Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Trójmiasto - spotkania
Ma być nowy Countryman więc nie powinno być z tym problemu, wpadaj ;]
dejwida raczej nie będzie awaria sprzętu
mazak234 pisze:Jakby kogoś to interere to na paradzie pojawi się też Jean Michel Jarre: http://www.gdansk.pl/nasze-miasto,512,16938.html
Błażej tani alkohol i hulaszcze kobiety możesz zapakować do miniaka i stawić się z nimi na paradzie
będzie miał swoją platformę i zagra jakiegoś seta?
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mayon pisze:dejwida raczej nie będzie awaria sprzętu
Przykra sprawa:( a na Ciebie hultaju czekamy rano.
będziemy będziemy wredolcu
:(
Z przykrością musze was zawiadomić iż po raz pierwszy od kilku lat nie będę mógł być na paradzie wczoraj nastąpiła awaria elektryki, brak kierunków i inne cuda, dopiero dziś miałem czas by wogóle się tym zająć ale po wstępnych rozeznaniach jutrzejszy dzień zapowiada się niestety na "pruciu" kabli. Nawet nie wiecie jak mi przykro że nie będę mógł wam jutro dotrzymać towarzystawa parada od lat jest dla mnie ważnym wydarzeniem. To tyle z mojej strony wracam do analizy problemu i studiowania schematu. Bawcie się dobrze jak zawsze i wypijcie za mnie "kawe"
- zabikt
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Miniak wyszykowany, więc jutro również się zjawię. Po zapowiedziach wygląda na to, że jutro stawimy się wszyscy dużą ekipą
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
No i jak było na paradzie?
Macie jakieś zdjęcia lub filmy?
Macie jakieś zdjęcia lub filmy?
:)
Dzięki wszystkim za wspaniale spędzony dzień, parada jak zawsze udana, kto był to wie, kto nie był niech żałuje. Z uwagi na to że nie miałem aparatu pozostaje mi czekać na wasze fotki Jak zawsze miło było się z wami zobaczyć, no i do kolejnego TRÓJSPOTU
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
było miło
pojawił się Nowy Countryman z przedstawicielem Salonu BMW Zdunek z którym przejechaliśmy na gdyński skwer gdzie w otoczeniu klasyków odbyła się mała sesja
współpraca z salonem MINI zapowiada się obiecująco, nie wykluczone że będą się odbywały zapowiedziane spoty na którym będziemy mogli się poznać właścicieli nowych MINI i pobawić się w miłej atmosferze
a póki co kolejna parada zakończyła się bardzo pozytywnie w hiszpańskiej knajpie Pueblo
było pyszne jedzonko zapijane margaritaa i tequilas i dużo śmiechu przy konkursach prowadzonych przez ciocię Sylę
pojawił się Nowy Countryman z przedstawicielem Salonu BMW Zdunek z którym przejechaliśmy na gdyński skwer gdzie w otoczeniu klasyków odbyła się mała sesja
współpraca z salonem MINI zapowiada się obiecująco, nie wykluczone że będą się odbywały zapowiedziane spoty na którym będziemy mogli się poznać właścicieli nowych MINI i pobawić się w miłej atmosferze
a póki co kolejna parada zakończyła się bardzo pozytywnie w hiszpańskiej knajpie Pueblo
było pyszne jedzonko zapijane margaritaa i tequilas i dużo śmiechu przy konkursach prowadzonych przez ciocię Sylę
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
W przyszłym roku też będę na paradzie
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
pozwolę sobie wrzucić jedną fotkę by było kolorowo w wątku
widać że od klasyka do nowego countryman'a to naprawdę ogromny przeskok nastąpił
widać że od klasyka do nowego countryman'a to naprawdę ogromny przeskok nastąpił
- Załączniki
-
- DSC_3902.JPG (77.88 KiB) Przejrzano 844 razy
- skywalker
- Nowy
- Posiadane auto:
Rzeczywiście wieśman to już zupełnie inna historia - inny ale nie mylić z brzydki.
A tak BTW to nie iwecie jak bardzo żałuję, ze w tym roku mnie nie było - tym bardziej, że z przyczyn niezależnych ode mnie, a chęci było spooro
A tak BTW to nie iwecie jak bardzo żałuję, ze w tym roku mnie nie było - tym bardziej, że z przyczyn niezależnych ode mnie, a chęci było spooro