Terminy APMC 2011
Moderator: flapjck1
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Terminy APMC 2011
Koszt ClassicAuto Cup rzeczywiście nie jest niski, ale wspólnie ustaliliśmy miejsca i terminy eliminacji i to że teraz komuś nie pasuje, czy to koszt czy to termin, nie powinno wpłynąć na przestawianie jakichkolwiek terminów.
Terminarz APMC jak i regulamin obowiązuje przez cały sezon, został ustalony przez większość także jego zmiany lub jakiekolwiek odstępstwa są moim zdaniem nie na miejscu.
Osobiście specjalnie ku temu zmieniłem plany, zgłosiłem się i już opłaciłem wpisowe - zrobiłem wszystko by móc w tej eliminacji wsiąść udział. Także nie zamierzam rezygnować i nie tylko z powyższych powodów ale także z ciekawości jak będzie ten cykl wyglądał.
Marku nie rozumiem Twoich obaw.
Możliwość sprawdzenie z innymi autami będzie zawsze na różnych imprezach i nie musi być to miedziana. Rozumiem sentyment do miejsca ale patrzmy na temat obiektywnie. Co do Sielpi się zgodzę, miłe miejsce choć w innych rejonach Polski tez jest całkiem przyjemnie.
A co do punktacji to zobaczymy ilu rzeczywiście będzie zawodników i wtedy będziemy się martwić, w końcu do dnia imprezy zostało jeszcze trochę czasu.
Terminarz APMC jak i regulamin obowiązuje przez cały sezon, został ustalony przez większość także jego zmiany lub jakiekolwiek odstępstwa są moim zdaniem nie na miejscu.
Osobiście specjalnie ku temu zmieniłem plany, zgłosiłem się i już opłaciłem wpisowe - zrobiłem wszystko by móc w tej eliminacji wsiąść udział. Także nie zamierzam rezygnować i nie tylko z powyższych powodów ale także z ciekawości jak będzie ten cykl wyglądał.
Marku nie rozumiem Twoich obaw.
Możliwość sprawdzenie z innymi autami będzie zawsze na różnych imprezach i nie musi być to miedziana. Rozumiem sentyment do miejsca ale patrzmy na temat obiektywnie. Co do Sielpi się zgodzę, miłe miejsce choć w innych rejonach Polski tez jest całkiem przyjemnie.
A co do punktacji to zobaczymy ilu rzeczywiście będzie zawodników i wtedy będziemy się martwić, w końcu do dnia imprezy zostało jeszcze trochę czasu.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
co do CA Biala Podlaska
jesli bedzie nas minimum okolo 10 zalog to zrobia dla nas wyscig ( nawet dla aut bez klatki )
ja osobiscie jade, mam nadzieje ze bedzie nas wiecej
wiem ze drogo, ale mimo wszystko goraco namawiam, moze bedzie warto
jesli bedzie nas minimum okolo 10 zalog to zrobia dla nas wyscig ( nawet dla aut bez klatki )
ja osobiscie jade, mam nadzieje ze bedzie nas wiecej
wiem ze drogo, ale mimo wszystko goraco namawiam, moze bedzie warto
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
humin pisze:Koszt ClassicAuto Cup rzeczywiście nie jest niski, ale wspólnie ustaliliśmy miejsca i terminy eliminacji i to że teraz komuś nie pasuje, czy to koszt czy to termin, nie powinno wpłynąć na przestawianie jakichkolwiek terminów.
Rozumiem, tak tylko chciałem podsunąć coś, bo myślałem , ze może ktoś jeszcze ma takie zdanie a boi sie napisać:) I nie uważam aby coś zatwierdzone nie mogło być zmienione, lepiej działac przed niż myśleć po.
Ale rozumiem , mam nadzieję , że impreza będzie udana i zjawi się dużo uczestników, a zabawa będzie przednia. I w gazecie was zobacze:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Bartek spoko, propozycje mile widziane, ale zmiany terminarza 2 tyg przed imprezą są nie ma miejscu, ponieważ przy jakiejkolwiek innej propozycji komuś też może przecież nie pasować.
