Witam
Poszukuję ludzi z którymi mógłbym zmontowac stałą ekipę na ryby. Łowienie dorszy z kutra, nazwa łodzi to NEREJDA z Władysławowa. koszty wypraw to miedzy 150-200zł w tym pływanie, posiłek, kawa, herbata i patroszenie ryb. Płatne dodatkowo to filetowanie, pula ok 20zł dla tego co złapie największego dorsza i ewentualnie jeśli ktoś nie posiada swojego sprzętu to koszt wypożyczenia na kutrze lub w swoim mieście.
wyprawy będą organizowane od maja ponieważ teraz zbroimy się na Norwegię.
ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na maila marketing@wbienkowski.pl
lub tel. 601207980
Poszukuje ludzi aby zmontowa stałą ekipę na ryby na morzu
Moderator: flapjck1
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
Re: Poszukuje ludzi aby zmontowa stałą ekipę na ryby na morzu
Juz od paru lat mam checi na dorsze ale niestety ze mnie stałej ekipy nie będzie chociaz na jeden raz bym parę osób chyba namówił bez większego wysiłku trochę km jest nad morze no i tylko pora końca lata raczej wchodzi w grę
- bart
- Nowy
- Posiadane auto: Rover Austin Mini 25 Gedurstag Edition
Ciekawy temat, ja się pisze na takie imprezy tylko dlaczego na tym kutrze, a nie np. na Admirale, który też notabene wypływa z Władysławowa?
Od kilku lat przerabiam temat wypraw dorszowych i mogę jedynie polecić Passat VII z Jastarni i Admirała, reszta ma słabą jakość dostosowania kutrów do połowu turystycznego ryb.
Od kilku lat przerabiam temat wypraw dorszowych i mogę jedynie polecić Passat VII z Jastarni i Admirała, reszta ma słabą jakość dostosowania kutrów do połowu turystycznego ryb.
nereida to jeden z kutrów kapitana Wiśniewskiego tego ktory jako pierwszy zaczal plywac komercyjnie na dorsze. Szyper jest sprawdzony i zawsze sie cos przywiezie z ryb.