Witam.
Jestem nowy na tym forum, wiec chialebym sie na poczatku przywitac =)
I orzy okazji mam pytanie:
Mam 193cm wzrostu i dluuugie nogi (az do ziemi =)]
NO i nie wiem czy sie do niego zmieszcze, bo nigdy w nim nie siedzialem i teraz tez jakos nie mam okazji do niego wsiasc isie przymiezyc, a mam okazje tanio kupic Austin Mini tylko nie wiem, czy wogule warto po niego jechac, skoro moge sie tam nie zmiescic =)
Pozdrawiam i Wesołych Świąt =)
Czy się do niego zmieszcze ?? =)
Moderator: flapjck1
Wysocy wystąp...
Witamy,
Oczywiście, że się zmieścisz są specjalne bajery do montowania fotela itd.... Jeżeli chodzi o sufit to też bez problemu. Myślę, że Tomek flapjck powie Ci więcej bo też nie jest malutki. Kupuj będziesz w niebo wzięty ! ! !
Oczywiście, że się zmieścisz są specjalne bajery do montowania fotela itd.... Jeżeli chodzi o sufit to też bez problemu. Myślę, że Tomek flapjck powie Ci więcej bo też nie jest malutki. Kupuj będziesz w niebo wzięty ! ! !
Re: Czy się do niego zmieszcze ?? =)
Ema =]
Dzieki za odp. Ja jestem raczej dlugi od pasa w dol, od pasa w gore to raczej normalnie,
A tak ogolnie to jak sie spisuja miniaki ? tzn. ile pala, jaka poj. zbiornika paliwa, osiagi ?? sa jakies czy tylko to teoria ? =D
No i jak sie nim smiga po miescie ? Po miescie to pewnei jak ryba w wodzie, ale w trasie ??
Daje rade wyprzedzic tira, czy trzeba miec pustego kilometr ? =)
Pozdro
Dzieki za odp. Ja jestem raczej dlugi od pasa w dol, od pasa w gore to raczej normalnie,
A tak ogolnie to jak sie spisuja miniaki ? tzn. ile pala, jaka poj. zbiornika paliwa, osiagi ?? sa jakies czy tylko to teoria ? =D
No i jak sie nim smiga po miescie ? Po miescie to pewnei jak ryba w wodzie, ale w trasie ??
Daje rade wyprzedzic tira, czy trzeba miec pustego kilometr ? =)
Pozdro
Re: Czy się do niego zmieszcze ?? =)
Oto literatura dosyć obszerna proszę poczytać http://mini.org.pl/linki.php