Trójmiasto - spotkania

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
masta
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Trójmiasto - spotkania

Post autor: masta »

Sadam pisze:
mazak234 pisze:
Konar1977 pisze:Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach :lol: Pozdrawiam wszystkich miniaków

oooo a ja go widziałem wczoraj w telewizorni w jakimś ckliwym serialu na polsacie chyba :grin: no chyba że są dwa z takimi wzorami na bokach :P

ten sam z tego co wiem :D

czyli to ten którym jeździła Dereszowska?
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

nie, inny
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
mazak234

Post autor: mazak234 »

Jakby kogoś to interere to na paradzie pojawi się też Jean Michel Jarre: http://www.gdansk.pl/nasze-miasto,512,16938.html

Błażej tani alkohol i hulaszcze kobiety możesz zapakować do miniaka i stawić się z nimi na paradzie :P
Mayon
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Mayon »

błażej co Ty gadasz jestem zbulwesowany tymi postami ! kobiety, alkohol co jest grane ?jestem zbulwersowany że to wszystko a gdzie blanty i bongo ? :mrgreen: :mrgreen: starzejesz się stary :mrgreen:
Konar1977

Post autor: Konar1977 »

masta pisze:
Sadam pisze:
mazak234 pisze:
Konar1977 pisze:Witam Wszystkich. Mam miniaka od 3 tygodni. Czy mógłbym się dołączyć do parady? Jest to Open British z 1997 (29 grudnia 1997) z silnikiem 1300 na gaźniku, kolor zielony. Jeżeli chodzi o skład osobowy ta raczej cała familia czyli 5 osób (wiem że mini jest 4 osobowy - ktoś będzie wystawał przez dach :lol: Pozdrawiam wszystkich miniaków

oooo a ja go widziałem wczoraj w telewizorni w jakimś ckliwym serialu na polsacie chyba :grin: no chyba że są dwa z takimi wzorami na bokach :P

ten sam z tego co wiem :D

czyli to ten którym jeździła Dereszowska?

Witam. Dziekuję za zaproszenie. Na pewno będziemy.
Co do telewizorni to fakt, że mini występował (za zgodą poprzedniej właścicielki - bardzo sympatycznej Iwonki z Wrocławia) w serialu Pierwsza Miłość w 3 odcinkach (nie wiem w których - jak ktoś wie to proszę o info - tak do dokumentacji). Jeździła nim na planie dziennikarka Berenika.

Pozdrawiam Wszystkich. Jeszcze raz dziekuję za miłe zaproszenie. Autko zaprezentuję w galerii jak tylko zrobię kilka fotek - a na to trzeba wygenerować chwilkę czasu. Na razie udaje mi się wygenerować godzinkę tygodniowo na niedzielną przejażdżkę z dzieciakmi po trójmieście.
Awatar użytkownika
masta
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Mayon pisze:błażej co Ty gadasz jestem zbulwesowany tymi postami ! kobiety, alkohol co jest grane ?jestem zbulwersowany że to wszystko a gdzie blanty i bongo ? :mrgreen: :mrgreen: starzejesz się stary :mrgreen:

popieram!
ewentualnie jeszcze koks lub kwas dla bardziej zaawansowanych;)
mazak234

Post autor: mazak234 »

Konar1977 pisze:Co do telewizorni to fakt, że mini występował (za zgodą poprzedniej właścicielki - bardzo sympatycznej Iwonki z Wrocławia) w serialu Pierwsza Miłość w 3 odcinkach (nie wiem w których - jak ktoś wie to proszę o info - tak do dokumentacji). Jeździła nim na planie dziennikarka Berenika.

Jeśli to była "pierwsza miłość" to program tv mówi że wczoraj leciał odcinek 1179, więcej nie jestem w stanie powiedzieć bo dojrzałem miniaka tylko przeskakując po kanałach :P ale Polsat chyba udostępnia swoje programy na ipla.pl
Awatar użytkownika
piekarz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Parada Niepodległości + Pueblo

Post autor: piekarz »

Miniakowcy Północy! Wybaczcie, że to tak późno (chociaż niektórym słówko zostało delikatnie napomknięte). W związku z czwartkową Paradą Niepodległości chcielibyśmy Was zaprosić na towarzyskie spotkanie do meksykańskiej restauracji Pueblo , Kołodziejska 4 na Starówce – dawna Vespa deLuxe. Plan dnia wygląda zatem następująco (tak z grubsza):

- O 9:00 spotkanie z ekipą oldtimer’ów i motocyklistów na parkingu za Operą Bałtycką

