Poszukuje ludzi aby zmontowa stałą ekipę na ryby na morzu

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

bruner77

Poszukuje ludzi aby zmontowa stałą ekipę na ryby na morzu

Post autor: bruner77 »

Witam
Poszukuję ludzi z którymi mógłbym zmontowac stałą ekipę na ryby. Łowienie dorszy z kutra, nazwa łodzi to NEREJDA z Władysławowa. koszty wypraw to miedzy 150-200zł w tym pływanie, posiłek, kawa, herbata i patroszenie ryb. Płatne dodatkowo to filetowanie, pula ok 20zł dla tego co złapie największego dorsza i ewentualnie jeśli ktoś nie posiada swojego sprzętu to koszt wypożyczenia na kutrze lub w swoim mieście.

wyprawy będą organizowane od maja ponieważ teraz zbroimy się na Norwegię.

ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na maila marketing@wbienkowski.pl
lub tel. 601207980
Awatar użytkownika
gadzio
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: austin rover red hot

Re: Poszukuje ludzi aby zmontowa stałą ekipę na ryby na morzu

Post autor: gadzio »

Juz od paru lat mam checi na dorsze :razz: ale niestety ze mnie stałej ekipy nie będzie :cry: :cry: chociaz na jeden raz bym parę osób chyba namówił bez większego wysiłku :razz: trochę km jest nad morze :wink: no i tylko pora końca lata raczej wchodzi w grę :roll:
Awatar użytkownika
bart
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Rover Austin Mini 25 Gedurstag Edition

Post autor: bart »

Ciekawy temat, ja się pisze na takie imprezy tylko dlaczego na tym kutrze, a nie np. na Admirale, który też notabene wypływa z Władysławowa?

Od kilku lat przerabiam temat wypraw dorszowych i mogę jedynie polecić Passat VII z Jastarni i Admirała, reszta ma słabą jakość dostosowania kutrów do połowu turystycznego ryb.
bruner77

Post autor: bruner77 »

nereida to jeden z kutrów kapitana Wiśniewskiego tego ktory jako pierwszy zaczal plywac komercyjnie na dorsze. Szyper jest sprawdzony i zawsze sie cos przywiezie z ryb.
ODPOWIEDZ