Rozmowy jak ma wyglądać sezon miniakowy (terminy i regulamin) miały miejsce dużo wcześniej także jeśli już coś ustaliliśmy to się tego trzymajmy.
Podobnie jak flap mam nadzieję że jednak 10 osób się zbierze i będzie przednia zabawa, także zapisywać się kombinować wolne i ogień
Rozmowy jak ma wyglądać sezon miniakowy (terminy i regulamin) miały miejsce dużo wcześniej także jeśli już coś ustaliliśmy to się tego trzymajmy.
Podobnie jak flap mam nadzieję że jednak 10 osób się zbierze i będzie przednia zabawa, także zapisywać się kombinować wolne i ogień
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
humin pisze:Bartek spoko, propozycje mile widziane, ale zmiany terminarza 2 tyg przed imprezą są nie ma miejscu, ponieważ przy jakiejkolwiek innej propozycji komuś też może przecież nie pasować.
Propozycja CA CUP była uzgodniona dawno temu (nikt nie zgłaszał sprzeciwu), terminarz "zabukowany" na ten rok (na różnych stronach internetowych) - nikt nie negował.
Jakie Marek masz problemy z klasyfikacją I eliminacji? Przecież jest regulamin!
AleXander
Co odpuścisz, gdzie pojedziesz Twoja sprawa. Jestem ciekawy czy przynamniej z 5 aut pojawi się w Biłgoraju i Radomiu aby wreszcie wystartował Puchar MINI.
Nie wprowadzajmy zamętu w terminach, regulaminach itd. itp. bo prowadzi to do nikąd.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
humin pisze:[...]
Andrzej Andrzej Andrzej rozmowy? konsultacje co komu pasuje? Czy moze kilka osob postanowilo i tak ma byc wiem ze demokracja polega na tym ze mozna mowic co sie chce i robic co mu kaza ale...
P.S.: nie mam klasyka wiec nic nie mowie a ze nie bedzie mnie w BP strasznie zaluje
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
se7ven pisze:Jakie Marek masz problemy z klasyfikacją I eliminacji? Przecież jest regulamin!
Nie wprowadzajmy zamętu w terminach, regulaminach itd. itp. bo prowadzi to do nikąd.
Nie mam żadnych problemów. Przekazałem informację z której wynika, że "napór" na OES-y nieco się zmniejszył i w przyszłosci np w sezonie 2012 można brać pod uwagę na nowo w nich udział. To w nawiązaniu do wcześniejszego postu w sprawie OESów w Radomiu.
Co do kalendarza tegorocznych eliminacji APMC jest on ustalony i nic nie trzeba w nim zmieniać. Faktem jest że zanosi się na niską frekwencję na I eliminacji i jeżeli mój post wywołał dyskusje w wyniku której kilka osób dołączy do stawki to bedzie to dobry efekt.
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
Sluchajcie, nie ma powodu, aby cokolwiek zmieniac. Biala Podlaska byla w naszym terminarzu i tak jak napisal Andrzej kilka osob poczynilo przygotowania i wzielo urlopy. To, ze akurat tak sie zlozylo, ze wystartuja 4 miniaki to nie problem startujacych, ale tych co nie przyjada.
Alek. Ty sie nie oburzaj, ze kilku wybranych odpowiada za wybor eliminacji. ktos musi, a im wiecej bedzie osob tym trudniej sie dogadac. wiesz o tym wiec nie dorzucaj do ognia.
Piotr... po co ta wycieczka z Mini Cup? zeby bylo sympatyczniej na forum?
Zycze startujacym w BP jak najlepszych miejsc i super zabawy. szkoda, ze sam nie moge ruszyc swoim autem :-/
macko
Alek. Ty sie nie oburzaj, ze kilku wybranych odpowiada za wybor eliminacji. ktos musi, a im wiecej bedzie osob tym trudniej sie dogadac. wiesz o tym wiec nie dorzucaj do ognia.
