Ślub - Gdynia, 30.04.2011
Moderator: flapjck1
Ślub - Gdynia, 30.04.2011
Drodzy Mini-Maniacy, 30 kwietnia obecnego roku planujemy ślub w Gdyni, na który oczywiście zamierzamy przyjechać naszym Mini. Mam nadzieję, że uda mi się również pożyczyć 2 dodatkowe Mini dla świadków i rodziny. Marzeniem jednak skromnym naszym byłoby, aby z kościoła na miejsce wesela (obydwie lokalizacje w Gdyni) "eskortowało" nas więcej Mini. Ślub odbędzie się w Gdyni Redłowie (kościół na ulicy Kopernika 75), a następnie będziemy ruszać do Hotelu Nadmorskiego. Ceremonia zakończy się pewnie o 17.30 (startuje o 16.30) i o tej godzinie mógłby ruszyć "Mini orszak"
Wiem, że to długi weekend, ale gdybyście akurat byli w Tmieście i znaleźli chwilę czasu sobotnim popołudniem, aby przybyć pod kościół i zrobić Mini-zadymę, bylibyśmy bardzo szczęśliwi.
Do zobaczenia, Magda i Andrzej
Wiem, że to długi weekend, ale gdybyście akurat byli w Tmieście i znaleźli chwilę czasu sobotnim popołudniem, aby przybyć pod kościół i zrobić Mini-zadymę, bylibyśmy bardzo szczęśliwi.
Do zobaczenia, Magda i Andrzej
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Ślub - Gdynia, 30.04.2011
a zależy Wam na nowych czy klasycznych miniakach ? bo rozumiem że posiadacie nowego MINI?
mnie raczej w sobotę nie będzie ze względu na wyjazd do Poznania na YTP, ale myślę że jakieś mini na zrobienie hałasu się znajdzie
mnie raczej w sobotę nie będzie ze względu na wyjazd do Poznania na YTP, ale myślę że jakieś mini na zrobienie hałasu się znajdzie
nie jesteśmy aż tak kultowi - jeździmy nowym wydaniem, ale mile widziane są zarówno nowe, jak i stare mieliśmy jechać starym Cooperem z lat 70-tych, ale kolega nie da rady go dowieźć z Dąbrowy Górniczej do Tmiasta...
Na razie nie mogę zagwarantować tego na 100% ale możliwe że dam radę stanąć na wysokości zadania ;] o ile nie będzie Wam przeszkadzać wylewająca się zewsząd w moim miniaku rrruda
Ostatnio zmieniony 14 mar 2011, 23:55 przez mazak234, łącznie zmieniany 1 raz.
ruda to bardzo oryginalna wersja, więc obecność mile widziana
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Jeśli nie dam się Huminowi wyciągnąć do Poznania to jest duża szansa że podjadę potrąbić
- bart
- Nowy
- Posiadane auto: Rover Austin Mini 25 Gedurstag Edition
Jeżeli uda mi się postawić miniaka na nogi (przygotować do sezonu, bo remont generalny przeniosłem na przyszły sezon zimowy) to raczej bede
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Ja bym chętnie pojechał, ale na 30.04 się nie wyrobię
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Nie dołącze niestety do orszaku
Uliczne wyścigi zabytkowych motocykli są w tym terminie. Jeśli organizacyjnie coś nie wypali - będe śledził temat i się pojawie.
Uliczne wyścigi zabytkowych motocykli są w tym terminie. Jeśli organizacyjnie coś nie wypali - będe śledził temat i się pojawie.
nikt nie mówił że będzie łatwo
- skywalker
- Nowy
- Posiadane auto:
No to i ja dołączę do wstepnie potwierdzających - coraz więcej wskazuje na to, że mini bedzie na nogach...
Trzymajcie kciuki
A może jednak klasykiem do ślubu???
Trzymajcie kciuki
A może jednak klasykiem do ślubu???
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
także mogę się pojawić moim rumakiem...
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Myślę, że i my damy radę Wam potowarzyszyć
Ale fajnie się zapowiada
Ale fajnie się zapowiada
Witam, jak będę w pobliżu to chętnie zajadę na "mini defiladę" co prawda nie należę jeszcze do żadnego klubu ale planuje w najbliższym czasie do jakiegoś przystać. Pozdro
jeśli nic mi nie pokrzyżuje planów to postaram się zjawić
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Jak dam radę to też zajadę