Trójmiasto - spotkania

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Trójmiasto - spotkania

Post autor: humin »

blachy wskazują pochodzenie Sławno czyli znajome mi rejony ale pierwszy raz widzę
Awatar użytkownika
piekarz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: piekarz »

mazak234 pisze:
g00dMan pisze:piekarz Ty tak często obce miniaki otwierasz? ;) :P

Piekarz wyznaje zasadę "wszystkie mini nasze są" :P

Tak, to prawda! A tak serio to historia jest taka iż mój bezpośredni przełożony przyjechał tym miniakiem w piątek do pracy czym bardzo mnie zaskoczył. Okazało się że pożyczył go od kuzynki żony by w sobotę zawieźć nim do ślubu swojego kolegę :) Dowiem się o namiary do właścicielki i może pojawi się na paradzie.
Konar1977

Post autor: Konar1977 »

Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach :lol: Pozdrawiam wszystkich miniaków
Załączniki
mini.jpeg
mini.jpeg (100.7 KiB) Przejrzano 971 razy
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

Konar1977 pisze:Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach :lol: Pozdrawiam wszystkich miniaków

pewnie że tak, zapraszamy! :)
Plan działania znajdziesz na stronach 27 i 28

PS
Witamy na forum i zachęcam też do zaprezentowania swojego miniaka w Galerii
Awatar użytkownika
masta
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: masta »

humin pisze:blachy wskazują pochodzenie Sławno czyli znajome mi rejony ale pierwszy raz widzę

Sławno nalezy do zachodniopomorskiego i ma tablice ZSL, a GSL to powiat słupski.
Mayon
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Mayon »

Konar1977 pisze:(wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach :lol:

no ja nie wiem jakim cudem ale mam w dowodzie 5 osób :):) a co do parady to śmiało śmiało nowych użytkowników im więcej tym lepiej :):)
Awatar użytkownika
piekarz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: piekarz »

A kolega Mayon to w ogóle się pojawi? Wiem że teraz ciężko z pociągami z i do Tczewa ale odezwijcie się tu czasem! Dejwid będzie? Czas policzyć ile będzie autek. Co do konara to witamy oczywiście serdecznie :) Cóż to za mod'y były że miniak z 97 ma gaźnik? :P
Mayon
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Mayon »

no pewno że się pojawie ostatnio słabo z czasem na cokolwiek u mnie :) dejwid też ma się pojawić i ten brój świński masta też :mrgreen:
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

eee masta masz rację te GSL to coś pod Słupskiem
konar wpadaj i się nie czaj

ja z małżowiną także będę :)
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

piekarz pisze:A kolega Mayon to w ogóle się pojawi? Wiem że teraz ciężko z pociągami z i do Tczewa ale odezwijcie się tu czasem! Dejwid będzie? Czas policzyć ile będzie autek. Co do konara to witamy oczywiście serdecznie :) Cóż to za mod'y były że miniak z 97 ma gaźnik? :P

rocznik 97 to dłuższa opowieść, o kretyniźmie lub niedopatrzeniach urzędów...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
skywalker
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: skywalker »

Sadam pisze:rocznik 97 to dłuższa opowieść, o kretyniźmie lub niedopatrzeniach urzędów...

Sadam - zabrzmiało jak zaproszenie na dłuższe opowiadanie do jakiegoś lokalnego pubu :smile:
A co do parady to nasze mini nadal garażuje w warsztacie...niestety.
Historia chyba zasługuje już na osobny wątek - rekordy naszych mechaników :???:
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

skywalker pisze:
Sadam pisze:rocznik 97 to dłuższa opowieść, o kretyniźmie lub niedopatrzeniach urzędów...

Sadam - zabrzmiało jak zaproszenie na dłuższe opowiadanie do jakiegoś lokalnego pubu :smile:
A co do parady to nasze mini nadal garażuje w warsztacie...niestety.
Historia chyba zasługuje już na osobny wątek - rekordy naszych mechaników :???:

może ten jeden przypadek niekoniecznie na długie opowiadanie, ale generalnie poczynania urzędasów jak najbardziej

auto jest jak w mordę strzelił rocznik 1992, wszystko na to wskazuje, a wiem dobrze bo go nie raz widziałem, ale jakiś kretyn jeszcze za poprzedniego poprzedniego właściciela, a może wcześniej wbił 97, żeby to odkręcić to musisz przebrnąć przez procedury, papierki opinie rzeczoznawców itp.

wszystko ok, póki auto zostaje z katalizatorem, ale jak go wywalisz ( co można zrobić przy 92) to już są schody na przeglądach bo 97 musi mieć obligatoryjnie, to jako przykład
mazak234

Post autor: mazak234 »

Konar1977 pisze:Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach :lol: Pozdrawiam wszystkich miniaków

oooo a ja go widziałem wczoraj w telewizorni w jakimś ckliwym serialu na polsacie chyba :grin: no chyba że są dwa z takimi wzorami na bokach :P
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

mazak234 pisze:

oooo a ja go widziałem wczoraj w telewizorni w jakimś ckliwym serialu na polsacie chyba :grin: no chyba że są dwa z takimi wzorami na bokach :P

ten sam z tego co wiem :D
Awatar użytkownika
drszajba
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: drszajba »

ja też będę z siostrą (ma chłopaka ;] ), postaram się być na 9 za operą, bo rozumiem, że tam się spotykamy, czy klasycznie na wałowej? Mam nadzieję, się nie spóźnić, chociaż kuszą mnie tanim alkoholem i hulaszczymi kobietami...
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Zablokowany