Coz to takiego sie stalo?pididi pisze:
ja bym się tez obawiał czegoś takiego:

Ten protector to jest zwykla blaszka, zadna filozofia. Paski pekaja ponoc czesto. Ja niestety JESZCZE nie mialem przyjemnosci zalozenia kolka i paska krotszego

Coz to takiego sie stalo?pididi pisze:
ja bym się tez obawiał czegoś takiego:
AleXander pisze:
Q:
1. Czy macie miejsce gdzie zrobią program po wszystkich moich przed-wiosennych modach?
2. Jakie wtryski dla silnika 200-201KM będą odpowiednie?
3. Do jakich mocy macie zamiar robić swoje MCS'y (pytanie bonusowe ile wtedy pojadą na drugim biegu)?
Do ogarnięcia bez problemukostos pisze:z tymi paskami czytalem wyzej,tylko co jesli chce trez wymienic crank pulley?czytalem gdzies ze warto,bo to tak jakby wyjac z auta 50kg..no i wtedy juz trzeba inaczej dobierac pasek...ktos ogarnia to?jesli chce 17% i ten lzejszy crank pulley?to jaki pasek?taki maly quiz..![]()
W nich lubią przeciekac układy chłodzenia, zanim się zacznie jakieś mody trzeba by dokłądnie na to spojrzeć. Jak się już tak mocno grzeje to może być motor uszkodzony już, albo niedługo będzie jak będzie tak jeździł.mam maly dodatkowy problem w moim miniacu,grzeje mi sie jak dluzej stoje w korkach,temp roznie na czerwone,a nawet jak nie rosnie ,po normalniej jezdzi gdy wylacze auto to pozniej dmuchawa chodzi przez dlugi czas....