Witam wszystkich,
zastanawiam sie nad kupnem felg DC-5 ver.1 do mojego Miniacza, jednak nie wiem czy nie bedzie problemu z rozmiarem offsetu. Nie moge znalezc wartosci dla oryginalnych felg ;/ Offset w feldze Tenzo to 42. Chcialbym sie dowiedziec czy ktos mial podobny problem, zna offset oryginalnej felgi albo moze mi na 100% potwierdzić ze wszystko bedzie dzialalo albo moze ma te felgi i chcialby podzielic sie odczuciami Kazda pomoc jest na wage zlota!
Felgi Tenzo Racing do BMW Mini
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Re: Felgi Tenzo Racing do BMW Mini
Ori ma ET48, felga 17x7".
ET42 podejdzie bez najmniejszego problemu!
Ładna felga - zwłaszcza czarna z czerwonym lipem. Mach-10 też dobrze wygląda:
ET42 podejdzie bez najmniejszego problemu!
Ładna felga - zwłaszcza czarna z czerwonym lipem. Mach-10 też dobrze wygląda:
- Załączniki
-
- 0Mini Mach-10 2.jpg (115.74 KiB) Przejrzano 786 razy
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
gh0ly pisze:co to za fajna dokladka z tylu ?:D
to jest jakas ramka - pewnie do koszenia kukurydzy
btw. na zdjeciu dobry czarnuch
Vilreen pisze:Witam wszystkich,
zastanawiam sie nad kupnem felg DC-5 ver.1 do mojego Miniacza, jednak nie wiem czy nie bedzie problemu z rozmiarem offsetu. Nie moge znalezc wartosci dla oryginalnych felg ;/ Offset w feldze Tenzo to 42. Chcialbym sie dowiedziec czy ktos mial podobny problem, zna offset oryginalnej felgi albo moze mi na 100% potwierdzić ze wszystko bedzie dzialalo albo moze ma te felgi i chcialby podzielic sie odczuciami Kazda pomoc jest na wage zlota!
Tenzory to ta sama parafia co Roty, czyli generalnie wyrób felgopodobny. Ładnie wyglądają ale parametry wytrzymałościowe mają dramatyczne. Może w zachodniej Europie jeszcze mają rację bytu, ale na nasze bezdroża to bym mocno odradzał.