Co to za miniak?
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Co to za miniak?
rover mini seven
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Dziękuję.
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby stworzenie Biblii Mini, gdzie byłyby wypisane wszystkie edycje Mini wraz ze zdjęciami. Coś takiego jest na stronie http://markfive.republika.pl/ , ale nie ma tam wszystkich modeli. Np. na podobnej zasadzie dowiedziałem się od Was o istnieniu Mini Monza.
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby stworzenie Biblii Mini, gdzie byłyby wypisane wszystkie edycje Mini wraz ze zdjęciami. Coś takiego jest na stronie http://markfive.republika.pl/ , ale nie ma tam wszystkich modeli. Np. na podobnej zasadzie dowiedziałem się od Was o istnieniu Mini Monza.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2006, 23:27 przez RockSteady, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
monza nie jest modelem mini tylko jego interpretacja
idac twoim tokiem myslenia trzeba by bylo wpisac marcosy wszystkie, gtc coupe, mini minus, dominos, wszystkie kit cary itp, a tego jest naprawde mnostwo
idac twoim tokiem myslenia trzeba by bylo wpisac marcosy wszystkie, gtc coupe, mini minus, dominos, wszystkie kit cary itp, a tego jest naprawde mnostwo
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
flapjck1 pisze:monza nie jest modelem mini tylko jego interpretacja
Aha, już rozumiem.
A tak wracając do Mini z fotki, rozumiem, że jest to jakiś model po 1997 roku. Czy po tej dacie produkowano Miniaki, które miały mniej niż 63 KM?
Jak jest tego mnóstwo to jedyne co trzeba to większą przestrzeń na www zarezerwować Ja chętnie bym się z czymś takim zaznajomił i myślę, że pomysł Rocka jest fajny...tylko kto się tym zajmie ??
Ulver pisze:No wlasnie. W chwili obecnej brakuje chetnych do tworzenia tresci na strone klubowa w dzialach juz istniejacych, a co dopiero tworzyc nowe....
Pozdrawiam
Witek
No to trzeba było od razu tak mówić. Bardzo chętnie pomogę. Służę również pomocą jeśi chodzi o korekty jakiś tekstów. Skończyłem dziennikarstwo, pracowałem trochę w radiu. Jeśli byłaby taka potrzeba, mógłbym pisać relacje ze zlotów, spotkań...
Jestem do Waszej dyspozycji, w razie czego czekam na maila lub PW
Piotrek
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
no rzeczywiscie troszkę mało ale dziękuję jakby było cos jeszcze na temat red hota to porsze napisać... a może ty wiesz?? cos o ty modelu
mój malutki;)