Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Trójmiasto - spotkania
blachy wskazują pochodzenie Sławno czyli znajome mi rejony ale pierwszy raz widzę
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
mazak234 pisze:g00dMan pisze:piekarz Ty tak często obce miniaki otwierasz?
Piekarz wyznaje zasadę "wszystkie mini nasze są"
Tak, to prawda! A tak serio to historia jest taka iż mój bezpośredni przełożony przyjechał tym miniakiem w piątek do pracy czym bardzo mnie zaskoczył. Okazało się że pożyczył go od kuzynki żony by w sobotę zawieźć nim do ślubu swojego kolegę Dowiem się o namiary do właścicielki i może pojawi się na paradzie.
Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach Pozdrawiam wszystkich miniaków
- Załączniki
-
- mini.jpeg (100.7 KiB) Przejrzano 980 razy
Konar1977 pisze:Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach Pozdrawiam wszystkich miniaków
pewnie że tak, zapraszamy!
Plan działania znajdziesz na stronach 27 i 28
PS
Witamy na forum i zachęcam też do zaprezentowania swojego miniaka w Galerii
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
humin pisze:blachy wskazują pochodzenie Sławno czyli znajome mi rejony ale pierwszy raz widzę
Sławno nalezy do zachodniopomorskiego i ma tablice ZSL, a GSL to powiat słupski.
Konar1977 pisze:(wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach
no ja nie wiem jakim cudem ale mam w dowodzie 5 osób :) a co do parady to śmiało śmiało nowych użytkowników im więcej tym lepiej :)
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
A kolega Mayon to w ogóle się pojawi? Wiem że teraz ciężko z pociągami z i do Tczewa ale odezwijcie się tu czasem! Dejwid będzie? Czas policzyć ile będzie autek. Co do konara to witamy oczywiście serdecznie Cóż to za mod'y były że miniak z 97 ma gaźnik?
no pewno że się pojawie ostatnio słabo z czasem na cokolwiek u mnie dejwid też ma się pojawić i ten brój świński masta też
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
eee masta masz rację te GSL to coś pod Słupskiem
konar wpadaj i się nie czaj
ja z małżowiną także będę
konar wpadaj i się nie czaj
ja z małżowiną także będę
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
piekarz pisze:A kolega Mayon to w ogóle się pojawi? Wiem że teraz ciężko z pociągami z i do Tczewa ale odezwijcie się tu czasem! Dejwid będzie? Czas policzyć ile będzie autek. Co do konara to witamy oczywiście serdecznie Cóż to za mod'y były że miniak z 97 ma gaźnik?
rocznik 97 to dłuższa opowieść, o kretyniźmie lub niedopatrzeniach urzędów...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- skywalker
- Nowy
- Posiadane auto:
Sadam pisze:rocznik 97 to dłuższa opowieść, o kretyniźmie lub niedopatrzeniach urzędów...
Sadam - zabrzmiało jak zaproszenie na dłuższe opowiadanie do jakiegoś lokalnego pubu
A co do parady to nasze mini nadal garażuje w warsztacie...niestety.
Historia chyba zasługuje już na osobny wątek - rekordy naszych mechaników
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
skywalker pisze:Sadam pisze:rocznik 97 to dłuższa opowieść, o kretyniźmie lub niedopatrzeniach urzędów...
Sadam - zabrzmiało jak zaproszenie na dłuższe opowiadanie do jakiegoś lokalnego pubu
A co do parady to nasze mini nadal garażuje w warsztacie...niestety.
Historia chyba zasługuje już na osobny wątek - rekordy naszych mechaników
może ten jeden przypadek niekoniecznie na długie opowiadanie, ale generalnie poczynania urzędasów jak najbardziej
auto jest jak w mordę strzelił rocznik 1992, wszystko na to wskazuje, a wiem dobrze bo go nie raz widziałem, ale jakiś kretyn jeszcze za poprzedniego poprzedniego właściciela, a może wcześniej wbił 97, żeby to odkręcić to musisz przebrnąć przez procedury, papierki opinie rzeczoznawców itp.
wszystko ok, póki auto zostaje z katalizatorem, ale jak go wywalisz ( co można zrobić przy 92) to już są schody na przeglądach bo 97 musi mieć obligatoryjnie, to jako przykład
Konar1977 pisze:Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach Pozdrawiam wszystkich miniaków
oooo a ja go widziałem wczoraj w telewizorni w jakimś ckliwym serialu na polsacie chyba no chyba że są dwa z takimi wzorami na bokach
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
mazak234 pisze:Konar1977 pisze:Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach Pozdrawiam wszystkich miniaków
oooo a ja go widziałem wczoraj w telewizorni w jakimś ckliwym serialu na polsacie chyba no chyba że są dwa z takimi wzorami na bokach
ten sam z tego co wiem
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja też będę z siostrą (ma chłopaka ;] ), postaram się być na 9 za operą, bo rozumiem, że tam się spotykamy, czy klasycznie na wałowej? Mam nadzieję, się nie spóźnić, chociaż kuszą mnie tanim alkoholem i hulaszczymi kobietami...
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!