twojego nieszczęścia...i braku zębów...może czas na dentystę?
P.S - pisze się P.(kropka)S a nie PS. - i taki z ciebie mądrala...