Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Trójmiasto - spotkania
humin czemu nic nie wspomniałeś o pizzowozie ...
- Załączniki
-
- img_0794.jpg (65.79 KiB) Przejrzano 1234 razy
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
czysta prowokacja !
zaraz do nich dzwonię, są nam winni dożywotnie darmowe dostawy
zaraz do nich dzwonię, są nam winni dożywotnie darmowe dostawy
- bart
- Nowy
- Posiadane auto: Rover Austin Mini 25 Gedurstag Edition
Siedze tak sobie w domku i przeglądam internet, czytam fachową prasę i tak się zastanawiam. Sezon zimowy generalnie czas remontów, brak spotów naszymi miniaczkami itd.
Zatem wyjeżdżam z propozycją może by sie ruszyć z domu i raz w tygodniu spotkać się na sali gimnastycznej i w coś pograć (siatka, kosz, a może pobiegać i pograć w piłe)?
a może jeden dzień w tygodniu zrobić dniem spotkań w jakimś klubie lub pubie?
Może kręgle?
Co wy na to? Czekam na jakieś opinie.
Zatem wyjeżdżam z propozycją może by sie ruszyć z domu i raz w tygodniu spotkać się na sali gimnastycznej i w coś pograć (siatka, kosz, a może pobiegać i pograć w piłe)?
a może jeden dzień w tygodniu zrobić dniem spotkań w jakimś klubie lub pubie?
Może kręgle?
Co wy na to? Czekam na jakieś opinie.
Ze zorganizowaniem czasu na cotygodniowe spotkania mogę mieć problem ale na kręgle bardzo chętnie bym się wybrał
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
piwo zawsze z chęcią ogarnę, piątki przeważnie siedzę w dockersie w gemini od 21 do bólu ;]... polecam wcześniejsze godziny później mogą wystąpić problemy z komunikacją Bartek Ty jesteś z Gdyni, Łukasz (skywalker) też, wiem, że TRIP się też w tych rejonach pojawia czasami, także na wypad pubowy zawsze jestem gotowy
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
w sobote to i ja bym sie mogl pojawic...
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Od czasu do czasu też bym wpadł zapoznać się z Miniakowcami z Trójmiasta
Najbliższe wyjście planowane właśnie do Gdyni, do T. Muzycznego na SPAMALOT! Najprawdopodobniej 13 grudnia bądź 11. Gosiak załatwi nam zniżkę! : )
* IMM TRÓJMIASTO *
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
- skywalker
- Nowy
- Posiadane auto:
drszajba pisze: Bartek Ty jesteś z Gdyni, Łukasz (skywalker) też, wiem, że TRIP się też w tych rejonach pojawia czasami...
Błażej - mały update: od jakiegoś czasu reprezentuję już Wolne Miasto Gdańsk ale wypad na piwko/kręgle oczywiście reflaktuję.
Jagoda - a na którą wybieracie się do teatru? 11 grudnia podłączyłbym się z Eweliną ale nie uda nam sięwcześniej niż o 20 (musimy przełączyć brzdąca na stand-by)
skywalker pisze:drszajba pisze: Bartek Ty jesteś z Gdyni, Łukasz (skywalker) też, wiem, że TRIP się też w tych rejonach pojawia czasami...
Błażej - mały update: od jakiegoś czasu reprezentuję już Wolne Miasto Gdańsk ale wypad na piwko/kręgle oczywiście reflaktuję.
Jagoda - a na którą wybieracie się do teatru? 11 grudnia podłączyłbym się z Eweliną ale nie uda nam sięwcześniej niż o 20 (musimy przełączyć brzdąca na stand-by)
Na 19:00. Pozdrowienia dla brzdąca: ))
* IMM TRÓJMIASTO *
To już dzisiaj o 19:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPAMALOT!!!!!!!!!!!! ponoc cały teatr nasz ; p
* IMM TRÓJMIASTO *
A teraz z zupełnie innej beczki
Spot zainspirowany musicalem Spamalot...
Dzisiaj u mnie na strychu KINO ABSURDU NA PRZEŚCIERADLE, czyli Monty Python i Święty Graal w zimowej odsłonie! Start dla nadaktywnych: 17:00 - spacer po parku, próba zdobycia Góry Gradowej, robienie orłów, bitwa na śnieżki, bądź ekstremalny zjazd na sankach. Start dla aktywnych - 18:00 zajmowanie miejsc (UWAGA: miejsca nienumerowane) wcześniejsze przybycie gwarantuje optymalną miejscówkę. CEL: zabawa "bez endu" i śmiech do rozpuku, stąd wejście na własną odpowiedzialność. Jedzenie zapewni nam "pizza na telefon". Wszyscy mile widziani! P.S. Obiecuję, że mój ojciec nie śmierdzi skisłymi jagodami! ; )
Dodatkowa atrakcja - KONKURS - policz ile razy w filmie występuje słowo mini, a pożałujesz ; )
Preferowany kontakt telefoniczny: 0 601 65 77 66
Dzisiaj u mnie na strychu KINO ABSURDU NA PRZEŚCIERADLE, czyli Monty Python i Święty Graal w zimowej odsłonie! Start dla nadaktywnych: 17:00 - spacer po parku, próba zdobycia Góry Gradowej, robienie orłów, bitwa na śnieżki, bądź ekstremalny zjazd na sankach. Start dla aktywnych - 18:00 zajmowanie miejsc (UWAGA: miejsca nienumerowane) wcześniejsze przybycie gwarantuje optymalną miejscówkę. CEL: zabawa "bez endu" i śmiech do rozpuku, stąd wejście na własną odpowiedzialność. Jedzenie zapewni nam "pizza na telefon". Wszyscy mile widziani! P.S. Obiecuję, że mój ojciec nie śmierdzi skisłymi jagodami! ; )
Dodatkowa atrakcja - KONKURS - policz ile razy w filmie występuje słowo mini, a pożałujesz ; )
Preferowany kontakt telefoniczny: 0 601 65 77 66
* IMM TRÓJMIASTO *
Hej mija parę miesięcy od ostatniego posta, może czas pomysleć o jakimś spotkaniu
Jestem tu już trochę, i z chęcią spotkałabym się z Wami live
Jestem tu już trochę, i z chęcią spotkałabym się z Wami live
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ready! Chociaż miniak jeszcze nie hula to i tak z chęcią się pojawię
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
I'm in!