Piotr... po co ta wycieczka z Mini Cup? zeby bylo sympatyczniej na forum?
Zycze startujacym w BP jak najlepszych miejsc i super zabawy. szkoda, ze sam nie moge ruszyc swoim autem :-/
macko
maćko
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
to i ja dwa słowa
terminy były ustalone i trzeba się tego trzymać to na pewno, o tym gdzi co i jak decydują de facto ci którzy stale jeżdżą i to też jest dobre - gdzie za dużo głów to zamęt a i tak wielu z nas dużo komentuje i proponuje a potem na torze ta sama "okrojona" stawka (to po obserwacjach z 2010), ja sam jadę (jak samochód dopisze , także zamykający stawkę jakby co już jest z tego co widzę kto się pozgłaszał
dodałbym jeszcze że na frekwencję wpływa IMM który zaczyna się 5 dni AFTER, a to kilka złotych kosztuje jakby nie patrzeć.
A Miniaków będzie więcej niż 4, bo z tego co rozumiem poleci jeszcze DON AUGUSTO i FLAP
terminy były ustalone i trzeba się tego trzymać to na pewno, o tym gdzi co i jak decydują de facto ci którzy stale jeżdżą i to też jest dobre - gdzie za dużo głów to zamęt a i tak wielu z nas dużo komentuje i proponuje a potem na torze ta sama "okrojona" stawka (to po obserwacjach z 2010), ja sam jadę (jak samochód dopisze , także zamykający stawkę jakby co już jest z tego co widzę kto się pozgłaszał
dodałbym jeszcze że na frekwencję wpływa IMM który zaczyna się 5 dni AFTER, a to kilka złotych kosztuje jakby nie patrzeć.
A Miniaków będzie więcej niż 4, bo z tego co rozumiem poleci jeszcze DON AUGUSTO i FLAP
Leyland Mini Clubman
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
august sie wylamal niestety
ja osobiscie licze na waldka jeszcze
ja osobiscie licze na waldka jeszcze
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: classic x 2
Terminy APMC 2011
Ja też liczę na Waldka
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
podkladka wyslana, spodziewaj sie w poniedzialek poczty z as motors
Ale szpile wbiłem:) w końcu coś się w temacie ruszyło a nie tylko dłubanie w garażach:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
bartek, a ty jedziesz?
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
se7ven pisze:[...]
AleXander
Co odpuścisz, gdzie pojedziesz Twoja sprawa. Jestem ciekawy czy przynamniej z 5 aut pojawi się w Biłgoraju i Radomiu aby wreszcie wystartował Puchar MINI.
Co odpuszczę i gdzie pojadę to moja sprawa ale rozumiem, że boli Cię to, że o tym piszę? wtf?
To zależy od użytkowników NEW MINI czy przyjadą czy nie... rozprowadziłem informacje, napisałem w różnych miejscach co i jak i gdzie i kiedy wiec takie uwagi możesz sobie Piotrze podarować (czyt. wsadzić)... dla Twojej wiadomości też już w tym roku byłem na torze w poznaniu i mam zamiar tam zawitać jeszcze przynajmniej 2 razy w tym sezonie, nie mówiąc o Miedzianej Górze o której wspomniałem, zadowolony?
Wtedy kiedy jest Biłgoraj na chwile obecną też mam inne plany więc dodam Ci zapewne satysfakcji, może mnie nie będzie.
@Macko: ja się nie oburzam i starałem się ostatnim zdaniem nie dorzucać do ognia. Jedynie informuje. Wiem, że to jest forum na którym nie wolno pisać rzeczy niezgodnych z "nurtem" dlatego tak rzadko się ostatnio odzywam...
pozdrawiam i więcej luzu radzę co poniektórym