Jakas taka .... Ladna ?? z tego co widze prognoze na czwartek to chyba nawet jakies slonce ma byc
Centralna Polska - spotkania
Moderator: flapjck1
- SebaD
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Centralna Polska - spotkania
Jakas taka .... Ladna ?? z tego co widze prognoze na czwartek to chyba nawet jakies slonce ma byc
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
ok. to ja jestem na tak. Skład: Aparat, statyw i załoga
jak sie umawiamy?
jak sie umawiamy?
maćko
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
pampas1 pisze:Alik 6 grudnia jest wolne 3Króli . Rano do kościoła , a później na wycieczkę.
Robota nie zając .......
PAMPAS
Andrzej, gdyby to było takie proste
no to jak ogarnę pracę i wyjdę już z niej tego 06.01 to zadzwonie i zapytam gdzie wy
- SebaD
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Alex, Macko ... dzieki za przybycie
Milego dnia!
Seba
Milego dnia!
Seba
jasne!
najlepiej pojechac sobie do Kazimierza ....
my z Blondyna sie odymamy
foch
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Było mówione i zapraszane więc niech się Blondynka z Właścicielką włącznie nie obraża
Czy warszawa wybiera się na o 20:00 na światełko do nieba.
Bo może wybralibyśmy się szybko do centrum i zrobilibyśmy MINI-konwój wokół calej imprezy????
Bo może wybralibyśmy się szybko do centrum i zrobilibyśmy MINI-konwój wokół calej imprezy????
czy w związku z otwarciem S8, Warszawa planuje jakiś grupowy przelot tą trasą? :>
Warszawa :)
Chłopaki i dziewczyny 16-17.07 mamy w Warszawie spotkanko wspierane przez dealera...A może 15.07 (w piątek) zjedziemy się w mniejszym gronie?
Bardzo chętnie się z Wami poznam osobiście (i z wszystkimi Miniaczami) bo niedawno dołączyłam do forum...co Wy na to?
Bardzo chętnie się z Wami poznam osobiście (i z wszystkimi Miniaczami) bo niedawno dołączyłam do forum...co Wy na to?
ja chętnie, tylko póki co mam mały problem z noclegowaniem
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
jestem na tak
btw do spotów warszawskich jest oddzielny (przyklejony) temat
btw do spotów warszawskich jest oddzielny (przyklejony) temat
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
sorki za zamieszanie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
No co taka marna frekwencja????
Jeszcze musimy miejsce wybrać
Ja proponuję parking na Ostrobramskiej przy AutoFusie...
Jeszcze musimy miejsce wybrać
Ja proponuję parking na Ostrobramskiej przy AutoFusie...
- wujazz22
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Kino samochodowe
może ktoś by miał ochote... obejrzec film w najwygodniejszym fotelu świata na kołach - Mini
IKEA Warszawa / Janki
Kino samochodowe
2 i 8 lipca
Z okazji 50-lecia współpracy IKEA z Polską serdecznie zapraszamy do kina samochodowego organizowanego na parkingach naszego sklepu.
Kino samochodowe to świetna forma rozrywki, która dzięki zastosowaniu gigantycznych, pneumatycznych ekranów posiadających prawdziwą powierzchnię projekcyjną, zapewnia możliwość oglądania filmów w najlepszej jakości wygodnie, z własnego samochodu. Hybrydowy system nagłośnienia pozwala na jednoczesne nadawanie dźwięku bezpośrednio do radia w samochodzie jak i poprzez standardowe nagłośnienie.
2 lipca (sobota) - Wielki hit kinowy pełen doskonałej muzyki rozrywkowej rodem ze Szwecji.
8 lipca (piątek) - Współczesne kino szwedzkie, zabawne i niestroniące od autoironii, nietypowa komedia romantyczna "Jalla Jalla" w reżyserii Josefa Fares.
Rozpoczęcie seansu o godz. 22.00
Do godz. 22.00 istnieje możliwość zakupu przekąsek na wynos w naszym letnim ogródku przed sklepem - dań z grilla oraz zestawów donutów wypiekanych w sklepie.
Kino samochodowe to idealny sposób na letni wieczór!
IKEA Warszawa / Janki
Kino samochodowe
2 i 8 lipca
Z okazji 50-lecia współpracy IKEA z Polską serdecznie zapraszamy do kina samochodowego organizowanego na parkingach naszego sklepu.
Kino samochodowe to świetna forma rozrywki, która dzięki zastosowaniu gigantycznych, pneumatycznych ekranów posiadających prawdziwą powierzchnię projekcyjną, zapewnia możliwość oglądania filmów w najlepszej jakości wygodnie, z własnego samochodu. Hybrydowy system nagłośnienia pozwala na jednoczesne nadawanie dźwięku bezpośrednio do radia w samochodzie jak i poprzez standardowe nagłośnienie.
2 lipca (sobota) - Wielki hit kinowy pełen doskonałej muzyki rozrywkowej rodem ze Szwecji.
8 lipca (piątek) - Współczesne kino szwedzkie, zabawne i niestroniące od autoironii, nietypowa komedia romantyczna "Jalla Jalla" w reżyserii Josefa Fares.
Rozpoczęcie seansu o godz. 22.00
Do godz. 22.00 istnieje możliwość zakupu przekąsek na wynos w naszym letnim ogródku przed sklepem - dań z grilla oraz zestawów donutów wypiekanych w sklepie.
Kino samochodowe to idealny sposób na letni wieczór!