- Dojazd do ul. Grodzkiej (od tyłu! :smile: ) ulicą Wałową

- 10:45 start parady

- Około 12:00 ustawiamy się na Targu Węglowym

- Trochę pomarzniemy na Targu i potem wyjazd już tylko miniaków w stronę Gdyni i skweru Kościuszki (będzie z nami MINI Countryman prowadzony przez pana Tomka z BMW Zdunek i dwa motóry BMW prowadzone przez pana Grześka i kolegę)

- Powrót na Starówkę lub inne atrakcje (coś tam ustalimy)/Ewentualnie „czas wolny”, opowieści dziwnej treści (Błażej) lub sprawy prywatne – kupa, siku

- O 18:00 zaczynamy się stołować w Pueblo

Co do samego Pueblo. Zamieszczamy tutaj linka do menu okolicznościowego. Oto nasza propozycja:

* Dania główne: propozycja D (menu) – 34zł/os. (Pollo* Fajitas po jednej na osobę, Salmon Col Almendras po jednym kawałku łososia na osobę, ½ Pollo* Loco x 12osób = 6 porcji, ½ Brocheta De Cerdo A La Azteca (szaszłyk) również 6 porcji przy 12 osobach, ½ Carne Asada (stek) j.w., dodatki (reszta) uzupełniane na bieżąco) *Pollo - kurczak

* Napoje bezalkoholowe :sad: A) Bebidas #1

* Alkohole :razz: :
20% rabatu na każdą butelkę dowolnego alkoholu; Ceny po !rabacie! wódka Finlandia 0,5l – 80zł; Tequilla!!! :mrgreen: 0,7l – 138,60zł; i inne
Wersja dla Pań: Margarita 1l – 60zł

Wszystkie ceny są 10-20% niższe niż normalnie. Jeszcze raz przepraszamy za tak późny termin informacji (rozumiecie praca, praca...), ale mamy nadzieję, że spotkamy się w jak największym gronie.

P.S. Wstępnie rezerwacja jest na 12 osób, ale osoby „spoza naszego grona” a Wasi znajomi również mile widziane! Każda uczestnicząca załoga otrzyma okolicznościową wlepę jak poniżej! Do zobaczenia zatem!

Jagoda i Tomek
Załączniki
mini_kaktus3-800.jpg
mini_kaktus3-800.jpg (30.58 KiB) Przejrzano 873 razy
Awatar użytkownika
masta
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Parada Niepodległości + Pueblo

piekarz pisze:(...)
Jagoda i Tomek

:D
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: rona »

A napiszesz czy będziecie czy wolisz zaznaczyć na FB, że uczestniczycie? ; p
* IMM TRÓJMIASTO *
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
Awatar użytkownika
masta
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

wlasnie sie pakujemy i jutro ruszamy nad morze:) takze na paradzie bedziemy.
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

cholera chyba wezmę urlop także na piątek :lol:
a może ktoś z głębi Polszy się zjawi? wafka, kraki, pyry ? :grin:
Awatar użytkownika
drszajba
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: drszajba »

jakbym w środę zabalował, to już nie pakowałbym hulaszczych kobiet tylko mnie by musieli pakować, ale szczęśliwie party jest w czwartek i piątek, także będę w pełni sił ;]. Nooo czasy się zmieniły, poza tym z kwasem pod powiekami ciężko się prowadzi samochód... ;]
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Konar1977

Post autor: Konar1977 »

mazak234 pisze:
Konar1977 pisze:Co do telewizorni to fakt, że mini występował (za zgodą poprzedniej właścicielki - bardzo sympatycznej Iwonki z Wrocławia) w serialu Pierwsza Miłość w 3 odcinkach (nie wiem w których - jak ktoś wie to proszę o info - tak do dokumentacji). Jeździła nim na planie dziennikarka Berenika.

Jeśli to była "pierwsza miłość" to program tv mówi że wczoraj leciał odcinek 1179, więcej nie jestem w stanie powiedzieć bo dojrzałem miniaka tylko przeskakując po kanałach :P ale Polsat chyba udostępnia swoje programy na ipla.pl

Wszystko się zgadza. Znalezłem swojego miniaka na ipla.pl, serial Pierwsza miłość, odcinek 1179: minuta 07:48 do 08:20 oraz odcinek 1152: minuta 10:55 do 11:20 - jakby kogoś (oprócz mnie) to interesowało. Dzięki za pomoc. Do zobaczenia na paradzie.
Awatar użytkownika
bob.dsk
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: A45 AMG

Post autor: bob.dsk »

A tylko starsze Mini? Bo jak cos moge wpaść ;)
Zablokowany