Od kilku dni pokrętło od temperatury chodziło ciężko,myślałem ze coś przyrdzewiało czy inna pierdoła ale dziś rano niespodzianka,pokrętło chodzi leciutko jak nigdy,bez żadnego oporu iii... Brak ciepełka w miniaczu. I powstaje pytanie,czy tam jest linka czy coś innego,bo będę to w sobotę rozbierał i chciałbym wiedzieć na co się przygotować. Może linka spadła albo nie wiem, pękła? to możliwe ze pękła? O ile w ogóle jest linka
Dzieki za rady,pozdrawiam ze słonecznej Brukseli
Brak ogrzewania
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
Re: Brak ogrzewania
Maly pisze:Od kilku dni pokrętło od temperatury chodziło ciężko,myślałem ze coś przyrdzewiało czy inna pierdoła ale dziś rano niespodzianka,pokrętło chodzi leciutko jak nigdy,bez żadnego oporu iii... Brak ciepełka w miniaczu. I powstaje pytanie,czy tam jest linka czy coś innego,bo będę to w sobotę rozbierał i chciałbym wiedzieć na co się przygotować. Może linka spadła albo nie wiem, pękła? to możliwe ze pękła? O ile w ogóle jest linka
Dzieki za rady,pozdrawiam ze słonecznej Brukseli
Jeśli automat to tak wygląda rewers....: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=25
Lub.....: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=40
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti
Dzis rano tak zmarzlem ze od razu po pracy rozebralem deske i znalazlem problem,wlasnie ta linka spadla z plastikowego uchwytu. Dzieki
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
Maly pisze:Dzis rano tak zmarzlem ze od razu po pracy rozebralem deske i znalazlem problem,wlasnie ta linka spadla z plastikowego uchwytu. Dzieki
N.Z.C.
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti
Dzis sytuacja sie powtorzyla,musialemto 2 raz rozbierac,nie wiecie czym to moze byc spowodowane ze ta linka sie zacina? Dziala dobrze,i w pewnym momencie po jakims czasie nie uzywania pokretla ona sie blokuje,i jak przekrece mocno to spada z uchwytu. Narazie ustawilem na polowe i nie bede zmienial bo znowu spadnie,ale trzeba bedzie to naprawic, ale jak?
Moze mi ktos napisac dokad idzie linka od pokretla? Bo nie wiem ktora strone deski rozbierac,najprawdopodobniej linka gdzies sie blokuje.