Usunąć pasy ..
Moderator: flapjck1
Usunąć pasy ..
przeprowadzał ktoś taką operację usunięcia pasów lub naklejek z lakieru? da się bez efektów ubocznych?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Usunąć pasy ..
podgrzewaj opalarka winyl i musi* zejsc
*bez lakieru oczywiscie
*bez lakieru oczywiscie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- forki
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini 1.3 SPI 95r
flap dobrze mówi - potem tylko klej zostanie - obficie rozpuszczalnikiem chlorokauczukowym go polewaj i ścieraj , np ręcznikiem papierowym, ściągałem tak naklejkę z całego dachu
A w drugą stronę ktoś może oklejał dach...? mam taki właśnie pomysł na brytyjską flagę na dach i lusterka, szukałem w internecie firm,które się tym zajmują, jednak np. okrągłe lusterka jak łatwo je spier....* i tu mam dylemat z tym oklejaniem
Będę wdzięczny za wskazówki od forumowiczów, któzy oklejali dach/lusterka , jaki efekt, jakieś materiały....
Dzięki, Jarecki
Będę wdzięczny za wskazówki od forumowiczów, któzy oklejali dach/lusterka , jaki efekt, jakieś materiały....
Dzięki, Jarecki
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
W Bawarii był Clubman cały obklejony folią na czarny mat (a środek wyłożony alkantarą, łącznie z siedzeniami-wypas!). No więc, jedyne miejsce gdzie widać było, że to nie lakier tylko folia, to właśnie na lusterkach. Tuż przy krawędzi było kilka takich zgrubień - sklejonej folii. Krzywizna jest chyba zbyt duża żeby tego nie było. Ale oczywiście nie jest to coś co rzuca się w oczy - ja bym jednak wymienił te plastiki - wybór jest ogromny. Albo sam je pomaluj:)
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
- forki
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini 1.3 SPI 95r
wg mni lusterka to mały problem - poszukaj firm które oklejają folią " wylewaną" jak się ją podgrzewa to ładnie przyjmuje kształt elementu
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
u mnie po zerwaniu starej folii został ciemniejszy pasek na lakierze, tak jakby reszta wyblakła. nie mam pojęcia czy to normalne ale pewnie nie.
minigjj pisze:W Bawarii był Clubman cały obklejony folią na czarny mat (a środek wyłożony alkantarą, łącznie z siedzeniami-wypas!)
On fabrycznie jest czarny i oklejony przezroczystą folią matową. Jest w Bawarii nadal i kusi za każdym razem I do tego mrocznego charakteru czerwone felgi... Po prostu piękny...
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Voyth pisze:minigjj pisze:W Bawarii był Clubman cały obklejony folią na czarny mat (a środek wyłożony alkantarą, łącznie z siedzeniami-wypas!)
On fabrycznie jest czarny i oklejony przezroczystą folią matową. Jest w Bawarii nadal i kusi za każdym razem I do tego mrocznego charakteru czerwone felgi... Po prostu piękny...
Jeszcze tam stoi? wow, co za ludzie....
takiego smaka narobiliście że moglibyście jakieś jego foty wrzucić
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
taki stoi u FUS'a na Ostrobramskiej... też oklejony
- Załączniki
-
- photo.JPG
- (33.23 KiB) Pobrany 1843 razy
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
g00dMan pisze:takiego smaka narobiliście że moglibyście jakieś jego foty wrzucić
Bedziemy w sobotę w Katowicach to podjedziemy do Bawarii:)
minigjj pisze:g00dMan pisze:takiego smaka narobiliście że moglibyście jakieś jego foty wrzucić
Byłem wczoraj
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Voyth pisze:minigjj pisze:g00dMan pisze:takiego smaka narobiliście że moglibyście jakieś jego foty wrzucić
Byłem wczoraj
interesting... ale szalu nie robi dupy nie urywa imho
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
powiedziałbym nawet że te czerwone dodatki to tak troche z dupy wyglądaja...