WSZYSCY TRZYMAC JUTRO ZA MNIE KCIUKI MATURA 2006 ROZPOCZYNA SI? 4.05 A DLA MNIE KO?CZY 17.05..
WI?C SCISKA? JAJA ZA KUZAJA:)
POZDRO.
=W=S=Z=Y=S=C=Y==T=R=Z=Y=M=A=?==Z=A==M=N=I=E==K=C=I=U=K=I=!!!
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: =W=S=Z=Y=S=C=Y==T=R=Z=Y=M=A=?==Z=A==M=N=I=E==K=C=I=U=K=I
dobra stary trzym sie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Re: =W=S=Z=Y=S=C=Y==T=R=Z=Y=M=A=?==Z=A==M=N=I=E==K=C=I=U=K=I=!!!
na moje też możesz liczyć.... kciuki oczywiście
Dobra dzieki wszystkim, ktorzy trzymali kciuki:)
Polski pisemny już mam za soba...
Szczerze mowiąc myślę, że część rozszerzona poszła mi lepiej niż podstawa, ale cóż...
-wszystko się okaże, jak przyjdą wyniki w połowie lipca
Jutro tj.5.05 piszę angielski, więc też bedę wdzieczny za wasze kciuki..
Pozdrawiam Remik J.G
Re: =W=S=Z=Y=S=C=Y==T=R=Z=Y=M=A=?==Z=A==M=N=I=E==K=C=I=U=K=I=!!!
Dasz radę! matura jest cholernie prosta, jak zdasz, też będziesz miał takie zdanie
Matura
No mam taką nadzieje...
Jedyne czego się obawiam, to polski podstawowy, bo jak jego ne zdam, to:"Juz za rok matura..."
PIszę jeszcze angielski i wos, tych przedmiotow się nie obawiam, jedyne czego sie boje, to to, co mam juz za soba...
-najgorsze jest to, ze lektury i dzieła, ktore były okazaly się dla wszystkich(dla mnie tez) kompletnym zaskoczeniem..
Dzieki za wsparcie..
pozdro
Jedyne czego się obawiam, to polski podstawowy, bo jak jego ne zdam, to:"Juz za rok matura..."
PIszę jeszcze angielski i wos, tych przedmiotow się nie obawiam, jedyne czego sie boje, to to, co mam juz za soba...
-najgorsze jest to, ze lektury i dzieła, ktore były okazaly się dla wszystkich(dla mnie tez) kompletnym zaskoczeniem..
Dzieki za wsparcie..
pozdro