Amatorski Puchar Mini Classic
Moderator: flapjck1
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Amatorski Puchar Mini Classic
Heja?
Wybiera sie ktos z Was na Miedziana Gore? Ja po zlocie Youngtimer.pl stwierdzilem, ze nie moze mnie tam zabraknac:) Jestem nawet na kupnie kasku:D i kilku gadgetow zwiekszajacych moc mojego mini:D Wyczyn Benego pokazal ze Miniaki to samochodziki z ktorymi trzeba sie liczyc;) Mam nadzieje ze na torze w Kielcach rowniez pokazemy na co stac nasze "pudeleczka". Obawiam sie tylko tego ze jestesmy zestawieni w klasie do 1.3 co oznacza ze bedziemy sie scigac z Cinquecento i Seicento itp itd. - moze byc ciezko, ale z drugiej strony to lepsza zabawa:D
Wybiera sie ktos z Was na Miedziana Gore? Ja po zlocie Youngtimer.pl stwierdzilem, ze nie moze mnie tam zabraknac:) Jestem nawet na kupnie kasku:D i kilku gadgetow zwiekszajacych moc mojego mini:D Wyczyn Benego pokazal ze Miniaki to samochodziki z ktorymi trzeba sie liczyc;) Mam nadzieje ze na torze w Kielcach rowniez pokazemy na co stac nasze "pudeleczka". Obawiam sie tylko tego ze jestesmy zestawieni w klasie do 1.3 co oznacza ze bedziemy sie scigac z Cinquecento i Seicento itp itd. - moze byc ciezko, ale z drugiej strony to lepsza zabawa:D
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2007, 10:01 przez Wojtello, łącznie zmieniany 1 raz.
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Re: Amatorski Puchar Mini Classic
Apetyt wzrósł na ściganie - to fajnie! Jak będzie 8 i więcej miniaków będzie osobna klasa. Ja na pewno pojadę, a najlepiej już teraz przesłać wiadomość do organizatora APMC o swoim uczestnictwie. W takim układzie dużo wcześniej będzie wiadomo ilu jest uczestników do klasy Mini. Ciężko to będzie ale innym samochodom bo trasa jest kręta i wąska plus slalom.
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
No to milo mi to slyszec. Mysle ze z samego Krakowa pojdzie okolo 4 moze nawet 5 miniakow.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ja tez jade
moge tez powiedziec ze pojedzie tez michal-monsterk, waldek i andrzej
a CC czy SC to nie konkurencja chyba ze beda mieli ostro pomodzone silniki
moge tez powiedziec ze pojedzie tez michal-monsterk, waldek i andrzej
a CC czy SC to nie konkurencja chyba ze beda mieli ostro pomodzone silniki
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
ja też się się wybieram na miedzianą, po objechaniu chłopaków moją litrówką jestem bojowo nastawiony ... aż za bojowo, co niestety pokazały moje dzisiejsze wyczyny na ulicach Krakowa
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Beny - Thats the Spirit!! Tak trzymaj!!
- Beny
- Super użytkownik
macko pisze:Beny
tak z czystej ciekawosci... mandat czy uszczerbek na zdorwiu mini?
może jak przyjedzie więcej samochodów to i liczniejsza bedzie grupa 1.0 i stworzymy klasę w klasie?
pozdrawiam
macko
mandat był za kolizję, a uszczerbek nie na zdrowiu mini, bo jechałem innym autem i ono zmieniło trochę oblicze
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
jak uda mi sie zdobyc sprawne 1.3 do mojego to tez chetnie bym pojechal, bo niestety moje 1.0 ze spier..... sprzeglem nadaje sie tylko do spokojnego przemieszczania, a nie chce mi sie ladowac kasy w litrowke z ktora raczej nie chce wiazac przyszlosci w miniaku.
- Beny
- Super użytkownik
jeśli do kielc przyjedzie kilkanaście samochodów mini i spora ich cześć to będa litrówki to i tak powinniśmy wystartować w jednej klasie, co najwyżej możemy wprowadzić dodatkową klasyfikację litrówek na potrzeby własne
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
tylko moje 1.0 nie nadaje sie do takich akcji :/ sprzeglo sie slizga
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Z Benym i tak nikt nie ma szans w innej litrówce (patrz podpis i film w galerii)
Ale za to ze mną można sie pościgać(aczkolwiek biegam szybciej niż jeżdżę)
Jak to mawiają: Pozdroo, Saint
Ale za to ze mną można sie pościgać(aczkolwiek biegam szybciej niż jeżdżę)
Jak to mawiają: Pozdroo, Saint
Zawodowy Szyderca
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Witam
Z tego co przeglądałem stronkę markfive odnośnie Miedzianej Góry to nigdy na tej imprezie nie było cc ani sc i raczej nie będzie, bo generalnie to przyjeżdżają tam stare samochody.
Ja nie napisze że będę na 100% bo nie chce zapeszyć po raz 3, mogę na pisać jedynie że „te 3 weekendy” mam już zaznaczone w kalendarzu jako zajęte.
Z tego co przeglądałem stronkę markfive odnośnie Miedzianej Góry to nigdy na tej imprezie nie było cc ani sc i raczej nie będzie, bo generalnie to przyjeżdżają tam stare samochody.
Ja nie napisze że będę na 100% bo nie chce zapeszyć po raz 3, mogę na pisać jedynie że „te 3 weekendy” mam już zaznaczone w kalendarzu jako zajęte.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
no tak ale do tej pory nasz "pucharek" byl podpiety pod impreze "Zlot weteranow kabrioletow i kitcarow" a w tym bedzie w lipcu i ew. sierpniu na imprezce "Super OS" a tam juz takie rzeczy jezdza, dopiero we wrzesniu jest z powrotem na ww. "Zlocie kabrioletow weteranow... "
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
LUPER pisze:Witam
Wiadomo Luper, przeciez to byl zart a tak poza tym to chodzi o zabawe. Prwda?
prawda prawda tylko zabawa ale kaski juz kupione, mini w serwisie -> to tylko przykrywka ze nie chce zapalac tak naprawde to krk_maniak rasuje silnik heheh